klomen kullananlar acil cvp lutfennn

cok sagolun cok tesekkur ederım canım peki bunu sıze dktormu verdı:44:

Evet canim.once normal korunmasiz denedik olmadi.megerse rahmimde perde ve kist varmis tuplerim tikanmis.
Ameliyat oldum.iyilesince klomen ve catlatma ignesi tedavisine basladilar.
Kullandigim ay iste gebe kaldim.
Haftaya cumartesi kalp atislari dinlenecek.
Insallah rabbimin izniyle bi sikinti cikmaz

ayy ınsallah ck sevındım senın adına canımm hayırlısı olsun saglıklık bır cocuk olsun

Kizlar hamileyim :)
Haftaya cumartesi kalp atislarini dinliycez :)
Bugun lekelenmem oldu.
Insallah bir sikinti cikmaz.
Rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Igne ise yaradi :)

canımmm tebrıkk ederım senı bak sana soylemıstım hamılesın dıye :) masallahh rabbım yavrunu kucagına almayı saglıklı bısekılde nasıp etsın ınsallah çok sevındım.. vee gunler gectıkce bende heycanlanıyorumm bıde dıyorum ya olmazsa 2 senedır cok doktorlara gıttım hıcbır sorun olmamasuına ragmen olmadı bebeıısım klomen ve çatlatma ıgnesı umarım bana da yarar ve bende ılk kullanısımdan sevınclı bır haber alırım.. suan ıgneyı vurunalı 7.gunum ve tek sag tarafta kasık agrım batmalarım var çekilme gişbi umarım bunlar belırtıdır. tekrar hayırlı olsun canm :))

Tesekkur ederim birtanem :)
De iste kalp atislarini duymak saglikli b i gebelik gecirmem temennim.
Insan ates ustunde oluyor sanki.
Benimde tek tarafli agrim olmustu.
Hatta ignenin 13 gunu giren bi agri yataktan ziplatti nefesimi kesti.
Megerse bebisim tutunuyomus dunde lekem geldi :)
S3nde benim gibi yap dinleme vucudunu.
Umut etme umut insanin gozunu köreltiyor.
Bak ben dun kan verirken bile yok ya ilaclardandir diyordum :)
Beklemeyince gerceklesiyo bir takim olgular.
En iyisi zamana birakmak.
Zaman en temiz cevabi veriyor.
Dilerim rabbimden sende hamilesindir insallah.
tum isteyenler hayirlisiyla kavussun bebeklerine.
Ben dun ogrendigimde kahkaha atarak agliyordum.
Kocamida unuttum ilk annemi aradim :)
Oyle deisik bir duyguki rabbim saglikli sihhatli sanada tattirsin..
Umarim o cekilme agrilari falan insaalah bebisinin isaretidir..
Insallah...

ınsallah canımm cok sagol ıyı dıleklerın ıcın :) ınsallah bende hamıleyımdır herseyde bı belırtı aramıyorum eskısı ama umut ıste neyse dedıgını yapacam yok gıbı hıssetmeye calısıcam bakalım nolcak bende ayın 10 unda yaptırıcam testı ınsallah burayaa uzuunn bır hamıleyımmm yazarımmm :)

mrb canım baktım burdasın yazayım dedımm bıraz o0nce oyle bıur batma gırdıkı alt taraftan dun gecede aynısı olmustu yazayım dedım ne bu bırturlu anlamadım resmen bıcak sokar gıbı sendede olmusmuydu acaba tutunuyomuu

Kizlar hamileyim :)
Haftaya cumartesi kalp atislarini dinliycez :)
Bugun lekelenmem oldu.
Insallah bir sikinti cikmaz.
Rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Igne ise yaradi :)

Canım çok çok sevindim Allah gönlüne göre verir sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah. Çok sevindim yaa ne güzel burada sevinçlerimizi kederlerimizi paylaşıyoruz. Bazen çok mutlu olurken bazen merakla hamilelik haberleri bekliyoruz.::))) Rabbim isteyen herkese cok güzel sağlıklı bebekler verir inşallah.( Bana da ikiz verir inşallah::))))

Insallah insallah.
En guzel en masum haliyle tum isteyenlere nasip olsun.
Degisik bir duygu
Ama su kalp atislarini bi duysaydim..
Haftaya cumartesi duyucaz insallah.
Derin bi oh cekerim ins

Bende 10.gun sol tarafima girdi.
Bayag siddetli girdi nefesimi kesti.
Agri saniye surdu geldi gitti 3.4 kez.
4 gun sonrada bi baktim kahve leke gelmisti.
Gebe ciktim iste ogun.
Ama hep beyaz iccamasiri giydim belki leke gelirde gorurum diye.
Iyiki beyaz giymisim.
Yoksa o kadar az bir tutunma lekesi geliyorki tahret alirken gider yani.
Farkedemeyebilir insan ama kisiden kisiye degisiyormus.
Annemde nolduysa baslangicta bendede oldu.

