hımm bakalım hayırlısı canımm artık. GENELDE GECELERI AYNI SANCI GIRMEYE BASLADI . VALLA IGNENIN ETKISIMI BI BELIRTIMI BILMIYORUM SAG TARAFTA HAFIF AGRILARIM OLUYO ARA SIRA SONRA GECIYO YUMURTMDA SAGDAYDI BU AY NE BILIYIMM YAAA AYIN 11 I ADET OLMAZSAM 12 SINDE YAPTIRICAM O GUN IGNEYI VURUNALI 19. GUN OLCAK CIKAR HERALDE DEGILMI VARSA ? YOKSA DAHA ERKEN YAPTIRMALIMIYIM ADET TARIHINI BEKLEMEDEN ?
çok teşekkür ederim ilkez kullandığım için tam bilmiyorum doktor kullan adetin 12.gunu gel dedi. Klomenli ilgi sitede okuduklarından sanki hemen girmek gerekiyor gibi geldi merak ettim. 2012 Aralık'ta düşüğüm oldu. Öğünden bugüne korunmadık ama olmadı hamile kalamadım. Esimdede bende de bir sorun yokmuş testlerde birşeyi çıkmadı normal.. Gecen ay kontrolde dr yumurtamın zor görünen tür olduğunu söyledi. Dün ve bugün bel ağrısından duramıyorum arada kasiklarimdada ağrım oluyor..hayırlısı inşallah..:26::26:
Kiz bisi deyimmi sana :)
Benimde yumurtam soldaydi sol tarafim agriyodu :)
Ay hayirlisi olsun insallah hamissindir :)
Bence 15.gunu bekle.
Ben oyle yaptim.
Net oluyor canim benim.
Kafan bulanmaz
Âmin canım inşallah. Pazartesi yumurta kontrolüne gidicem iğne yaparmi bilmiyorum benim de sol tarafımda ağrı var ama hala lekelerim gelmeye devam ediyor... Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor..Hayirlisi olsun.
Ben klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim.ama oncesinde 3 tane ameliyat oldum bebek icin.
Tuplerim falan tikanmisti.
Insallah ama insallah hamile kalirsiniz.
hadı bkalım ınsallahh canmm :) ama senın dedıgın gıbı umutlandırmyorum kendımı bı yandan her belırtıye aman ıgnenn etkısı dıyorum kalbım ınanmasada dılımden çıkarıyorum vallaa yalan yok :) bu arada nerdesın canm sen ıst damı merK ETTIM BACM ?
Âmin canım inşallah. Pazartesi yumurta kontrolüne gidicem iğne yaparmi bilmiyorum benim de sol tarafımda ağrı var ama hala lekelerim gelmeye devam ediyor... Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor..
Hemen igne yapmaz.
Yumurtanin belirli bi olgunluga gelmesini bekliyor.
Benimki 19.20 milimdi yapti igneyi.
Rahim duvarinin kalinligina falanda bakiyor tutunma durumu icin.
Hic kafana takma rahat ol.
Bolca sivi tuket.canini sıkma tedirginlik bile hormonlari bozuyormus bunu bana diyen biyokimyadan bir hocam.
Rahat olun
Ben hic umut etmedim biliyormusun.
Bekledikce olmadi dusundukce olmadi.
Kan sonucumu alirken bile yok ya ilactan yuksek cikmistir dedim.
Umut benim gozumu köreltti.
O yuzden umut etmeyip zamana biraktim.
Evvel rabbime sonra zamana...
bi baktimki iyilesip hamile kalmisim :)
canımm teşekkür ederım ınsallahh hepımız hamiş kalalım rabbimm hepimize nasip etsin o güzel duyguyu:) yaa herseyde bı belırtı arıyoruz işte ama bu ay ılk defa ıgne kullandım bılmıyorum açıkçası ıgnenın vucudumdakı etkılerımı bunlar yoksa gerçekten bebısım mı tutundu ayın 11 ınden sonra ancak ogrenecegımm ınsallah rabbim gönlüme ve butun ısteyenlerın gönlüne gore verır .. sonuçta sonra mutlaka haberdar edecegmmsızlerı :)
Âmin canım inşallah. Pazartesi yumurta kontrolüne gidicem iğne yaparmi bilmiyorum benim de sol tarafımda ağrı var ama hala lekelerim gelmeye devam ediyor... Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor..
ben de klomenle hamile kaldım 3. ayımda..şimdi bebeğim 2.5 aylık :) darısı dileyen bekleyen herkesin başına..
canım ben ilk defa kullandın veeeeeeeeeee şuan 4 haftalım hamileyiiiiiiimmmmmm.
bir arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı şimdi kucağında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
o yaşadığın ağrılar yumurtlamadan kaynaklı bende de olmuştu. benim çatlama iğnesine bile ihtiyacım olmadı.
rabbime çok şükür bebişim benimle...
arkadaşlar bugün yine doktor klomen verdiEki Görüntüle 910250 bıktım bu klomenden inşllh tez zamanda kurtulurum senden pis klomenEki Görüntüle 910251 Eki Görüntüle 910252 kızlar aranızda klomenle beraber inofolik kullanan varmı ?
al bendende o kadar insan bıkıyorEki Görüntüle 929484 artık benim 4 kez kullanışım bu ayda tutmassa nasıl olurum bilemem iki gündür çok ağrımEki Görüntüle 929486 var kasıklarımda yumurtlama günüm normalmi acaba arkadaşlar iyisinemi kötüsünemi ağrılar birde doktor gün aşırı verdi birliktelik bööööööööööööEki Görüntüle 929488 yapasım geliyo artık birde klomenin yanında inofolik kullanıyom sabah akşam bir haftaya kadar bir kutu bitiyor 5 aydır içiyorum ödediğim parada cabası hakkımızda hayırlısı Eki Görüntüle 929490
benimde 3 tane olmuş ama 1 diğerlerine göre büyükmüş banada hap olarak verdi acaba etkili olur mu
hayırlısı olsun tatlımm ınsallah bebısıne kavuşursun sende :)
Canımcım bazen vermiyor iğneyi bana vermedi meselea sanırım baya büyümüştü yumurtalar . Çünkü bende solda ve sağda 2 tane oluşmuştu. Hatta iğne vermeyecekmisiniz diye sordum gerek yok dedi ccok iyi gelişmişler. Aslında düşününce iğnesiz daha iyi sanırım iğnenn verdiği o hamilelik hissi insanı (beni) cok ama cok ümitlendirirdi sonu hüsran oluncada cok üzülürdüm. Şimdi ne ağrı ne sancı hicbirsey hissetmiyorum umutlanmama da gerek kalmıyor kısmet ne yapalım:)
ben varım cnm klomen + inoflıc ve son on gun progestannn :)
Ignenin yasattigi seyler cok kafa bulandiriyor.
Cunku vucuda gebelik hormonu yukluyor o igne.
Ama insallah hamissindir kiz :)
Beb ankaradayim canim.
Siz böyle iğne dedikçe bende bana niye vermedi bu doktor diye hayıflanıp duruyorum::)) Tamda bahsettiğin gibi iğnede mi keramet diyo insan ondan umut bekliyo::)) Ama kısmet Allah ne zaman yazdıysa o zaman işte herseyin bir zamanı umarım o zamanda cok cabuk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?