- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Artış degerini merak ettim çünkü bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artış degerini merak ettim çünkü bat
İlk değer 15 ikinci 40 üçüncü 120 çıktı bır gün arayla baktırdımArtış degerini merak ettim çünkü bat a göre erken çıkmış. Erken dollenme mi ikiz mi diye:))
Yok denenmedi canım. Ücreti pahalı galiba onların. Biz erteledikGonal f denendi mi çünkü klomen üç bilemedin altı ay sonuç getirmezse enjeksiyon ilaçlara geçiliyo bende de pcos var . İllaki var vakti zamanı kısmet elbette fakat gonal f+klomen +ovitrelle daha mantıklı olur
Rabbim çok aratmaz inşallah. Hayırlısıyla sağlıklı bir kardeşi olur çocuğunuzun :)Evet pkoluyum. Benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu.ikinciyi 3 aydır istiyorum.
Amin inşallah cümlemize nasip etsinRabbim çok aratmaz inşallah. Hayırlısıyla sağlıklı bir kardeşi olur çocuğunuzun :)
Sana birşey diyeceğim.klomen.kullandim.beni mahvetti adet duzenim bozuldu . pko sorunum meydana geldi. yumurtaliklarimda kist ustu. ve pko demek gec yumurtlamak demek ben yumurtlama zamanim ader zamanima denk geliyordu düsün.klomen hic bi fayde etmedi bende edenlerde varmis...Amma Allahdan.istePko sonucu klomen kullanip hamile kalmak isteyenler veya hamile kalanlar burada görüşelim
Nasıl kullandiniz adet in kaçıncı gunuAltı yıllık evliyim tüplerim tıkalı diye hiç tedavi olmadım 21 ekimde hsg çekilip 25 ekimde adet gördüm tek tüpüm açık olmasına rağmen ilk klomen kürü tuttu pcosluyum aman tutmaz dedim test sonucunu bile almadım çalıştığım hastaneden arkadaşlar arayıp haber verince şok oldum
Bu arada bebeginiz Hayırlı olsun. Bende pko luyum 2yildir bebek istiyoruz benimde tek sorun pko ve derecesi de çok az esimde de problem yok. Hangi doktora gitsek 3ay bekleyelim dedi. Klomen kullandim 3kez geçen kış olmadı. Sonra başka bi profa gittim bu da geçen ay hsg çekti açık çıktı herşey normal cikti adetin 3.gunu günde 2klomen kullandim sonra ki gün catlatma ignem vuruldu 40.saaattede aşılama yapıldı. Dün 14. Gündü maalesef kanda negatif yine husran çok çok moral bozuk yıkıldım. Çok umutluydum. Artık doktor yüzü falan gormek istemiyorum. Sence bu ay kendi kendime denesem bi zararı olur mu bana.İlk değer 15 ikinci 40 üçüncü 120 çıktı bır gün arayla baktırdım
Bekliyoruzz batiKızlar son durumunuz nedir??
hayırlı olsun canım:)Bende çift taraflı batma yanma hissi olmuştu halada devam ediyor
Benim son birrrrr :)Bekliyoruzz bati
Benim de son 2.ama varsa çıkması 12 gun sürer.Benim son birrrrr :)
Neden 12 gun sürüyor canım anlamadım.Benim de son 2.ama varsa çıkması 12 gun sürer.
Iki Yıldır hiç korunmadın mi? Pko ilacı kullandın mi peki?Bu arada bebeginiz Hayırlı olsun. Bende pko luyum 2yildir bebek istiyoruz benimde tek sorun pko ve derecesi de çok az esimde de problem yok. Hangi doktora gitsek 3ay bekleyelim dedi. Klomen kullandim 3kez geçen kış olmadı. Sonra başka bi profa gittim bu da geçen ay hsg çekti açık çıktı herşey normal cikti adetin 3.gunu günde 2klomen kullandim sonra ki gün catlatma ignem vuruldu 40.saaattede aşılama yapıldı. Dün 14. Gündü maalesef kanda negatif yine husran çok çok moral bozuk yıkıldım. Çok umutluydum. Artık doktor yüzü falan gormek istemiyorum. Sence bu ay kendi kendime denesem bi zararı olur mu bana.
Ben uzun zamandır biliyordum pko yu ama hep düzenleyici kontrol ilaçları kullandim zaten pko oranı dusuk benim. 1yil bekledim dgm kontrol ilaçlarını bıraktım 2doktora gittim olur dediler olmadı. 1yildir da işte 3kez klomen denedi doktorum son gittigimde aşılama yaptı o da tutmadı hep husran hep husranIki Yıldır hiç korunmadın mi? Pko ilacı kullandın mi peki?
Ilaç kullanman lazım ama. Bende Pkoyum doktorun dediğine göre beni de az. Bence başka doktora da görünBen uzun zamandır biliyordum pko yu ama hep düzenleyici kontrol ilaçları kullandim zaten pko oranı dusuk benim. 1yil bekledim dgm kontrol ilaçlarını bıraktım 2doktora gittim olur dediler olmadı. 1yildir da işte 3kez klomen denedi doktorum son gittigimde aşılama yaptı o da tutmadı hep husran hep husran
Benim ilki çıkmadı. O yüzden en az 1 hafta bekleyeceğim zaten pkoluyum geç oluyorum.Neden 12 gun sürüyor canım anlamadım.
Ben şimdi yarın olmazsam test yapsam çıkmaz mi. erken mi yani daha.