- 8 Şubat 2014
- 1.146
- 655
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #2.941
rabbim vermeyınce bı bahane sunuyor kullarına ıste aranmanın bı anlamı yok. salı gunu catlatma ıgnemı oldum bılıyorsunuz dun ılk calısmamızı yaptık bu aksam ıkıncıyı yapalım dıyorduk kocam geldı ısten yemegımızı yedık ben bırsuru hazırlık yaptım yemekten sonra kuruyemısler ıncırler tatlılar donattım sehpayı kk da gezınıyordum esımın face nı actım bırde ne goreyım eskı kız arkadasından mesaj kız sole dıyor''mesajını yenı aldım hayırlı olsun evlenmıssın vs vs'' dondum esıme bu ne demek oluyor sen ne zaman ne mesjı attın bu kıza dıye sordum bırsuru geveledı sonra aylar once oylesıne bı mesj atmıstım dedı ne var bunda kız evlılıgımı tebrık etmıs evlı bı adamla gorusecek bı kız degıl o dıye bıde kızı savundu bana. Saskınlıktan ofkeden ne yapacagını bılememekten bı sure baktım sadece yuzune hıc bı guzel cumle yanıma gelme vs yok beyefendıde al bıde arkadas olarak ekle barı dıye bagırıp cıktım salondan arkamdan gelmedı bıleeeee dolayısıyla bzıım calısmalar askıya alındı belkı ılıskımız bıle askıda onu dahı bılmıyorum bı saattır aglıyorummmmm olmayınca olmuyor ıste. ınsanlar neden boyle neden esıne bole davranır bı adam (((((((((((((((
Funda19ad kendini üzme lütfen. Erkekler o kadar duyarsız o kadar umarsızki davranışlarının sonuçlarını bilmeden hareket ediyorlar. Bence evlilik çok saçma bir şey son bir yıldır bunu bütün hücrelerime kadar hissediyorum. İnş tez zamanda bebeğini kucağına alırsın zira evlenmenin tek mantığı bence o. Gerisini de boşver herşey düzelir biz kadınlar affetmek için yaratılmışız. Belki eşin boş bulunduğu için sessiz kalmayı tercih etmiştir, umarım mantıklı bir açıklama yapar.