- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
aynen adetim bitsin soğan kürüne başlayacam inşallahÖyle mi cnm olsun ya bidaki aya olur inşallahh bu ay kullan
Pco gecmez hafifler.. bu dogustan olan birsey..Canım klomen beni mahfetti ilk derecede pcom en son randevu de 3. Dereceye çıkmıştı sonra soğan suyu içtim ve artik çok şükür pcolu değilim bu ay dene klomen kist yaparsa femeraya geç bana iyi gelmişti o
Klomen pco yapmz arkadaslar. Dogustan olan birsey evreleri var sadece kimisinde hafif kimsinde agirCanım bişey soracağım umarım görürsün geçen ay sağ overde pko olduğunu öğrendim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve maaesef adet gördüm. Bu ay hormon kanı verdim estradiol düşmüş geçen aya göre ve sol overdede pko göründü bu klomenden dolayı olmuş olabilir mi bugün adetin 7. Günü klomen verdi doktor soğan suyunuda içsem olur mu?
Iyi hamile kalmissn bak allah bagislasin:) bende oyleyim hafif ama olmayinca ne olsa olmuyor. Klomen bendede işe yaramiyor sen ne kullanmsoltinklomen bende yumurta büyütse dahi işe yaramadı.en sonunda zorla kist yaptırdım ilacla.gerçi zararsızdı.bende adet olan pkolulardayım.adet olabilenlerin dertleri daha karışık.adet olmayanlara şeker hapı yok tarusal vb ilaçlarla adet getirtip üretken hale getirebiliyorlarda benim gibi pko olanların öyle dertleri olmadığı için.ne tür tedavi uygulanacağı ne gibi sonuçlar alınacağını ordinaryus profesör bile çözemiyor.hani kısır da değilsiniz.ne hormonal ne fizyolojik kısırlık belirtisi de bulunmuyor çoğunda.ama neden olmadığını bilen yok.
tüp bebekle canım o derece benim neyim olduğu belli değildi. hani ufak tefek sıkıntılarda engel olabilecek boyutta değildi.klomen şişirdi yumurtaları ama o şişen yumurtalar hiç spermle birleşemedi.Iyi hamile kalmissn bak allah bagislasin:) bende oyleyim hafif ama olmayinca ne olsa olmuyor. Klomen bendede işe yaramiyor sen ne kullanmsoltin
Himm zor isler bunlar yaa.. sonucu olumlu olmus barim sükür..tüp bebekle canım o derece benim neyim olduğu belli değildi. hani ufak tefek sıkıntılarda engel olabilecek boyutta değildi.klomen şişirdi yumurtaları ama o şişen yumurtalar hiç spermle birleşemedi.
bende bir ilçede ikamet ediyorum bursa da yaptırdım. bir yandan çalışıyorum.yıllık iznimde yaptım 2 denememden 2. de tuttu.rabbim nasip etti 2. denememde 2 embriyodan birinin yiyecek ekmeği varmış bu dünayda.inşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebeğinize.Himm zor isler bunlar yaa.. sonucu olumlu olmus barim sükür..
Tup bebege hic cesaretim yok bulundugum yerde yapan yer yok.. nasil olcak blmiorum
Insallah insallah allah razi olsun osteyen herkesn olsun..cesareti bi toplasam.oncelikle asilama yaptiricam ksmtse olmazsa caresine bakcaz artikbende bir ilçede ikamet ediyorum bursa da yaptırdım. bir yandan çalışıyorum.yıllık iznimde yaptım 2 denememden 2. de tuttu.rabbim nasip etti 2. denememde 2 embriyodan birinin yiyecek ekmeği varmış bu dünayda.inşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebeğinize.