Insallah insallah.
En guzel en masum haliyle tum isteyenlere nasip olsun.
Degisik bir duygu
Ama su kalp atislarini bi duysaydim..
Haftaya cumartesi duyucaz insallah.
Derin bi oh cekerim ins

İnşallah canım zaten sağlıkla kucağına almayı nasip etmeyecekse hiç testlerde falan gösterip sevindirmesin. Ama inan ben rabbime cok inanıyorum uğraşlarını cabalarını boşa çıkartmasın bebek için ameliyat bile olmuşsun. Senin gibilerin bu çabalarını okuyunca oooo ben en ufak bir çaba göstermemişim diyorum. Gönlünü ferah tut güzel düşün güzel olsun. Biz senin kadar bile ümitlenemedik henüz çok klasik bir istek biliyorum ama isteyen bütün kadınların elini boş çevirmez inşallah rabbim ama önce sen kalp atışlarını duyar ve huzur bulursun umarım.

Hadi bakalım şekerim dkok tan sonra senden de inşallah hayırlı haberler alırız. Yaaa siz şimdi birde 2014 anneleri adıyla konuda acarsınız takipte edemeyiz kızzz::)) Sakın haa ::)) Ama özlemle beklemenin umutlanmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz buradaki bayanlar olarak. En içten dileklerimle inşallah seninde o güzel haberini alırız.

Hadi bakalım şekerim dkok tan sonra senden de inşallah hayırlı haberler alırız. Yaaa siz şimdi birde 2014 anneleri adıyla konuda acarsınız takipte edemeyiz kızzz::)) Sakın haa ::)) Ama özlemle beklemenin umutlanmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz buradaki bayanlar olarak. En içten dileklerimle inşallah seninde o güzel haberini alırız. kusura bakma dkok ın alıntısına yazmışım.

Ben hic umut etmedim biliyormusun.
Bekledikce olmadi dusundukce olmadi.
Kan sonucumu alirken bile yok ya ilactan yuksek cikmistir dedim.
Umut benim gozumu köreltti.
O yuzden umut etmeyip zamana biraktim.
Evvel rabbime sonra zamana...
bi baktimki iyilesip hamile kalmisim :)

Merhabalar arkadaşlar...
ben de bu akşam başlıyorum klomene ...
insan neler yaşıyor ediyorsa da hepsi bize bi deneyim
yüreğinizde ümit şarkısı daima çalsın sesini kısmak isteyenlere izin vermeyin.
Rabbimin izniyle nerde bebiş isteyen varsa nasip etsin...
sağlıcakla...

Merhaba bayanlar umarim bebek dileyen herkesin dualarini rabbim kabul eder.bende klomen kullanmaya başladım ilkkez bu ay adetin 3.gunu 5 gün kullandım ilaçlar bittikten birkaç gunsonra kahverengi lekeler gelmeye başladı 3-4 gündur hala geliyor. Doktorum 12.Gunu gel dedi ptesi gidicem ama bu arada ben iliskiye girmelimiyim.leke geliyor diye korkuyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.:2:

Son düzenleme:

Canim bendede aynisi olmustu.
Bence girme.
Cunku adet doneminde rahim asagiya iniyor.
Kendimde saglikciyim oradan biliyorum.
Dr um girmeyin rahim bi toplansin demisti.
Cunku normal olan o lekenin gelmemesi.
Cok onemli bi surec basliyor klomene baslayinca.
Bence sabredin girmeyin.lekelenmelerin kesilsin bi.

canımm teşekkür ederım ınsallahh hepımız hamiş kalalım rabbimm hepimize nasip etsin o güzel duyguyu:) yaa herseyde bı belırtı arıyoruz işte ama bu ay ılk defa ıgne kullandım bılmıyorum açıkçası ıgnenın vucudumdakı etkılerımı bunlar yoksa gerçekten bebısım mı tutundu ayın 11 ınden sonra ancak ogrenecegımm ınsallah rabbim gönlüme ve butun ısteyenlerın gönlüne gore verır .. sonuçta sonra mutlaka haberdar edecegmmsızlerı :)

hayırlısı olsun tatlımm ınsallah bebısıne kavuşursun sende :)

hımm bakalım hayırlısı canımm artık. GENELDE GECELERI AYNI SANCI GIRMEYE BASLADI . VALLA IGNENIN ETKISIMI BI BELIRTIMI BILMIYORUM SAG TARAFTA HAFIF AGRILARIM OLUYO ARA SIRA SONRA GECIYO YUMURTMDA SAGDAYDI BU AY NE BILIYIMM YAAA AYIN 11 I ADET OLMAZSAM 12 SINDE YAPTIRICAM O GUN IGNEYI VURUNALI 19. GUN OLCAK CIKAR HERALDE DEGILMI VARSA ? YOKSA DAHA ERKEN YAPTIRMALIMIYIM ADET TARIHINI BEKLEMEDEN ?

çok teşekkür ederim ilkez kullandığım için tam bilmiyorum doktor kullan adetin 12.gunu gel dedi. Klomenli ilgili sitede okuduklarımdan sanki hemen girmek gerekiyor gibi geldi merak ettim. 2012 Aralık'ta düşüğüm oldu. O günden bugüne korunmadık ama olmadı hamile kalamadım. Esimdede bende de bir sorun yokmuş testlerde birşey çıkmadı hersey normal.. Gecen ay kontrolde dr yumurtamın zor görünen tür olduğunu söyledi. İlac biteli 3 gun oldu Dün ve bugün bel ağrısından duramıyorum arada kasiklarimdada ağrım oluyor..hayırlısı inşallah..:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…