klomen kullananlar acil cvp lutfennn

Hamileyimmmmmmmm

6-7 haftalık ohhh çok şükürr

ayyyyyy süperrrr oleyyyy
senin şerefine halay çekiyorummmmm

darısı başımıza kızlarrrrrrrrrr

canım şimdi gidip minikleri gör yada miniğiniiiii
merak ediyorum ikiz olacak gibi düşünüyorum nedense

Hamileyimmmmmmmm

6-7 haftalık ohhh çok şükürr

Ayyy maşallah rabbım sağlıcakla kucagına almayıda nasıp etsın ınşallah darısı bız cok ısteyenlere hayırlısıyla bızede dua et arkadasım bızde arkandan gelelım galıba bu tppıgın ılk annesı olacaksın rabbım bızlere de nasıp etsın ınşalla bu ay

ınsallah canlarım hepinize umut olurum dualarım sizlerle avaz avaz bağırmak istiyorum hala işteyim çıkamadım

Allah ım bu duyguyu herkese yaşatsın hala şoktayaım hani nasıl bı durumdayım kendıme anlam veremıyroum

teprik ederimEki Görüntüle 923501 Eki Görüntüle 923501 Eki Görüntüle 923501 canım alahım hayırlı evlatlar olarak kucagına almayıEki Görüntüle 923502 nasip etsin inşllh bizede umut oldun senin adına çok sevindim tekrr teprik ederimEki Görüntüle 923504

canlarin Kader ortaklarim nasilsinizzz kimsenin sesi solugu cikmiyorrr klomende 2. ayim ama gecen ay kullandigimda kaiklarim agriyordu sureklio ve buda iyiye isaret dediler fakat bu ay kullandigimdan beri kasiklarimda ne agri ne de bi belirti var cok korkuyorum acaba kistemi donustu die allahim bu ay hepimizin yuzune bu hayirli bebk haberleriyle guldursun insallah

ewet biride benm kader arkadaşım bende yumurta takibi yaptırcam artık kllomen mi verir serephone mi bilmem allaha emanet . ilk önce kan testi vercem doktorum söledi sonra da yumurtatakibi bunlarıda atlatıcaz be kardeşlerim ewelallah :):):):):)

mrb canım ınananabılıyomusun ben hala adet olmadım aralık 16 adet olmam gerekıyordu nerdeyse bır y gectı progestan ıgne verdı doktor onuda vurundum tık yok 10 gunu gectı acaba menopozamı gırdımm çok moralım bozuk

ahh canım bende ilk kullandım beklemedeyim nolacak çok merak ediyorum bende en çok tutmazsa kist olursa diye kara kara düşünüp duruyorummmmm

inşallah bu farklı durum hamileliktendir belkide hiç ağrı belirti olmaması iyiye işaret öle yoralım biz yinede
bendede akıntı hiç olmadı neden acaba diyorum

wamp çok ilginç test yaptınmı yani hamilede değilmisin ilginç yaaa
inşallah hamilesindir değilsende inşallh biran evvel adetin gelir kurtulursun yeni aya umutlanırsın

burcucum belirtilerin oldumu ne zaman başladı yazarmısın
benim iğnem ptesi vuruldu arada garip belirtilerim oluyo meraktan ölüyorummm ne olacakkk

ayyy canm benim neden ama her ay duzensizmiydi boyle rabbim hepimizin yardimcisi olsun beklemek gercekten sabir etmek cok zor test yapsaydin ona gore dikkatli olurdun yada adet sokturucu felan kullanirdin cnm gecen zaman kaybi oluyor glum

ay cnm benim insalllahhh ama bak bu hafta yumutralama tarifim her ay agrirdi bu ay agrimiyor cok korkuyorummm yaaa bugun 13 gunummm

ayyy canm benim neden ama her ay duzensizmiydi boyle rabbim hepimizin yardimcisi olsun beklemek gercekten sabir etmek cok zor test yapsaydin ona gore dikkatli olurdun yada adet sokturucu felan kullanirdin cnm gecen zaman kaybi oluyor glum

sonunda bugun godum kırmızıları.. artık doktora gıtkten sıkıldım bu ay klomen ı takıpsız kullansam bısey olurmu acaba gıtmeyecegım doktoraa yaa bıktım artıkk

sonunda bugun godum kırmızıları.. artık doktora gıtkten sıkıldım bu ay klomen ı takıpsız kullansam bısey olurmu acaba gıtmeyecegım doktoraa yaa bıktım artıkk

al bendende o kadar insan bıkıyorEki Görüntüle 929484 artık benim 4 kez kullanışım bu ayda tutmassa nasıl olurum bilemem iki gündür çok ağrımEki Görüntüle 929486 var kasıklarımda yumurtlama günüm normalmi acaba arkadaşlar iyisinemi kötüsünemi ağrılar birde doktor gün aşırı verdi birliktelik bööööööööööööEki Görüntüle 929488 yapasım geliyo artık birde klomenin yanında inofolik kullanıyom sabah akşam bir haftaya kadar bir kutu bitiyor 5 aydır içiyorum ödediğim parada cabası hakkımızda hayırlısı Eki Görüntüle 929490

