- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 34
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #2.741
İkitelli nerede canım ben anadolu yakasındayım hiç bilmiyorum ikitelliyi hastanenin ismimi istanbul hospital birde doktorunun ismi ne?
avrupa yakasında cnm ikitelli billur küpelioğlu doktorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkitelli nerede canım ben anadolu yakasındayım hiç bilmiyorum ikitelliyi hastanenin ismimi istanbul hospital birde doktorunun ismi ne?
canımsınnnnnnnnnnn kuzummm hmilelikte dua cok ama cok önemli anenin her hali bebeğine yansırmış...canım aşılama yapcakmış ben o aşamayı bilmiyorum ama banada cok geldi..geçen gün saracoğlu açıkladı tüp bebekte 60 yumurta vs coğaltnlar var dedi.bu kadını 60 ay yaşlandırmak demektir dedi offff dedimmm inş hiçkimse o aşamalara gerek kalmadan hamiş olurr
13 müüüüü canım çok yumrta olduğunda genelde çatlatma iğnesi vermezler çoğul gebelik olur ve riski fazla olur diyeee..kafam karıştı..
amin bebeğimm aminn..sizlerde nasip etsin..
yatarken kalkarken her an dua ediyorum canımm
canımsınnnnnnnnnnn kuzummm hmilelikte dua cok ama cok önemli anenin her hali bebeğine yansırmış...canım aşılama yapcakmış ben o aşamayı bilmiyorum ama banada cok geldi..geçen gün saracoğlu açıkladı tüp bebekte 60 yumurta vs coğaltnlar var dedi.bu kadını 60 ay yaşlandırmak demektir dedi offff dedimmm inş hiçkimse o aşamalara gerek kalmadan hamiş olurr
ya bnnmde kafam allak bullak oldu bnm esimin arkadasi k.kaledeki en iyi doktor simdi esimin yanina gdyrm hastanye
ayy 60 aymıı yaaa...:18::18::18:a
klına kötü şeyler getirme canım inşş hemen tutuncak bebişinn ben inanıyorummm...
sizde duanınız eksik etmeyin benden ve bebeğimden yavrucummm
bir git bakalımm canım kafam karıştı benim..
kızlarr iğnemi oldum hayırlısı inş... :)
geldim ya korktm daha cok korktm bakalm ne dyckler
13 müüüüü canım çok yumrta olduğunda genelde çatlatma iğnesi vermezler çoğul gebelik olur ve riski fazla olur diyeee..kafam karıştı..
amin bebeğimm aminn..sizlerde nasip etsin..
yatarken kalkarken her an dua ediyorum canımm
canımm acaba 3 mü dedi anlamadım ki bi sor bakalımm yaz bize tekrrdan canımmm..ya bnnmde kafam allak bullak oldu bnm esimin arkadasi k.kaledeki en iyi doktor simdi esimin yanina gdyrm hastanye
dualar hep var kuzummmmm ben bugün neye sahipsem hep dua sayesinde buna cok inanıyorum...ve öyle güzel kabul ediyor ki nefes almaya tekrar başlıyorsun... tamam diyorsun mesela olmayacak, ama "kabul edilmeyecek duayı ettirmem..." deyip, öyle bir yetişiyor ki imdada... işte diyorsun, işte benim Rabb'im... Allah'ım kendine ve insanlığa dua ettirmekten bizi alıkoymasın...ayy 60 aymıı yaaa...:18::18::18:a
klına kötü şeyler getirme canım inşş hemen tutuncak bebişinn ben inanıyorummm...
sizde duanınız eksik etmeyin benden ve bebeğimden yavrucummm
bir git bakalımm canım kafam karıştı benim..
canımm acaba 3 mü dedi anlamadım ki bi sor bakalımm yaz bize tekrrdan canımmm..
dualar hep var kuzummmmm ben bugün neye sahipsem hep dua sayesinde buna cok inanıyorum...ve öyle güzel kabul ediyor ki nefes almaya tekrar başlıyorsun... tamam diyorsun mesela olmayacak, ama "kabul edilmeyecek duayı ettirmem..." deyip, öyle bir yetişiyor ki imdada... işte diyorsun, işte benim Rabb'im... Allah'ım kendine ve insanlığa dua ettirmekten bizi alıkoymasın...
aminn canım..
ya ben şimdi ne tesbihat çeksem acaba..
bak bak ne buldum cok güzel her ay değişik değiik var
Birinci Ay
Sperm yumurtanın içine girdikten sonra, spermin 23'er kromozomluk genetik materyalleri birleşir ve 46 kromozomluk bir hücre oluşur. Eğer yumurtaya girmeyi başaran sperm X kromozomu taşıyorsa oluşacak bebeğin cinsiyeti kız, Y taşıyorsa erkek olur. Dördüncü hafta; Henüz siz gebe kaldığınızı fark etmemenize rağmen rahminizdeki bebeğin temel dokuları olan endoderm (bu dokudan akciğerler ve karaciğer, sindirim sistemi ve pankreas) mezoderm (iskelet, kas sistemi, böbrekler, kan damarları ve kalp), ektoderm (cilt, saç, göz bebekleri ve sinir sistemi) gelişmeye başlamıştır.
