canım benim kesinlikle mutsuzluğa kapılma bir tek sen değilsin aynı durumda olan hepimiz uğraşıyoruz aylardır senin için önemli olan tek şey moral bende düşünüyrum sürekli acaba tuttu mu noldu die ama kesinlile olmuyacak gözüyle bakma herşeyin bir zamanı var moralini bozma
bn ilk defa geçen ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmustu doktorum ilk klomen kullanmamda 2 tane çatlatma iğnesi vermişti ama bazılarında hemen vermiyor bekleyıp tutmazsa bırdahakı tedavıde verıolar çatlatma iğnesi. eczaneden aldıgında hemn vurulman gerekiyor buzdolabından çıkarıyorlar bn kontrol oldugum hastanenın acıl bolumnde olmustum 2 tane iğneyide aynı kolumdan vurdular
zaten küçücük iğneler bn iğneden aşırı korkarım ama hiç hissettmedim anlamıyorum bile korkucak bişey yok
canım çok sevindim inşallah bu ay olur
bir de iğneyi nezamn vuruldun sen
he yaaa doktor şok olduuuuu korunun dedi ben ısrar ettim olmaz nasılsa 1 senedir olmuyo dedim delimisin kaderde varsa olur dedi resmen
ve dediki çoğul kesin çok fazla yumurta varyaaa dedi
sağ sol iki taraftada gördüm birsürüydüüüü
iğneyi sabah 9 da vuruldum
bugün 14. günüm ne zaman çatlarkiiii
birde bu gece yarın çalış dedi sonra bir gün ara sonra yine birgün:44:
Burcucumm bende bu sabah doktora gittim hemen vurul dedi senin gibi bende hemen alıp acilde vuruldum 9 da vuruldum bu sabah ama 14. günüm benim bugün
hesabıma göre tam yum. xzamanım döngüm 27 gün çünkü
birde kolundan niye karnımdan vurdular benim
haa bide iki iğnemi çokta pahalı yaaa değilmi
bilmem bnim kolumdan vurdular bu arada karnından acımadı mı
bnde gecen ay senın gıbı sabah 9 da vuruldum 36 saat gecmesı gerekıyormus yanı salı gunu aksam 9 dan sonra esinle beraber olycaksın demıstı doktor bana beklenmesı gerekıyormus
2 ığneye 155 tl verdım bırde 2 yumurta oluştu diye mi 2 iğne verdi orasını anlayamadım
ılacsız mı oldu o kadar yoksa bırsey kullandın mı? gercı bılıyorsundur ne kadar cok oldugu degıl ne kadar kalıtelı oldugu cok onemlı en azından benım doktorum bunu boyle soyluyor ama ınsaALLAH tutar yaaa bırde ıkız olsun bır tasla ıkı kus
bnde gecen ay senın gıbı sabah 9 da vuruldum 36 saat gecmesı gerekıyormus yanı salı gunu aksam 9 dan sonra esinle beraber olycaksın demıstı doktor bana beklenmesı gerekıyormus
2 ığneye 155 tl verdım bırde 2 yumurta oluştu diye mi 2 iğne verdi orasını anlayamadım
Yumurta çatlatma iğnesi nasıl uygulanır, nereye yapılır?
Bu ilaçlar genellikle cilt altına veya kas içerisine enjeksiyon yapılacak şekilde üretilir. Her markanın ne şekilde uygulanacağı prospektus kağıdında tarif edilir, doktorunuzun tavsiyesi ne şekilde ise o şekilde uygulamanı gerekir. Cİlt altı (subkutan) uygulama için üretilen ilaçlar genellikle göbek etrafına veya üst kol arka tarafına uygulanır. Kas içerisine (intramuskuler) uygulama amacıyla üretilen ilaçlar ise genellikle kalçaya uygulanır.
sen öyle diyince endişelendim hemn araştırdım bnde de sol üst kolumun arkasına yapmışlardı
ılacsız mı oldu o kadar yoksa bırsey kullandın mı? gercı bılıyorsundur ne kadar cok oldugu degıl ne kadar kalıtelı oldugu cok onemlı en azından benım doktorum bunu boyle soyluyor ama ınsaALLAH tutar yaaa bırde ıkız olsun bır tasla ıkı kus
Yumurta çatlatma iğnesi nasıl uygulanır, nereye yapılır?
Bu ilaçlar genellikle cilt altına veya kas içerisine enjeksiyon yapılacak şekilde üretilir. Her markanın ne şekilde uygulanacağı prospektus kağıdında tarif edilir, doktorunuzun tavsiyesi ne şekilde ise o şekilde uygulamanı gerekir. Cİlt altı (subkutan) uygulama için üretilen ilaçlar genellikle göbek etrafına veya üst kol arka tarafına uygulanır. Kas içerisine (intramuskuler) uygulama amacıyla üretilen ilaçlar ise genellikle kalçaya uygulanır.