Eşinin hareketliliği iyi olunca ilk başta kendiniz ilişki yaşayın diyolar ama kontrol etmesi lazım cnm devlet hastanesi çok kalabalık oluyor ama ilgileniyorar bayağı ben kadın doğuma gidiyorum hap verdiklerinde devamlı kontrole çağırıyorlarBen pco hastasıyım cnm zaten eşimin hareketliliği iyi bende özel daha farklı ilgilenir diye gidiodum olmadı devlete bi görüneyim geçen ay kistim vardı zaten iki gündür çok sancım ve akintim var korkmuo deilim
Pko zaten yapmaz bende haptan önce öğrendim sadece ilertletme ihtimali var diye duymuştum kullanmadan önce bir overde varken şimdi iki tarafta da var dedi o yüzden merak ettimKlomen pco yapmz arkadaslar. Dogustan olan birsey evreleri var sadece kimisinde hafif kimsinde agir
Evet ya bende o yuzden kullanmakta cok tereddut ediyorum zaten var bide ustune geldimi.. bi kere kullandim bin pisman oldum. Doktorlar dayiyorlar hala şu klomenden tiksindm iicePko zaten yapmaz bende haptan önce öğrendim sadece ilertletme ihtimali var diye duymuştum kullanmadan önce bir overde varken şimdi iki tarafta da var dedi o yüzden merak ettim
Herkes aynı şeyi dio cnm ya benim doktorum nie demediki biz ilişkiyi bile kafamıza göre takvimi takip ederek yaptk son 4 günüm kaldı inşallah bu sefer olmuşturEşinin hareketliliği iyi olunca ilk başta kendiniz ilişki yaşayın diyolar ama kontrol etmesi lazım cnm devlet hastanesi çok kalabalık oluyor ama ilgileniyorar bayağı ben kadın doğuma gidiyorum hap verdiklerinde devamlı kontrole çağırıyorlar
Bu ay kullandım yeni bitti bidaki ay kullanmayım diyorum bu hapı kullanmadan önce böyle belirti hissetmiyodum 2 ay önce öğrendim pko olduğumu. kilo verebiliyodum önceden hapı kullanalı şimdi veremiyorum tüylenme de yoktu çok değildi arttı biraz şaşırdım haptan diye düşünüyorum inşallah daha ilerlemez yaaEvet ya bende o yuzden kullanmakta cok tereddut ediyorum zaten var bide ustune geldimi.. bi kere kullandim bin pisman oldum. Doktorlar dayiyorlar hala şu klomenden tiksindm iice
Yani en azından ilişki saatlerini söylemesi lazım inşallah olmuşturda uğraşmazsın cnm olmadıysa ya doktora söyle haptan sonra kontrole çağırmayacak misiniz diye ya da başka bir hastaneye git cnmHerkes aynı şeyi dio cnm ya benim doktorum nie demediki biz ilişkiyi bile kafamıza göre takvimi takip ederek yaptk son 4 günüm kaldı inşallah bu sefer olmuştur
Himm bende 3 4 ay once.. evre1 mi sende. Kullansak dert kullanmasak valla her turlü ayni.. doktor hafif evre1 dddi bende tuylenme derken nerdeki tuylenme kastediliyor bana doktor sende yok tuylenme sivilcelenme dedi muayene ettiginde.Bu ay kullandım yeni bitti bidaki ay kullanmayım diyorum bu hapı kullanmadan önce böyle belirti hissetmiyodum 2 ay önce öğrendim pko olduğumu. kilo verebiliyodum önceden hapı kullanalı şimdi veremiyorum tüylenme de yoktu çok değildi arttı biraz şaşırdım haptan diye düşünüyorum inşallah daha ilerlemez yaa
Bide dinlendir kendini bencede vucut dinlensinBu ay kullandım yeni bitti bidaki ay kullanmayım diyorum bu hapı kullanmadan önce böyle belirti hissetmiyodum 2 ay önce öğrendim pko olduğumu. kilo verebiliyodum önceden hapı kullanalı şimdi veremiyorum tüylenme de yoktu çok değildi arttı biraz şaşırdım haptan diye düşünüyorum inşallah daha ilerlemez yaa
Ya ben doktora tüylenmeyi yada sivilcelenmeyi sormadım cnm ultrasonda gördü. 2 aydır göğüs bölgesinde ve arasında birde çene bölgesinde tüylenme arttığını fark ttim. Bide affdersin popo bölgesinde çok sivilce oluştu önceden hiç oluşmazdı şimdi devamlı oluyor bide geçmiyo iz kalıyo napacağımı bilemedim. Aynen cnm 2 ayda böyle olduysa en iyisi diğer ay kullanmayım çok ta istiyorum bebek, ama hapı kullandıkca ilerliyo gibi geliyo bana.Himm bende 3 4 ay once.. evre1 mi sende. Kullansak dert kullanmasak valla her turlü ayni.. doktor hafif evre1 dddi bende tuylenme derken nerdeki tuylenme kastediliyor bana doktor sende yok tuylenme sivilcelenme dedi muayene ettiginde.
Himm anladim bende kısmi var tuylenmede yuzumde flan yok. Bakalim hersey kismet peki kendiliginden yumurtluyormsuun canim?Ya ben doktora tüylenmeyi yada sivilcelenmeyi sormadım cnm ultrasonda gördü. 2 aydır göğüs bölgesinde ve arasında birde çene bölgesinde tüylenme arttığını fark ttim. Bide affdersin popo bölgesinde çok sivilce oluştu önceden hiç oluşmazdı şimdi devamlı oluyor bide geçmiyo iz kalıyo napacağımı bilemedim. Aynen cnm 2 ayda böyle olduysa en iyisi diğer ay kullanmayım çok ta istiyorum bebek, ama hapı kullandıkca ilerliyo gibi geliyo bana.
Evet cnm hissediyorum akıntı filan ama çatlama sorunu var sanırım her ay adet görürüm çocuk düşünmeye başladığımızdan beri gecikmeler oluyodu 8 9 gün yani 3 aydır tam zamanında oluyorum hayıt tohumu filan kullanmıştım o işe yaradı sanırım düzenledi sonra hapa başladım. Geçen ay 20 mm ulaştı çatlatma iğnesi kullandım tabi bir işe yaramadıHimm anladim bende kısmi var tuylenmede yuzumde flan yok. Bakalim hersey kismet peki kendiliginden yumurtluyormsuun canim?