Klomen kullananlar bilgi verebilir mi

Umarım kist yoktur inşallah soğan suyunu da bi kaç güne adet olursam bende bitince başlayacam eger kiste dönüştüyse bile yok olur inşallh bu sayede
Aynen cnm sende kullan kist varsa ona faydası olur yoksa da iltihap söktürür temizler

11 kasımda adet oldum
13 kasımda Dr kontrole gttim
14 kasımda klomene başladım(günde 2tane içtim)
20 kasımda yumurta kontrolüne gttim 8 ve 9 mm iki yumurta var dedi
Adetin gecikirse test yap negatif çıkarsa tarlusal ile adet gör gel dedi
Ama yumurta kontrol günü benim yumurtlamagünün deilmis ki bida da cagrmadi kontrole adetime 5 gün kaldı szce büyümüş olabilir mi yumurtam sizin kontrolleriniz nasildi

Doktorun normalde 2 günde 1 çağırması lazımdı neden çağırmadıki özele mi gidiyorun?

Doktorun normalde 2 günde 1 çağırması lazımdı neden çağırmadıki özele mi gidiyorun?
Evet özel hastaneye gdiorum pko hastasıyım diye mi ilgilenmio acaba bide bu klomeni çoğu kişi 3-6 ay kullaniomus benim ilk kullanım da 8-9 mm yumurta görünce bidaki ay günde 3e çıkaralım oda olmazsa aşılama dedi iki aşamada klomeni bırakıp aşılamaya geçecek szlerinde mi öyleydi

Canım bende pko luyum devlet hastanesine gitmeme rağmen geçen ay hap kullandıktan 6 gün sonra çağırdı düzenli olarak 2 günde 1 baktı 14.gün de 20 mm ulaşınca çatlatma iğnesi verdi. Bu ayda kullanıyorum bugün bitti hap pazartesi çağırdı yine takip edecek ve aşılama olacak eşimde ileri hareketlilik az olduğu için doktor olmayabilir dedi aşılama belki işe yarar. Kontrol etmesi lazım yani hem kist yapma ihtimali var

Ben pco hastasıyım cnm zaten eşimin hareketliliği iyi bende özel daha farklı ilgilenir diye gidiodum olmadı devlete bi görüneyim geçen ay kistim vardı zaten iki gündür çok sancım ve akintim var korkmuo deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…