sen öyle diyince endişelendim hemn araştırdım bnde de sol üst kolumun arkasına yapmışlardı
Merhaba
Bende de yumurta tembelliği var yaklaşık 5-6 aydır çocuk için uğraşıyorduk olmuyordu.sonunda doktora gittim
ilk defa bu ay klomen + 2 adet çatlatma iğnesi oldum.5 gün klomen kullandım. 2 adet yumurtam oluştu ve 2 tane çatlatma iğnesini vurdular.ayın 16 sında vuruldum ilk başta kasıklarım biraz agrıdı yaklaşık 3 gun ara ara oldu ağrım. herşey normal gidiyordu
Düne kadar çok umutluydum kı adet sancısı gıbı dünden ıtıbaren ara ara alt tarafımda ağrılar başladı, adet olmadan once bu belırtım genelde oluyordu.adetime tam 1 hafta var zamn nasıl geçicek bilmiyorum düşünmeden olmuyor
merhaba; ben sizin topiği yeni gördüm biraz okuyayım dedim bende 3 ay klomen + ovitrella kullandım ama olmadı sen niye ik iğne oldun hiç duymamıştımda :26::26::26::26:
olsun olsun ıkız olsun ne guzel ıste bır daha gebelık derın olmaz olcak mı olmıcak mı dıye dusunmez hele bırde bır kız bır erkek oldumu yemede yanında yat
merhaba; ben sizin topiği yeni gördüm biraz okuyayım dedim bende 3 ay klomen + ovitrella kullandım ama olmadı sen niye ik iğne oldun hiç duymamıştımda :26::26::26::26:
fundacım sen ıkı ovıtrelle mı vurdun? nede kı merak ettım bende bana hep bır tane verırdı doktorum bırde ıkısını aynı gun mu vurdun. benım ablamda ıkı tane vuruyordu hep bır hafta arayla
yok canım tek verdi
çok yumurta varya ondanmıdır nedir
tek ve ilk kez vuruldum iğneyi
bir hafta araylamııı etkili olurmuki öle :44:
Merhaba arkadasım bende hep ne kadar cok yumurta olursa o kadar cok tutma ıhtımalı daha yukses bılıyordum ama bu durum cok karısık mıs...gecen ay klomenle 5 yumurtam olmus gayet de guzel buyumusler nasıl sevındım anlatamam ...adet olunca neden dedım tutmadı. doktorumda ızah ettı sag olsun. dedı kı : bızler ultrasonda yumurtaları gorebılırız catladıgınıda ama ıcınde canlı hücre var mı yok mu onu bılemeyız dedı bu mumkun degıl dedı.canlılıgını sadece yumurta ve sperm bulusunca olusan bebekden anlıyoruz eger adet olursak bu yumurtanın boş oldugunu anlıyoruz dedı. varsayalımkı bos yumurta ıle hamıle kaldın o da zaten ya kımyasal gebelık oluyormus yada dusuyormus .Yanı saglıklı bır kadında normal sartlarda ılacsız her ay bır adet yumurta olusuyormus. bunun tutup tutmaması yumurtanın kalıtesıne baglıymıs her ay duzenlı adet gormek demek saglıklı yumurtlamak degıldır dedı .her ay adet goren ve Boş yumurtlamak mumkunmus....mesela bunun ıcın progesteron testı yapıyorlar adetın 21 gunu...burdan kesın anlasılıyor saglıklı yumurtlayıp yumurtanın catladıgını anlıyorlar.
bn doktora gıttım klomenı kullandım yumurta oluşunca doktor hemen iğne verdi bn hatta sormuştum ilk defa kullananlarda hmn iğne vermiyorlarmış diye.o da bu şekilde tutma olasılığı daha yüksek diyince bnde aldım
acaba yanlış tedavide mi gidiyorum
tamam canlarım sağolun bugün gittim tekrar doktora doktor şok oldu tabi bende sağlı sollu birsüürü yumurta 10 küsür
23 mm çapları genelde doktor ısrarla boş geçelim dedi ama ben yok dedim iğne vuruldum hemen bu gece ve yarını boş geçme dedi
çok riskli dedi göze alıyosan düşüneceksende gene iğne vurulki kist olmasın dedi
bende denicemmm ama dördüz bile olur diyor
hilalcim bunu hiç bilmiyordum beeen aaaa çok şaşırdımmm
evet bi,de o ihtimal var değilmi neden beklimki bir ay boşuna denicem ben bu ayııı
inşallah bu ay hamileyiz kızlarrrr
sımdı ablamın dokotrunun demesıyle aynen soyleymıs ılk bır kere vuruyorsun ya catlatmak ıcın bır sonrakı hafta aynı gun tekrar vur dıyor ablamın dokotru cunkı HCG ıcerdıgı ıcın e gebelık donemınde yumurtladıktan sonra HCG doguma kadar yukselıyor ya o yuzden ıkıncıyle vucudunu bır sarsalım dıyormus kı kendını gebe zannetsın ve adaptasyonu daha kolay olsun dıye bunye gebelıgı o zaman kolay kabullenıyormus bınevı kandırıyorsun bunyeyı demıs .tutma ıhtımalı daha kolay oluyormus .ama bana doktorlarım hep bırtane verırdı. Ablam almanyada yasıyor orda o sekılmıs
inşllh canım allahım gönlünün muradını versinEki Görüntüle 922262 inşşlh ikiz oluda çifte sevinç yaşarsınEki Görüntüle 922264 Eki Görüntüle 922264 benim arkadaşımın yeni ikizleri oldu çok tatlılar ikiside erkek yardımcın olursa kolay büyürler şimdi olsunEki Görüntüle 922265 Eki Görüntüle 922266 helebi inşşlh büyürler sağlıcakla çok sevindim senin adına dualarımız seninleEki Görüntüle 922265 Eki Görüntüle 922267
MRB bende klomen kullanıcısıyım ama bana hiç çatlatma iğnesi vermedi dördüncü kullanışım acaba doktor çok uğraşmanımı istemedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?