Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım başlamadım. bu ay evimizde davetsiz bir misafirimiz oldugundan dolayı pek müsait olamadım doktor için maalesef bu aydan umudum yokken gecikmem oldu pazartesiyi bekliyorum şuan.yeni tedaviye başladınmı canım naptın?
Hayır canım başlamadım. bu ay evimizde davetsiz bir misafirimiz oldugundan dolayı pek müsait olamadım doktor için maalesef bu aydan umudum yokken gecikmem oldu pazartesiyi bekliyorum şuan.
Doktorla ilgili de kafam karıstı. geçen ay bana klomen+ovitrelle catlatma iğnesi vermişti ve iğnenin yapıldıgı gün ilişki olacak demişti herkes bunlar tüp bebek esnasında aşılama şeklinde olur bu sen tüp bebek yaptırmıyosun ki dediler kafam karıştı
Dün gece evde test yaptım negatifti. Bugün gidip kan verdim yinede.nasıl yani anlamadım çatlatma iğnesinden sonra 3 gün boyunca ilişki olur normal olan bu zaten ? umudunu kaybetme lütfen..
Dün gece evde test yaptım negatifti. Bugün gidip kan verdim yinede.
idrar testinde negatifi görüp hamile oldugunu öğrenen var mı ki
?
yarın sabah çıkıcak mutlaka haber veririm dua et olur mu ? Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla...sonucun nezaman çıkıcak banada haber ver olurmu
yarın sabah çıkıcak mutlaka haber veririm dua et olur mu ? Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla...
Ben ekimde kullandım. Ocakta kendiliğinden kaldım.Merhaba arkadaşlar bende 7 ay önce düşük yapmıştım bebek düşünüyoruz yine ama yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş klomene başladım bugün 3. Günüm kasıklarımda çok ağrı var normalmidir ? Birde klomen tedavisinde ilk ay hamile kalan varmı
Hamile kalabildin mi?Merhaba arkadaşlar bende 7 ay önce düşük yapmıştım bebek düşünüyoruz yine ama yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş klomene başladım bugün 3. Günüm kasıklarımda çok ağrı var normalmidir ? Birde klomen tedavisinde ilk ay hamile kalan varmı
Ayın 21 nede belli olcak inş hamileyimdirHamile kalabildin mi?
İnşallahhhhhhhAyın 21 nede belli olcak inş hamileyimdir
Siz kullandınız mı ?İnşallahhhhhhh
Evet 1haziranda klomene basladım 9haziranda igne yaptırdım ama bugun 13haziran ve hala hiç ağrım olmadı acaba catlamamı olmadı diye dusundumSiz kullandınız mı ?