1- Perşembe ve Cuma günleri Yasin ve Saffat sureleri okunup karın bölgesine üflensin.
2- Sabahları tatlı elma yenilsin.
3- Cuma günleri kahvaltıdan önce nar yenilsin.
4- Güneş doğmadan önce çok az. İmam Hüseyin (a.s) türbetinden yenilsin
5- Namazlar tam vaktinde düzenli kılınsın. Namaza başlamadan önce eller karna konulup ezan ve ikame okunsun.
6- Her gün aç karnına hurmaya Kadir suresi okunup yensin
olck canm rabbimin iznyle bzmde olacak. inan buna
inş. cnm benm çok saol valla ne güzel olur bu ikinci iğnem olacak ilkinde 1 yumurtam oluşmuştu doktor güzel yumurtan var dedi yarın sabah 10 da iğne olacam perşmbe akşam 10 ilişki dedi 36 saat doldurmam lazım saati çok önemli dedi inş. bu tutar hayırlısıyla
yok canımm durgunluk var ama cok üzülmedim sabah hayırlısı ile diye demekki Rabbim c.c. böyle uygun görmüş. her ay dahada yaklaşıyoruz bebişimizee inş gelecek aya hamiş oluruz bebişlerimiz bizimle olur
çok saol bebeğim...
YA MÜBDİ, YA MUSEVVİR okuyayım..
cuma akşamlarıda yusuf suresini okuyayım ben..
hayırlısı canımm inşşş bu yakı yakıyo mu nasıl bişeyy hiç yapmadım daaEVET BEN INANIYORUM HEPIMIZ ADINAAAA OLACAK WALLAHADA OLACAKKKK
NASIL OLDUN YASMIN MERAK ETTIM SENI IGNENI OLDUN MU BU SABAHHH
AYYYY CANIM BENIMMM O DURGUNLUK EVET OLUYOR AMA OLUCAK BUNA INAN
YAKIYI BEN HEMEN SANA DIYIM ADETIN BITER BITMEZ BELINE KUYRUK SOKUMUNUN HEMEN UST KISMINA YAPISTIRIYORSUN
BEN BU AY OYLE YAPTIM HALEN DE DEVAM EDIYORUM DEGISTIRIYORUM YAKININ ETKISI GECTIMI.. ZATEN 3 GUN FALAN SURUYOR
ETKISI YAKININ ... ILISKIYE DE BELINDE YAKI ILE GIR .. BENIMDE ILK DENEMEM AMA BU SEKILDE KALAN BAYAG VARMIS
HAYIRLISI EVRAKCU
avrupa yakasında cnm ikitelli billur küpelioğlu doktorr
EVET BEN INANIYORUM HEPIMIZ ADINAAAA OLACAK WALLAHADA OLACAKKKK
NASIL OLDUN YASMIN MERAK ETTIM SENI IGNENI OLDUN MU BU SABAHHH
AYYYY CANIM BENIMMM O DURGUNLUK EVET OLUYOR AMA OLUCAK BUNA INAN
YAKIYI BEN HEMEN SANA DIYIM ADETIN BITER BITMEZ BELINE KUYRUK SOKUMUNUN HEMEN UST KISMINA YAPISTIRIYORSUN
BEN BU AY OYLE YAPTIM HALEN DE DEVAM EDIYORUM DEGISTIRIYORUM YAKININ ETKISI GECTIMI.. ZATEN 3 GUN FALAN SURUYOR
ETKISI YAKININ ... ILISKIYE DE BELINDE YAKI ILE GIR .. BENIMDE ILK DENEMEM AMA BU SEKILDE KALAN BAYAG VARMIS
HAYIRLISI EVRAKCU
Ben bu doktora baktım da canım bu normal kadın doğum uzmanı sanırım benimde varda kadım doğumcum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi ama benim aşılama ve tüp bebek üzerine bi doktora gitmem gerek
hım anladım cnm ama bildiğim kadarıyla billur hanımın eşi tüp bebek doktoru diye biliyorum bi araştır istersen yardımcı olabilir
hadı bakalımmmmmewet cnm iğnemi oldum bekliyorum :) hayırlısıyla inş.
hayırlısı canımm inşşş Bu yakı yakıyo mu nasıl bişeyy Hiç yapmadım daa