- 11 Kasım 2013
- 835
- 121
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #2.001
Selam arkadaşlar başlığı görünce bende kendi durumumu yazim dedim...2 buçuk yıldır evliyim başından beri bebek istedik ama birtürlü olmadı..2 kere kist ameliyatı oldum çok şükür şimdi iyiyim...DoktoruM bana klomen ve progestan verdi...yumurta çatlama problemin var ve hormonların düzensiz dedi...progeStan hormon düzenleyici ve Sperm yapıştırıci dedi ayrıca bunu düşük tehlikesi olan kadinlara da veriyorlarmis ki rahime bebek sıkı sıkı tutunsun diye...herneyse ikisini kullandım ve adetim çok düzenli gelmeye başladı günü gününe progestan sayesinde...ve
4.kullanmamda Rabbime şükürler olsun tuttu hamileyim suan 10 haftalik...allahim tüm isteyenlere versin dualarım sizinle arkadaşlar...!!!
Rabia51 ne guzel yazmissin .. cogumuz yeni klomen kullanmaya basladik ..Aslinda bende ve esimde hicbirsey yok ben sansi arttirmak icin
kullaniyorum klomeni .. Preogestan i birkac arkadastan duydum .. Ikisi beraber agir gelmedi mi sana canim benim ..
Ama ne guzel bebisini bekliyorsun .. Iyiki yazdin eminim ki herkese umut olucak .. sin ama
arada sirada gel yanimiza da haberlerini alalim hemde aklina birseyler gelirse yazarsin bize