ben ım klomen kullanışım ılk ayında klomen adtte düzenler dedıler ama nafıle duzensız olan adetım daha da duzensızlştı.aralık 16 adet görmem gerekırken olmadım bıde sevındım galıba lk aydan tutturdum dıye tabıkı boşuna sevındım 1 aya yakın gecıktı adetım progestan ıgneden sonra 11. gun geldı sonunda yanı dun bu ayda dokotra gıtmeden günde bır alıyodum 2 alacağım klomenı nasıl ola yumrtlama gunumu Allahtan anlayaılıyoum ben .. ıns bı sorun olmaz bende nofolıc kullanaya başladım ama benım günde bır defa umarım bır faydası olur sen pko musun canm bende pko yok bu ay da tutmazsa son ay yanı 3 yude denıycem yne tutmazsa sadce ınofolge devam edp tevekkül etmekten başka care yok norml sartlarda hıcbr sorunum yok gecıken adetlerım dışında. sabırla bekleyeceğim klomenle son ıkı ayım yanıı umarımm hepımızın hakkında hayırlısı olur ve bebeklerımıze kavuşuruz hayırlısıyla.. rabbım bızım yuzumuzude guldururu ınsallahh ben 2 seneye yakındır ıstıyorumm benden once senelerdır dualarla bekleyen ısteyen artık caresız kalmış kardeslerıme nasıp etsın sonra bana nasıp ettsın rabbım dıyorum hepımıze sabırlar versın cok ısteyınce cok ta kahrluyor ınsan ve bu bırazda psıkoljılerımızı etkılıyor cınsel ılışkıyı bıle emınımkı çoğumuz ders nıtelıgınde goruyoruz. ve gercektn buda cok zor vee kotu bıseyy.. bu gece kandıl gecesı PEYGAMBER EFENDIMIZIN doğum GECESI DILERIM RABBIM ONUR YUZU SUYU HURMETINE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR NASİP ETSİN BUTUN ISTEYEN ZOR DURUMDA OLAN KARDEŞLERIME CUMLEMIZE INSALLAH. NE OLUR DUALARINIZDA SADECE KENDINIZE DEĞİL BAŞKALARINADA YER AYIRIN.

bende bu ay ilk defa klomen kullandım kasıklarımda ağrı ve sabaha karşı ateş basmalarıyla uyanıyordum dr yumurtamın çok büyüdüğünü nerdeyse çatlama everesine geldiğini bu yüzden bu ay hamile kalma durumumun zor göründüğünü söyledi. yalnız kafam cidden çok karışık evlenmeden önce gittiğim dr pko olduğumu söylemişti gebelik için tedaviye gittiğim dr ilk başta pko olabileceğimi söyledi sonra adet söktürücü verdi 3. gün hormon testi yaptırdı ve hormonlarım normal çıktı klomen kullan dedi klomen bitti 2 gün sonra gittim yumurta çok büyümüş ilaç ağır gelmiş inşallah kist olmaz dedi ve ekledi pkoda yumurtalık bu kadar temiz olmazmış. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım

canım çok sevindik yaaa umut oldun bizim için benmde yumurtlamam zamnsz olduğu için tutturamıorum bende takip yaptrcam ama sölermisin lütfen şu 2 iğne ilgnç nasıl oldu ve yumurtaların kaç m olmuştu ?

canım merhaba

ben ilk klomeni kullandım doktora gıttım o zamn bır tarafımda cokk ufak yumarta olusmaya baslamıstı dıger tarafımda hıcbısey yoktu hanı bnm bayagı umutsuz gıbıydı doktorun surat ıfadesınden , 2 gun sonra tekrar g el dedı gıttım ve bu sefer umutsuz olan tarafımda 2 tane yumurta buyumus ve dger tarfta hıcbısey yokmus ve o gun bana hmn 2 tane ıgneyı verdı ama bn saskınlıktan yumurtanın boyutlarını bıle sormadm ve ole gectı iğnemi vuruldum

ama ben ılac ve ılışkımı anlatayım sızlere ,doktor bana ılk 3 gun ılsıkı cok onemlı dedı ama bn 5 gun esımle bırlıkte oldum sonrakı gınlerde 2 veya 3 gune cıktı ama ben ılıskıden sonra ilk bn duydugmda gulmustum nasıl yanı dıye ama etrafmda cok kısı bunu uygulamıs ve bnde aynısını uyguladım şöyleki bn hep gece eşimle birlikte oldum ilişkiye yakın saatlerde ve ilişkiden sonra sabaha kadar sıcak suyla dus almadım ılık olucak ve ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup bacaklarımı duvara kaldırsım15-20 dkk bole durdum ve uyuyacagım zamnda yan yatıp alt bölgemi biraz sıkar gıbı ole devam ettım ve sabaha kadar dus falan almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…