- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.361
hadi bakalım heyecanla bekliorum canım
sonuc ne olcak acepp
ben de çok heyecanlıyım canım nedense çok umutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım heyecanla bekliorum canım
sonuc ne olcak acepp
günaydın canım bişi olmaz doktorum da bize ilişkiyi yasakladı son hafta ilişk yok dedi biz de sözünü dinliyoruz.... bugün büyük gün benim için korkuyorummmm.. adet olucakmış gibi hissetmiyorum hamile gibi de hissetmiyorum ama :44:
olmaz canım zaten olduysa olmuştur artık çünkü yumurtlama tarihimizi zaten biliyoruz:)))canım kimysalda belirtilerim adet günümden önce başlamıştı ben ona şartlandırımışım ya kendimi eşimdce diyoo yok bu ay bişey belirtilen olmadı diğeri gibi diyor bizde bıraktık artık çalışmayı cok yorulduk dinlenme zamanı bugün 20. gün bugünden sonra bişeyo lmaz herladee
canımmm belirtile olmayınca bıraktım zaten artık dinlemeyide çalışmayı da senin test sonuncun noldu ?
canım bize adete kadar dedi yaa :26: sen test yapcaktın bugün ?
ben de çok heyecanlıyım canım nedense çok umutluyum
canımmmm :) hadiii bakalımm güzell haberlerini bekliyorum yap bence testt
hşgeldin bitanemm.. yarın sabah yapacamm :)))
olmaz canım zaten olduysa olmuştur artık çünkü yumurtlama tarihimizi zaten biliyoruz:)))
doktordan doktora değişiyo canım biz korkuyoz zaten yapmıyoz... vazgeçtim canım yarın yapacam ama:18:
hoşbulduk canım tamm yarın sabah yappp inşalllahhhh güzell haberlerle güne başlayacağız yarınn :) sabah erkenden yap ama tamm mı ilk sayfayada sennn girrr kızlarrrrr hamileyimmmmmmmm diyyeee yazzzzz :)
canım kimysalda belirtilerim adet günümden önce başlamıştı ben ona şartlandırımışım ya kendimi eşimdce diyoo yok bu ay bişey belirtilen olmadı diğeri gibi diyor bizde bıraktık artık çalışmayı cok yorulduk dinlenme zamanı bugün 20. gün bugünden sonra bişeyo lmaz herladee
canımmm belirtile olmayınca bıraktım zaten artık dinlemeyide çalışmayı da senin test sonuncun noldu ?
çok heyecanlandım sen öyle yazınca canımmm :)))))))))))) inşallah tatlım dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
Kızlar benim 24 günüm nezaman yapıyım testi sizce
aşkk olsunn ben hep yazıyorumm..işler yoğundu şimdi geldimmmBende ARTIK YAZMIYCAM KİMSE BİR CEVAP VERMİYORRRRRRR
Kızlar benim 24 günüm nezaman yapıyım testi sizce
canım bugün benimde 22. günüm ben şahsen 27. günümde bir idrar testi yapmayı düşünüyorumm..dın dın heyecan olsun diyeee
aşkk olsunn ben hep yazıyorumm..işler yoğundu şimdi geldimmm
sabahh ilk ramel söyledi hemen içimdenn dua ettim canım merak etme bu aralar çok fazla dua ediyorum sizleride ekliyorum merak etme canım :) bizimde dün kontrolümüz vardı benm oğlum koca adam olmuş ya atlayıp zıplıypr yerinde durmuyordu :) ve annesi bu kadar mutsuz olmasına rağmen
Sende olmasan kimse yazmıycak zaten canım:2:
kız evrakcuda yazmış baksana..
dur bir nazlanma hamiş adayıı..
daha hemiş olmadan nazlısınn yavrummm
ayyy ben cumartesi yapıcamm test aklıma koydummm
Erkenden yapınca çıkmıyor bu sefer gene üzülen biz oluyor anam
neden mutsuzsunn canım yaa..
bak ne güzel opluşunn iiçinde oynaşıyor...
bu günlerin tadını çıkarrr