- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
Hmm klomen ile ilk ay anladım. Peki klomen ağrı yapıyor mu? İlişki takvimi veriyor mu doktor sonrasındaE
evet altı yıldır çocuk olmuyordu zaten pcosluyum o yüzden direk klomen başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm klomen ile ilk ay anladım. Peki klomen ağrı yapıyor mu? İlişki takvimi veriyor mu doktor sonrasındaE
evet altı yıldır çocuk olmuyordu zaten pcosluyum o yüzden direk klomen başladı
Klomenin son dozunun alınacağı gün ultrason yapıldı açık tüp tarafında iki yumurta var yarın öğlen çatlatma iğnesi yaptır 12 ve 36 . Saatlerde ve sonrasında da bir hafta gün aşırı ilişki dedi tabi ben üç ilişki sonrası sistit olunca devamı gelmedi ama olacağı varmış ki tuttuHmm klomen ile ilk ay anladım. Peki klomen ağrı yapıyor mu? İlişki takvimi veriyor mu doktor sonrasında
Kasıklarımda batma hissi ve karnımda garip bi his vardı ki hamileyim hala batma devam ediyor göğüste şişlik bulantı iştah açılması klomen kullanırken olduHmm klomen ile ilk ay anladım. Peki klomen ağrı yapıyor mu? İlişki takvimi veriyor mu doktor sonrasında
Aynen. Alttan bakılıyor değil mi ona daKlomenin son dozunun alınacağı gün ultrason yapıldı açık tüp tarafında iki yumurta var yarın öğlen çatlatma iğnesi yaptır 12 ve 36 . Saatlerde ve sonrasında da bir hafta gün aşırı ilişki dedi tabi ben üç ilişki sonrası sistit olunca devamı gelmedi ama olacağı varmış ki tuttu
Allah ol diyince oluyor kafaya da takmamak gerekiyor aslındaEvet alttan vajinal usg yapılıyor yumurta var mı varsa kaç tane kaç mm hangi tarafta bide endometrium kalınlığına bakılıyor.bende sağ tarafta 17 ve 12.5 mm iki yumurta vardı ve endometrium 7 mm di. Bunlar çatlamayabilir iğne yaptır sen yarın şansa bırakmayalım dedi ben ve eşimde nöbetli çalışıyoruz bizim bu gebelik Allah ın ol demesiyle oldu çünkü bi gece o yok bi gece ben
Allah ol diyince oluyor kafaya da takmamak gerekiyor aslında[/QUOTE aynen öyle tabi sadece karı koca olsan takmazsın da çevrede ne kadar lüzumsuz insan varsa üzerine vazifeymiş gibi olur olmaz yorum yapıyor onlarıda duymadım ben yıllarca tabii
Amin inşallah canım. Benim de beşinci senem yaklaşık ikibucuk yıldır falan ara ara klomen ve catlatma iğnesi denendi ama malesef.... Ben de laborant im meslektas sasayiliz :) işin içinde olunca insan her şeyi bilince daha kötü aslında. Daha çok kafaya takiyo daha çok araştırıyor falan.. Ben öyleyim en azından. Bu ay umutluyum aslında bakalım nasipte ne zaman varsa .Çok teşekkür ederim ben ilaç başladığımda burdaki gebelik sonuçlarını okudukça benimki olmicak diye şartlanmıştım kullanmış olmak için kullandım açıkçası Hakan yaralı var anatolia Ankara'da bu ay tüp bebek yapayım dedi ben bi gidip düşünüp döncem dedim ilk ay hamile kaldım darısı başına inşallah hayırlısıyla
Amin inşallah canım. Benim de beşinci senem yaklaşık ikibucuk yıldır falan ara ara klomen ve catlatma iğnesi denendi ama malesef.... Ben de laborant im meslektas sasayiliz :) işin içinde olunca insan her şeyi bilince daha kötü aslında. Daha çok kafaya takiyo daha çok araştırıyor falan.. Ben öyleyim en azından. Bu ay umutluyum aslında bakalım nasipte ne zaman varsa .
