Canım klomen beni mahfetti ilk derecede pcom en son randevu de 3. Dereceye çıkmıştı sonra soğan suyu içtim ve artik çok şükür pcolu değilim bu ay dene klomen kist yaparsa femeraya geç bana iyi gelmişti oKızlar klomenin yan etkisi oldu mu sizde de bende bulantı sinir stres alınganlık arada ateş basması falan oldu yarim birakan var mi ilacı? Ayrica klomen ile ikizi olanlar varmış yüz de kac acaba genelde oluyor mu?teşekkürler:)
Teşekkür ederim yarın bitiyor ilaç peki soğan suyuna başlasam mi acaba hemen cuma iğne yapılacakCanım klomen beni mahfetti ilk derecede pcom en son randevu de 3. Dereceye çıkmıştı sonra soğan suyu içtim ve artik çok şükür pcolu değilim bu ay dene klomen kist yaparsa femeraya geç bana iyi gelmişti o
Canım yumurtlama günün e kadar baslatabilirsin ama adetin 14 ubden sonra içme hamile kalırsam düşük yaparsinTeşekkür ederim yarın bitiyor ilaç peki soğan suyuna başlasam mi acaba hemen cuma iğne yapılacak
Tamam bugün başlayayım sagolunCanım yumurtlama günün e kadar baslatabilirsin ama adetin 14 ubden sonra içme hamile kalırsam düşük yaparsin
13.gün çatlamış yumurtalıklarım yani ayın 24.09.2017 tarihinde alttan muayene ettiğinde söledi ama kaç tane yumurta olduğunu sölemedi 2 side çatlamış dedi. İğneSiz çatlama oldu benim. Ama kaç tane yumurta olustugunu sölemediMerhaba evet olasılık var tabi yumurtan çatlamışsa bu çok iyi ne zaman çatlamış dedi size
Siz de durumlar nasıl ben adet tarihini bekliyorum13.gün çatlamış yumurtalıklarım yani ayın 24.09.2017 tarihinde alttan muayene ettiğinde söledi ama kaç tane yumurta olduğunu sölemedi 2 side çatlamış dedi. İğneSiz çatlama oldu benim. Ama kaç tane yumurta olustugunu sölemedi
Malesef adet oldum ve klomeni 2.kez kullandım. Çarşamba güünü yumurta takibi yapılmaya başlayacak sonucu göreceğizSiz de durumlar nasıl ben adet tarihini bekliyorum
Hadi insaĺlah olur klomen 2.aydan sonra daha fazla yumurtan olur diye biliyorumMalesef adet oldum ve klomeni 2.kez kullandım. Çarşamba güünü yumurta takibi yapılmaya başlayacak sonucu göreceğiz
Geçen ay yumurtam haftasonu çatladı haliye takip olasılığı kaçtı :) kaç yumurtam olduğunu solemedi yumurtaların catlamıs dedi. Bakalım bu sefer kaç yumurtam oluşacakHadi insaĺlah olur klomen 2.aydan sonra daha fazla yumurtan olur diye biliyorum
Canım bişey soracağım umarım görürsün geçen ay sağ overde pko olduğunu öğrendim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve maaesef adet gördüm. Bu ay hormon kanı verdim estradiol düşmüş geçen aya göre ve sol overdede pko göründü bu klomenden dolayı olmuş olabilir mi bugün adetin 7. Günü klomen verdi doktor soğan suyunuda içsem olur mu?Canım klomen beni mahfetti ilk derecede pcom en son randevu de 3. Dereceye çıkmıştı sonra soğan suyu içtim ve artik çok şükür pcolu değilim bu ay dene klomen kist yaparsa femeraya geç bana iyi gelmişti o
Kızlar bende iki ay boyunca klomen kulladnm ama malesef olmadı artık bu ay içmedm bıraktm yani ama 3 gündür sağ tarafımda anlamsz bi sıı var hafif hafif kist olacagndan korkuorm yaCanım bişey soracağım umarım görürsün geçen ay sağ overde pko olduğunu öğrendim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve maaesef adet gördüm. Bu ay hormon kanı verdim estradiol düşmüş geçen aya göre ve sol overdede pko göründü bu klomenden dolayı olmuş olabilir mi bugün adetin 7. Günü klomen verdi doktor soğan suyunuda içsem olur mu?
Benimde bu ay 2.ayım cnm geçen ay sadece sağ overde polikistik derken bu ay hem sağ hem sol da diyor klomenden mi oldu bilmiyorum daKızlar bende iki ay boyunca klomen kulladnm ama malesef olmadı artık bu ay içmedm bıraktm yani ama 3 gündür sağ tarafımda anlamsz bi sıı var hafif hafif kist olacagndan korkuorm ya
Kist oşduğunu basıl anlrz ağrı yaparmı kist olustysa pki hiç bole olmamstm korkuorm kistim yoktu su anlamsz klmen yüzünden kist olursa canm sıkılacakBenimde bu ay 2.ayım cnm geçen ay sadece sağ overde polikistik derken bu ay hem sağ hem sol da diyor klomenden mi oldu bilmiyorum da
Her ay değil ama bazen kahverengi akıntı geliyor bide bazen kasık tarafına sancı giriyor ben bu belirtisi hamilelik belirtisi diye heveslenirdim kistte sancı yaparmış. Bu ay yine verdi klomen kullanacağım ama diğer ay kullanmıycam bide bugün soğan suyuna başladım belki fayda eder. Yapmıştır diyemem cnm ama klomenin kist yapma ihtimali de var.Kist oşduğunu basıl anlrz ağrı yaparmı kist olustysa pki hiç bole olmamstm korkuorm kistim yoktu su anlamsz klmen yüzünden kist olursa canm sıkılacak
Evet cok okudum ole bi ihtimal varmıs o yuzden tedaviyi bıraktım doktra sordum ne zaman kadar kullancm hamile kalana kadar dedi manyak yaHer ay değil ama bazen kahverengi akıntı geliyor bide bazen kasık tarafına sancı giriyor ben bu belirtisi hamilelik belirtisi diye heveslenirdim kistte sancı yaparmış. Bu ay yine verdi klomen kullanacağım ama diğer ay kullanmıycam bide bugün soğan suyuna başladım belki fayda eder. Yapmıştır diyemem cnm ama klomenin kist yapma ihtimali de var.
Aynen öyle klomenden başka bişey bilmiyolarEvet cok okudum ole bi ihtimal varmıs o yuzden tedaviyi bıraktım doktra sordum ne zaman kadar kullancm hamile kalana kadar dedi manyak ya
Umarım kist yoktur inşallah soğan suyunu da bi kaç güne adet olursam bende bitince başlayacam eger kiste dönüştüyse bile yok olur inşallh bu sayedeAynen öyle klomenden başka bişey bilmiyolar