Ay cok mutluyum masallah :)
Bugun kese gozuktu wamp20 :)
Pirinc kadar bebik :)
Rabbime sukurler olsunki dıs gebelik deilmis.
Ama dusuk riskim hala varmis
Igne vurdu kalcadan.
Paso yaticam.progestana devam.
cumartesi tekrar gitcem.
Valla Allah bebisimle ilgili dualarini duydu :)
Insallah ama insallah sende hamilesindir.
Tum samimiyetimle tum ictenligimle soyluyorum bunu..
Rabbim sanada isteyenlerede hayirlisiyla ay parcasi kuzular nasip etsin..
canımmm çok mutlu oldum ınan :) rabbım sana yavrucugunu kucaklamayı nasıp etsınn ::) çok mutlu oldumm hadı bakalım darısı bana ınsallah arada sancılar gırıp ç"ıkıyoo bana anlamadımkı adetmı olcam bebısm"ı var :s cok karmasık duygular ıcındeyımm ama yorgunluk hala devam edıyoo sana bısey sorcam bu aradaa sen ıgne vurundugun gunude saymısmıydın ben sayınca yarın 15. guınum oluyo ve pazartesıye kadar da asla abredemem gıdıp yaptırcam ozelde yaa amann cıkmazsada hayırlısı olsun der geçeriz ölüm yokya ucunda rabbimm elbet birgün nasip eder olmasada napalım :) karamsar olmamak lazım hiç bir zaman çünküü umudu yıtırdıgımız an işler daha cok sarpa sarıyoo ve daha fazla uzuluyoruzz yoksada bır an once adet goreyım onumuzdekı aya devam edelım dıye sabırsızlanıyorumm tekrardan mınıcık kuzuna ve sana saglıklar dılerım rabbımden..:)
canımmm çok mutlu oldum ınan :) rabbım sana yavrucugunu kucaklamayı nasıp etsınn ::) çok mutlu oldumm hadı bakalım darısı bana ınsallah arada sancılar gırıp ç"ıkıyoo bana anlamadımkı adetmı olcam bebısm"ı var :s cok karmasık duygular ıcındeyımm ama yorgunluk hala devam edıyoo sana bısey sorcam bu aradaa sen ıgne vurundugun gunude saymısmıydın ben sayınca yarın 15. guınum oluyo ve pazartesıye kadar da asla abredemem gıdıp yaptırcam ozelde yaa amann cıkmazsada hayırlısı olsun der geçeriz ölüm yokya ucunda rabbimm elbet birgün nasip eder olmasada napalım :) karamsar olmamak lazım hiç bir zaman çünküü umudu yıtırdıgımız an işler daha cok sarpa sarıyoo ve daha fazla uzuluyoruzz yoksada bır an once adet goreyım onumuzdekı aya devam edelım dıye sabırsızlanıyorumm tekrardan mınıcık kuzuna ve sana saglıklar dılerım rabbımden..:)
Ben 14.gun baktirmistim :)
Git baktir bence.
Eger degilsen sonu geldi diye dusunme.
Oyle bi yapin yok zaten.
Denemekle hicbirsey kaybetmez aksine kazanirsin.
Benim son gunlerde asla acimayan , adette bile sizlamayan goguslerim agridi.
Kasığım hassaslasmisti.
Bi baktir bakalim.
Sabah ac karnina verirsen daha iyi cikar sonuc.
Cunku eger gebeysen bide dinlenip uykunu alip efor sarfetmeden gidiyosun sabaha kadar kanda en net olur.
Insallah ama insallah hamilesindir valla cok dua edicem bugun sana :)
Insallah alirsin o mujdeli haberi
Ben 14.gun baktirmistim :)
Git baktir bence.
Eger degilsen sonu geldi diye dusunme.
Oyle bi yapin yok zaten.
Denemekle hicbirsey kaybetmez aksine kazanirsin.
Benim son gunlerde asla acimayan , adette bile sizlamayan goguslerim agridi.
Kasığım hassaslasmisti.
Bi baktir bakalim.
Sabah ac karnina verirsen daha iyi cikar sonuc.
Cunku eger gebeysen bide dinlenip uykunu alip efor sarfetmeden gidiyosun sabaha kadar kanda en net olur.
Insallah ama insallah hamilesindir valla cok dua edicem bugun sana :)
Insallah alirsin o mujdeli haberi
hımmm tamm canımm yarın sabah uyanır uyanmaz gıdıp verecem kanı bakalım hayırlısı olsun yazarım sonucu :)
hımmm tamm canımm yarın sabah uyanır uyanmaz gıdıp verecem kanı bakalım hayırlısı olsun yazarım sonucu :)
Kiz ne yaptin catladim burda :)
çokkkkkkkk şükürrr rabbimeee hamileyimmmmm :)
sonuc 34.16 canmm umarımm bende kesesını gorurum ayvrumunnn canımm... rabbime binlerce şükürr yer gök bile dua üzerine kuruluu duaların ıcın cok sağoll en cokta tanımadıgımız ınsanlar ıcın yaptıgımız dualar kabul olurmuss bakk işte kabul olduu once rabbımın ıznıyle tabıkıı çokk mutluyumm anlatamamm hastanede bagırmamak ıcın zor tuttumm kendımıı :)
sonuc 34.16 canmm umarımm bende kesesını gorurum ayvrumunnn canımm... rabbime binlerce şükürr yer gök bile dua üzerine kuruluu duaların ıcın cok sağoll en cokta tanımadıgımız ınsanlar ıcın yaptıgımız dualar kabul olurmuss bakk işte kabul olduu once rabbımın ıznıyle tabıkıı çokk mutluyumm anlatamamm hastanede bagırmamak ıcın zor tuttumm kendımıı :)
Inanamiyoruuuuuuuuuuummmmmm :):):):):):);:) :):):):):)
Kiz dedim sana dimi dualarimiz kabul oldu
rabbime sukurler olsun bin sukurler olsun
sanki ayni ben gecen hafta ogrendigim an ki heyecani yasadim
Simdi dikkat zamani :)
Degerlere gore 1 hftalik gozukuyo.
