- 18 Şubat 2014
- 117
- 13
- 34
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #3.381
testi bu aralar yapsak çıkar mı ki ? ben cıkmaz morelimi bozmiyim diye sabırla bekliyorum :)
yanıltıcı cewap olabilir ama çıkabilirde...bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testi bu aralar yapsak çıkar mı ki ? ben cıkmaz morelimi bozmiyim diye sabırla bekliyorum :)
kızlar daha adet olmadım :) .bir daha haftaya anca yazabilecem bana dua edin bebiş olsun
kızlar benim gibi bir kaç ay serophene (yada klomen)kullanıp iğne tedavisine daha sonra geçen varmı ?ben bu ay ilk defa kullandım iğne kullanmadık ama sanırım yumuşlar kiste dönüşecek çünkü hiç beyaz akıntım gelmedi cuma günü 22 mm olmuş dedi ama hiç çatlama belirtisi yok
Arkadaşlar bişey sorucam iluskiden hemen sonra ben ayaga kalkmiyorum 20 25 dk ayaklrmi havaya dkip bklyrm snra 1 saatden fazla yan ytp ayklrmi kndme ckyr m ama ayaga klktgm an dsari atyr vcdm esmn spermlerni szdede byle oln vrmii
inşallah canım benm walla banada umut olursun.... bir test yapsaydın keşkee
inşallah canım yarın yapsammı die düşünüyorum aslında. yAParsam yazarım mutlaka. teldn yazması çok zor sayfayı zor açıyo ondnher zmn yazamayabilirim kusura bakmn şimdiden
bende 10. günümdeyim bat nezaman canm senn
bende dikiyorum ayaklarımı ama benimde kalkınca akıyor.gitmesi giden yumurtalıklara gidiyomuş sperm taşıyıcılarmış o akanlar ole duydum.
kızlar bugun adetimin 7. gün klomende 2. günüm ve sızlamalar falan oluyor normalde olmazdı adete yakın olurdu sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Hayir canım çatlama iğnesi olmadim doktorum bir kac ay sadece ilacla devam edelim yumurta takibi yapalım sonra iğne ye geçersiz dedibelki akntın olmuştur farketmemişsindir çatlattma iğnesimi olmadın anlamadım
kızlar benim gibi bir kaç ay serophene (yada klomen)kullanıp iğne tedavisine daha sonra geçen varmı ?ben bu ay ilk defa kullandım iğne kullanmadık ama sanırım yumuşlar kiste dönüşecek çünkü hiç beyaz akıntım gelmedi cuma günü 22 mm olmuş dedi ama hiç çatlama belirtisi yok
Belkı gelmez canım ya ateşte yanılma oluyor. Bu arada bugün ben ateşini ölçtum 37 çıktı doktorum yumurtan yok dedi ama akintim var
yok canımm test yaptım ek ciz<gi yineee
Canlarim bilgisayardan girdiğim zaman hepinizi eklicem.
bir şey yok kuzum bugün hala bekliyprum olsamda soğan kürüne başlasam yaa testimde negatiff kistmi oldu bende acaba hiç böyle olmazdımmmİnş olmaz kuzucum birşey sen silma canini BIRTANEM sabah inş silik çizgiyi görürsün
benimde 3 günüm bugünn korkuyorum kist olmuştu diye nestimde negatifff inş kist yoktur bende yaa yoksa doğum konrol hapı veriyomuş eritmek içinn..şmdi onun korkusu sardı yarın doktoruma gitcem olmazsammHayir canım çatlama iğnesi olmadim doktorum bir kac ay sadece ilacla devam edelim yumurta takibi yapalım sonra iğne ye geçersiz dedi
Ama bence bende çatlama olmadi.dokrora Enson cuma günü gittim 22mm di zamanı dedi ama cumartesi ve pazar ne akıntı oldu ne bişe kasıklarimda ağrılar var ama akıntı yok malesef ;(((
genelde doktorlar ılactan sonra catlayıp catlamadıgına bakmadan ıgne verıyorlar benım doktorum bana ole yaptı yumos 19 mm oldu hemen ıgne verdı . ertesı gun ılıskı dedı vs ıste....
Belkı gelmez canım ya ateşte yanılma oluyor. Bu arada bugün ben ateşini ölçtum 37 çıktı doktorum yumurtan yok dedi ama akintim var
Canlarim bilgisayardan girdiğim zaman hepinizi eklicem.
bu ay benim klomenle ikinci denemem benide listeye yazarmısınız
bu ay benim klomenle ikinci denemem benide listeye yazarmısınız