klomen kullananlar acil cvp lutfennn

Bende yeni katıldım aranıza kızlar. 7 aydır deniyoruz. regl olunca gel ilaca başlıcaz dedi Dr Yumurtalarım büyümüyormuş inşallah bende ilk ayda hamile kalırım Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize hayırlısıyla her dileyene versin Rabbim inşallah hhhh

Kızlar herkese selam 8 aylık evliyim 7 aydır korunmuyoruz bi gelişme olmayınca doktora gittimkan idrar vs bir sürü test yaptırdım en son alttan muayene oldum doktorum yumurtaların büyümediğini regl olunca gitmemi ve ilaca başlayacağımızı söyledi reglimin 12 ve 14. Günü yaptırdığım muayenede yumurtalılığım 11 mm idi durumu benle aynı yasa benzer olan var mı cevap verin lütfen umut ve moral olalım birbirimize. İnşallah çok yorulmadan yıpranmadan güzell sonuçlar altın hepimiz

Canim insallah sende en kisa zamanda saglikli sihhatli gebe kalirsin.
Bi muddet yumurta takibi yapar dr un.
Sonrada iyice buyutup olgunlastirmak icin klomen verir.
Buyuyen yumurta buyuk ihtimal catlar.
Ama durumu kolaylastirmak icin tahminen catlatma ignesi vurur.boyle hamile kaldim ve tedaviyi aldigim ilk ay hamile kaldim.
Iliskiden sonra bacaklarini yukari dikersin
Ayaklarini sicak tut.
Gerisinide allaha birak.
Nasipse insallah ama insallah olur

Son düzenleme:
Ayyy ne güzel Rabbim inşallah benle birlikte tüm dileyenlere verir. Çok seviniyorum böyle olumlu sonuçları okuyunca Allah evladında sağlıklı ömürler versin inşallah. ümitlenmekte istemiyorum ama elde değil. Birde bal tarçın çörekotu kürünü duydum onada başlıcam adet olunca inşallah.

Dene canim benim.
Zararli deil
Yararsiz deil.
Hayirlisi olsun.

Seninde mı yumurtaların büyümüyordu. canım ? Bu arada hangi şehirdensin.

Ben Ankaradayim.
Durumum farkliydi benim.
Rahimde perde vardi tupler tikaliydi.rahim duvarlari dardi.
2 ameliyat oldum.
Sonrasinda 3 ay ilac kullandim rahim kuvvetlensin diye.
Bu ay klomen ve igne tedavisine basladik.hamile kaldim.
Yumurtam olusuyomus ama catlamiyordu.

anladım şükür ki Rabbim vermiş Sabrinin karşılığını maasallah darısı basımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…