Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani en azından ilişki saatlerini söylemesi lazım inşallah olmuşturda uğraşmazsın cnm olmadıysa ya doktora söyle haptan sonra kontrole çağırmayacak misiniz diye ya da başka bir hastaneye git cnm
Aynen ben ilk zaman senede bir kez yumurtlamadigim oluyordu doktorda takip ediyorduk ilacsiz yumurtam gelisiyor catliyordu 2 sene boyle gitdi sonrada zapitti tabi stres vs.. acikcasi baktirmadm cok bu sene yum. Oluyormu diye onceden hissederdm suan ne hissetcgmi sasirdim hepsi birbirine girdi yani anlayacgn yine baktircam kendiliginden oluyormu diye onumuzdeki ay sora asilama zaten
Aynen ben ilk zaman senede bir kez yumurtlamadigim oluyordu doktorda takip ediyorduk ilacsiz yumurtam gelisiyor catliyordu 2 sene boyle gitdi sonrada zapitti tabi stres vs.. acikcasi baktirmadm cok bu sene yum. Oluyormu diye onceden hissederdm suan ne hissetcgmi sasirdim hepsi birbirine girdi yani anlayacgn yine baktircam kendiliginden oluyormu diye onumuzdeki ay sora asilama zaten
Kızlar klomenin yan etkisi oldu mu sizde de bende bulantı sinir stres alınganlık arada ateş basması falan oldu yarim birakan var mi ilacı? Ayrica klomen ile ikizi olanlar varmış yüz de kac acaba genelde oluyor mu?teşekkürler:)
Kızlar bende içtiğim 5günde değil o 5günden sonraki 8.gün yani yumurtlama günlerinde 39derece ayeş yaptı hiç bi şekilde düşmüyor ateş düşsede tekrar çıkıo ve kalbmde kasılma oldu ekg çektiler çarpıntı yapmş bir daha asla içmem