- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.621
E gidince buraya yazamicak misin.
bilmiyorum net bulursam yazarım ama burdaki gibi olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E gidince buraya yazamicak misin.
Kizlar catlatma ignesini vurulali bugün bi hafta oldu hiç bi ağrı hiçbi belirti yok 8 mart ta adet olmam lazim bakalım insallah olmam da gelir bebegim... beklemek çok zor
Insallah canimm...sabir iste bundan sonrasi o gerekli bize...zor cok zor...agrim oluyo arada...insallah hayirlisiyla gelir bebislerimiz...Kizlar catlatma ignesini vurulali bugün bi hafta oldu hiç bi ağrı hiçbi belirti yok 8 mart ta adet olmam lazim bakalım insallah olmam da gelir bebegim... beklemek çok zor
İnşallah kız hepimizin gelir bebisleri...inşallah bebek gelir....
benm daha 2 gün oldu iğne vurulalı beklemek gercektn cok zor iyi ki bulgarıstana gidicem zaman gecer orda
İnşallah cnm bnm yaInsallah canimm...sabir iste bundan sonrasi o gerekli bize...zor cok zor...agrim oluyo arada...insallah hayirlisiyla gelir bebislerimiz...
İnşallah kız hepimizin gelir bebisleri...
Evet zaman geçer cnm ne guzel
ne kadar kalacaksın orda
Hee anladım cnm hayirlisiyla gidip gelirsin ınsallahh2 hafta 21-22 marrta dönücem eğer dr daha erken gelemen gerek demezsee
Hee anladım cnm hayirlisiyla gidip gelirsin ınsallahh
Bebisle doner ins dimi canim:)Hee anladım cnm hayirlisiyla gidip gelirsin ınsallahh
Aa inşallah kizz :))))inşallah cnm
inşallah tek gidip iki kişi dönerim :)
Aynen öyle bebemBebisle doner ins dimi canim:)
Burdayiiimkızlar nerdesinizzzz
Ayni be kuzum...beklemedeyim...siz napiyosunuz durumlar nasil?Ee durumlar nasıl kızlar? ?
Bende aynı cnm bi değişiklik bi hareketlilik yok yani bekliyoruz bakalımEe durumlar nasıl kızlar? ?
Ayni be kuzum...beklemedeyim...siz napiyosunuz durumlar nasil?