• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanan varmı aranızda???

kızlar bu arada bu tedaviler sürerken folik asit kullanıyomusunuz.buda çok nemli bebek olmadan bebeğin oluşuğu yeri hazılıyor.bebeği omurga oluşumunu filan etkiliyormuş.doktara gittiğim ilk günden beri bana folik asit verdi 3 tane içiyorum günde.doktorlar bununla ilgili bişi konuştular mı sizle.

canım ben kullanıyorum folik asit ismi folbiol ama ben günde yarım tablet kullanıyorum 3 tane çok degilmi dr mu önerdi sana bunu:uhm:

canım ben kullanıyorum folik asit ismi folbiol ama ben günde yarım tablet kullanıyorum 3 tane çok degilmi dr mu önerdi sana bunu:uhm:

evet canım doktor önerdi.bi de 3 ünü aynı anda alıyorum.bide bunun yanı sıra bende prolaktin hormonu düzeyi yüksek oda yumurlamayı etkilediği için parloder diye biilaç daha verdi. ondan yarım yarım içiyorum.içim dışım ilaç oldu vallahi.hamile kalana kadar bu ikisinide içiçekmişim.bi daki salı test al dedi.yumurtalarım çatlamış gerisi içerdeki birleşmye kalmış dedi.

canım bugün gittim adetimin 11.günüydü 16mm olmuşlar doktor normal dedi yakında yumurtlarmışım ama bana çatlatma iğnesi vermedi ya!!! Gün aşırı ilişki önerdi. peki ya çatlamazsa bu yumoşlar?

tatlım ben çatlama iğnesi oldum.onu kesin çatlama gününü hesaplamak için veriyor. benim sürekli günüm 10 gün attığı için yumurtanın çatlama günü belli değildi.o yüzden iğneyi verip çatlamasını sağladı.3 gün herakşam ilişkiye girin dedi. bakalım bekliyoruz sonuçu hayırlısı.seninkide çatlar merak etme canım

evet canım doktor önerdi.bi de 3 ünü aynı anda alıyorum.bide bunun yanı sıra bende prolaktin hormonu düzeyi yüksek oda yumurlamayı etkilediği için parloder diye biilaç daha verdi. ondan yarım yarım içiyorum.içim dışım ilaç oldu vallahi.hamile kalana kadar bu ikisinide içiçekmişim.bi daki salı test al dedi.yumurtalarım çatlamış gerisi içerdeki birleşmye kalmış dedi.

bende de prolaktin yüksek çıktı 30.1
dostinex verdi dr bana
bide yasmin
anlıcan bende 3 hapı birden kullanıyorm napalım bebiş için deger:))))))))))))

kızlar bugün gittim doktora tekrar klomene başladım bide folik asit verdi doktorum eğer bu ay hamile kalamazsam bidahaki ay rahim filmi çekicez dedi inşallah hamile kalırımda filme gerek kalmaz

slm arkadaşlar,
2 ay klomen ve gonaphone kullandım. adet düzensizliği için vermişti doktor. 2 ay düzenli adet gördüm. şimdi yine bozuldu. hamilede değilim. doktorada henüz gitmedim. bende adet söktürücü farlutal kullandım. 3 gündür bekliyorum henüz adet olmadım.
sormak istediğim bu ilaçları hamile kalana kadar kullanmak zorunluluğu varmı. doktorum adet düzenleyici ve gebeliğe hazırlayıcı demişti.

kızlar bu arada bu tedaviler sürerken folik asit kullanıyomusunuz.buda çok nemli bebek olmadan bebeğin oluşuğu yeri hazılıyor.bebeği omurga oluşumunu filan etkiliyormuş.doktara gittiğim ilk günden beri bana folik asit verdi 3 tane içiyorum günde.doktorlar bununla ilgili bişi konuştular mı sizle.

Evet canım banada verdi doktor ben öncedende içiyodum bi de eşim ferrosanol verdi demir hapı onuda içiyorum

bende de prolaktin yüksek çıktı 30.1
dostinex verdi dr bana
bide yasmin
anlıcan bende 3 hapı birden kullanıyorm napalım bebiş için deger:))))))))))))

Kızlar bende de prolaktin yüksekti (30.5 )banada dostinex verdi inşallah düşer bu süt hormonuda hamiş olunca artar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar bugün gittim doktora tekrar klomene başladım bide folik asit verdi doktorum eğer bu ay hamile kalamazsam bidahaki ay rahim filmi çekicez dedi inşallah hamile kalırımda filme gerek kalmaz

İnşallah kalırsın canım ama kalamazsan da korkma çektir aklında soru işareti kalmaz hiç değilse

slm arkadaşlar,
2 ay klomen ve gonaphone kullandım. adet düzensizliği için vermişti doktor. 2 ay düzenli adet gördüm. şimdi yine bozuldu. hamilede değilim. doktorada henüz gitmedim. bende adet söktürücü farlutal kullandım. 3 gündür bekliyorum henüz adet olmadım.
sormak istediğim bu ilaçları hamile kalana kadar kullanmak zorunluluğu varmı. doktorum adet düzenleyici ve gebeliğe hazırlayıcı demişti.

canım bunlar zaten hamile kalmayı kolaylaştıran ilaçlar yumurta sayısını çoğaltıyo adet düzenleyici olarak kullanıldığını bilmiyodum. Adet söktürücüyü ise kendin kullanmasaydın keşke ya bide hamileysen

merhaba,
ben ilk defa yazıyorum. benzer sıkıntıları yaşayan kişileri bulmak beni çok heyecanlandırdı. öncelikle 1 yıldan uzun süredir uğraşanlara hayranım, sabır diliyorum, umarım hemen hamile kalırsınız.
ben 31 yaşındayım. 2 yıl yasmin kullandıktan sonra 9 ay önce bıraktım. o zamandan beri günde 1 adet folbiol kullanıyorum. bu arada çok sayıda sistit, 1 kez vajinit oldum. artık sabredemeyip geçen ay doktora gittim. bir dahaki reglinin ilk gününde başlamak üzere klomen yazdı, 5 gün kullanıp 2 gün sonra dr gidicem. ultrasonla takip edecek. 2 ay kullandıktan sonra olmazsa hsg çektiricem, öyle konuştuk.
spermlerde problem yok. benim de reglilerim saat gibi. bugüne kadar olmamasının en büyük sebebi stres, kafaya çok takmış olmam. en az 1 saat uzanmak, yastık.. herşeyi denedim. sakin olmayı, bu konuyu hiç düşünmemeyi başaran var mı?

Öncelikle aramıza hoş geldin canım ben tedaviye başlamadan önce çok stresliydim ama şimdi daha rahatım.doktorumda beni rahatlatıyo olur diyo inşallah en kısa zamanda hamile kalırız.

valla stres hepimizin baş belası bi türlü stres yapmamayı beceremiyoruz ama yapmak zorundayız..tamamen kafamızdan atmalıyız ozaman gelir bebişlerimiz

Back
X