Klomen kullanan ve kullanıp bekleyenler buyrunnn

Gonal f denendi mi çünkü klomen üç bilemedin altı ay sonuç getirmezse enjeksiyon ilaçlara geçiliyo bende de pcos var . İllaki var vakti zamanı kısmet elbette fakat gonal f+klomen +ovitrelle daha mantıklı olur
Yok denenmedi canım. Ücreti pahalı galiba onların. Biz erteledik

nesmertoglu nesmertoglu canım sistit oldum demissin. Ay bende oldum onu. 8inde yumurtam çatladı 21mm solda 22mm sagdaydi. 13ünde sistit oldum. Tedavide olduğum için antibiyotik kullanmak istemedim. Bol siviyla geçti gibi çok şükür. Olumsuz etkiler mi diye konu acmistim ama kimse dönmedi. Etkilemiyo demek ki. Ve inanır misin. Doktorun ilişki takvimine de uyamadik Biz. Bilmiyorum nasipte varsa olur inşallah. Yaklaşık dört gündür kasiklarimda hafiften başlayarak bi ağrı vardı bugün az yol yürüdüm ve iyice arttı. Sol iç bacagima falan vuruyo arada batma oluyo. Göğüslerimde pek bişey yok gibi. Ben hiç ağrı hissetmedim şimdiye kadar göguslerde. Sadece uçları az dolgun gibi. Ay inşallah bende de vardır yaa. 3 gun kaldı bata

Pko sonucu klomen kullanip hamile kalmak isteyenler veya hamile kalanlar burada görüşelim
Sana birşey diyeceğim.klomen.kullandim.beni mahvetti adet duzenim bozuldu . pko sorunum meydana geldi. yumurtaliklarimda kist ustu. ve pko demek gec yumurtlamak demek ben yumurtlama zamanim ader zamanima denk geliyordu düsün.klomen hic bi fayde etmedi bende edenlerde varmis...Amma Allahdan.iste

Kızlar benimm 4. Günüm bugün kasıklarım ağırıyor iştahım kapandı sizde durumlar nedir?

Altı yıllık evliyim tüplerim tıkalı diye hiç tedavi olmadım 21 ekimde hsg çekilip 25 ekimde adet gördüm tek tüpüm açık olmasına rağmen ilk klomen kürü tuttu pcosluyum aman tutmaz dedim test sonucunu bile almadım çalıştığım hastaneden arkadaşlar arayıp haber verince şok oldum
Nasıl kullandiniz adet in kaçıncı gunu

İlk değer 15 ikinci 40 üçüncü 120 çıktı bır gün arayla baktırdım
Bu arada bebeginiz Hayırlı olsun. Bende pko luyum 2yildir bebek istiyoruz benimde tek sorun pko ve derecesi de çok az esimde de problem yok. Hangi doktora gitsek 3ay bekleyelim dedi. Klomen kullandim 3kez geçen kış olmadı. Sonra başka bi profa gittim bu da geçen ay hsg çekti açık çıktı herşey normal cikti adetin 3.gunu günde 2klomen kullandim sonra ki gün catlatma ignem vuruldu 40.saaattede aşılama yapıldı. Dün 14. Gündü maalesef kanda negatif yine husran çok çok moral bozuk yıkıldım. Çok umutluydum. Artık doktor yüzü falan gormek istemiyorum. Sence bu ay kendi kendime denesem bi zararı olur mu bana.

Bu arada bebeginiz Hayırlı olsun. Bende pko luyum 2yildir bebek istiyoruz benimde tek sorun pko ve derecesi de çok az esimde de problem yok. Hangi doktora gitsek 3ay bekleyelim dedi. Klomen kullandim 3kez geçen kış olmadı. Sonra başka bi profa gittim bu da geçen ay hsg çekti açık çıktı herşey normal cikti adetin 3.gunu günde 2klomen kullandim sonra ki gün catlatma ignem vuruldu 40.saaattede aşılama yapıldı. Dün 14. Gündü maalesef kanda negatif yine husran çok çok moral bozuk yıkıldım. Çok umutluydum. Artık doktor yüzü falan gormek istemiyorum. Sence bu ay kendi kendime denesem bi zararı olur mu bana.
Iki Yıldır hiç korunmadın mi? Pko ilacı kullandın mi peki?

Iki Yıldır hiç korunmadın mi? Pko ilacı kullandın mi peki?
Ben uzun zamandır biliyordum pko yu ama hep düzenleyici kontrol ilaçları kullandim zaten pko oranı dusuk benim. 1yil bekledim dgm kontrol ilaçlarını bıraktım 2doktora gittim olur dediler olmadı. 1yildir da işte 3kez klomen denedi doktorum son gittigimde aşılama yaptı o da tutmadı hep husran hep husran

Ben uzun zamandır biliyordum pko yu ama hep düzenleyici kontrol ilaçları kullandim zaten pko oranı dusuk benim. 1yil bekledim dgm kontrol ilaçlarını bıraktım 2doktora gittim olur dediler olmadı. 1yildir da işte 3kez klomen denedi doktorum son gittigimde aşılama yaptı o da tutmadı hep husran hep husran
Ilaç kullanman lazım ama. Bende Pkoyum doktorun dediğine göre beni de az. Bence başka doktora da görün

X