Ama son adet tarihinden say bak kac haftalik olduguna :)
Hey masallah ya cok sevindim ya cok sevindim vallahi :)
Insallah sende keseyi gorursun
Insallah duyariz birlikte kalp atislarini..
çok teşekkür ederim canımmm. referans degerlerı ıcınde 3 haftalık gornuyor adetım ayın 11 ınde olması lazımdı daha 6 gunu var dusun o zamana tam bır aylık olacak allahın ıznıyle bebısımm :) hemen doktoruma gıtmek ıstıyorum ama hafta sonu gırdı araya pazartesı saglık ocagında tekrar kana bakıcamm salı sonucu alır gıderım doktoruma
artık degerler yukselmıs olurr kesede belkı gorunur dımı canımm
bende hıc yerleşme kanaması fılan olmadı bu araqdaa vee en belırgın ozellıgım senınde dedıgın gıbı goguslerımdı ucları sızlıyordu hıc boyle olmamıstıı bıde heryerım fosur fosur oldu hıssetttımm :)
bende hıc yerleşme kanaması fılan olmadı bu araqdaa vee en belırgın ozellıgım senınde dedıgın gıbı goguslerımdı ucları sızlıyordu hıc boyle olmamıstıı bıde heryerım fosur fosur oldu hıssetttımm :)
Evet bi git tekrar kan ver.
Artis olmasi lazim 24 saatte bir 2 kati.
Kese kimilerinde 4.5 haftada kimilerinde 5 haftadan sonra gozukuyomus.
Benimki 4.5 oldugu icin kucuk bisi gozuktu :)
Sirada kalp atisi var.
Ah bide dusum tehlikemi atlatsaydim
Kaybetme korkusuyla yasamak cok kotu.
Helal olsun klomen ve catlatma ignesine
Yerlesme kanamasi testten 2.gun sonra oldu bende.
Sabah kalktim bi baktim kahverengi leke vardi.
Temizlendim bir daha olmadi.
Senin daha varmis adet gunune.bekle bakalim.ama ayaklarini sicak tut.
Sigara iciyorsan birak.
Bitki caylarina kahveye normal caya cok yaklasma.
Bol bol su ic.
Cunku bebegin sadece senin ictigin sudan oksijen alabiliyormus.
Evet bi git tekrar kan ver.
Artis olmasi lazim 24 saatte bir 2 kati.
Kese kimilerinde 4.5 haftada kimilerinde 5 haftadan sonra gozukuyomus.
Benimki 4.5 oldugu icin kucuk bisi gozuktu :)
Sirada kalp atisi var.
Ah bide dusum tehlikemi atlatsaydim
Kaybetme korkusuyla yasamak cok kotu.
Helal olsun klomen ve catlatma ignesine
aynen canımm ben bu ay ınofolıc +klomen+catlatma ıgnesı kullandım klomen ve catlatma ıgnesının ıkız olasılıgıd VAR :) BAKALIMM
canım ben ilk defa kullandın veeeeeeeeeee şuan 4 haftalım hamileyiiiiiiimmmmmm.
bir arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı şimdi kucağında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
o yaşadığın ağrılar yumurtlamadan kaynaklı bende de olmuştu. benim çatlama iğnesine bile ihtiyacım olmadı.
rabbime çok şükür bebişim benimle...
Kızlar herkese selam 8 aylık evliyim 7 aydır korunmuyoruz bi gelişme olmayınca doktora gittimkan idrar vs bir sürü test yaptırdım en son alttan muayene oldum doktorum yumurtaların büyümediğini regl olunca gitmemi ve ilaca başlayacağımızı söyledi reglimin 12 ve 14. Günü yaptırdığım muayenede yumurtalılığım 11 mm idi durumu benle aynı yasa benzer olan var mı cevap verin lütfen umut ve moral olalım birbirimize. İnşallah çok yorulmadan yıpranmadan güzell sonuçlar altın hepimiz
Ayyy ne güzel Rabbim inşallah benle birlikte tüm dileyenlere verir. Çok seviniyorum böyle olumlu sonuçları okuyunca Allah evladında sağlıklı ömürler versin inşallah. ümitlenmekte istemiyorum ama elde değil. Birde bal tarçın çörekotu kürünü duydum onada başlıcam adet olunca inşallah.
Seninde mı yumurtaların büyümüyordu. canım ? Bu arada hangi şehirdensin.
anladım şükür ki Rabbim vermiş Sabrinin karşılığını maasallah darısı basımıza inşallah :)Ben Ankaradayim.
Durumum farkliydi benim.
Rahimde perde vardi tupler tikaliydi.rahim duvarlari dardi.
2 ameliyat oldum.
Sonrasinda 3 ay ilac kullandim rahim kuvvetlensin diye.
Bu ay klomen ve igne tedavisine basladik.hamile kaldim.
Yumurtam olusuyomus ama catlamiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?