Amin inşallah canım. Benim de beşinci senem yaklaşık ikibucuk yıldır falan ara ara klomen ve catlatma iğnesi denendi ama malesef.... Ben de laborant im meslektas sasayiliz :) işin içinde olunca insan her şeyi bilince daha kötü aslında. Daha çok kafaya takiyo daha çok araştırıyor falan.. Ben öyleyim en azından. Bu ay umutluyum aslında bakalım nasipte ne zaman varsa .[/QUOTE
hsg filan çekildin mi ovülasyon sağlanıp gebelik oluşmuyorsa belki tıkanıklık vardır bende öyleydi en azından umarım tutar bu ay seninde birlikte takılırızAmin inşallah canım. Benim de beşinci senem yaklaşık ikibucuk yıldır falan ara ara klomen ve catlatma iğnesi denendi ama malesef.... Ben de laborant im meslektas sasayiliz :) işin içinde olunca insan her şeyi bilince daha kötü aslında. Daha çok kafaya takiyo daha çok araştırıyor falan.. Ben öyleyim en azından. Bu ay umutluyum aslında bakalım nasipte ne zaman varsa .
2014 te cektirdim canım. Temizdi çok şükür. Esimde de sıkıntı yok. Pco luyum ve yumurta tembelliği var.klomenle bile geç gelişiyor ve fazlasıyla kist düşürdüm klomen hep kist yaptı bende. Rabbim ol dmedigi sürece olmayacak. Vaktinin gelmesini bekliyoruz ışte. Maşallah sana ne guzel o çift çiZgiyi (yüksek b-hcgyi) görmüşsün :) darısı başımızahsg filan çekildin mi ovülasyon sağlanıp gebelik oluşmuyorsa belki tıkanıklık vardır bende öyleydi en azından umarım tutar bu ay seninde birlikte takılırız
Gonal f denendi mi çünkü klomen üç bilemedin altı ay sonuç getirmezse enjeksiyon ilaçlara geçiliyo bende de pcos var . İllaki var vakti zamanı kısmet elbette fakat gonal f+klomen +ovitrelle daha mantıklı olur2014 te cektirdim canım. Temizdi çok şükür. Esimde de sıkıntı yok. Pco luyum ve yumurta tembelliği var.klomenle bile geç gelişiyor ve fazlasıyla kist düşürdüm klomen hep kist yaptı bende. Rabbim ol dmedigi sürece olmayacak. Vaktinin gelmesini bekliyoruz ışte. Maşallah sana ne guzel o çift çiZgiyi (yüksek b-hcgyi) görmüşsün :) darısı başımıza
Hadi gözün aydın. Cnm değerleri bizimle paylaşır misinİlk kez bu ay kullandım beta hcg salı günü pozitif çıktı
Evet pkoluyum. Benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu.ikinciyi 3 aydır istiyorum.Pco lusun herhalde canım. Kaç yıllık evlisin nezandir istiyosunuz bebek
Benim 2 yumurta vardı biri 13 diğeri 15 mm di sonraki gittiğimde catlamis ti Dr sağda dedi ama benim solda da ağrı değil de ara ara yanma oluyor. Acaba bir şey var mı ki.verdiği takvimi her haliyle uyguladimKasıklarımda batma hissi ve karnımda garip bi his vardı ki hamileyim hala batma devam ediyor göğüste şişlik bulantı iştah açılması klomen kullanırken oldu
Bende çift taraflı batma yanma hissi olmuştu halada devam ediyorBenim 2 yumurta vardı biri 13 diğeri 15 mm di sonraki gittiğimde catlamis ti Dr sağda dedi ama benim solda da ağrı değil de ara ara yanma oluyor. Acaba bir şey var mı ki.verdiği takvimi her haliyle uyguladim
Kaç yumurat vardı sende.bhcg değerleri nasilBende çift taraflı batma yanma hissi olmuştu halada devam ediyor
İki yumurta vardı beta hcg 120 olmuşKaç yumurat vardı sende.bhcg değerleri nasil
Artış degerini merak ettim çünkü bat a göre erken çıkmış. Erken dollenme mi ikiz mi diye:))İki yumurta vardı beta hcg 120 olmuş