evet cnm tabi nasıl bi süreç var önümde bilmiyorum,ya da bu ay da bekliyim 6 ay olsun ilacı bırakalı,bidahaki ay başlarım doktoruma danışıyımda kararsızlığımın tek sebebi vakit kaybetmemek,cnm çok saol cevabın için:) umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız sende de pco mu var?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen kullanan varmı aranızda???
- Konu Sahibi sedcan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu ayda umutlarım suya düştü senağlama bu ayda klomen işe yaramadı yine doktor yolu göründü anlaşılan Çok üzgünüm çoook bu son ayım bu ayda klomen kullancam eğer hamile kalmazsam artık aşılama ALLAHım nolur bu ay hepimizin yüzünü güldür :Saruboceq:
yares yumurta kendiliğinden çatlıyo demiştin sanırım. ama gününü kaçırıyo olabilirmisiniz acaba. klomenle bazen çatlaması gereken günden daha önce veya daha sonra olabiliyor. yumurta takibi sırasında sorun olabilirmi.yani gününü çok iyi ayarlaman gerekiyo.ve eşinin spermiyogrami test sonucuda önemli tabi.
evet cnm tabi nasıl bi süreç var önümde bilmiyorum,ya da bu ay da bekliyim 6 ay olsun ilacı bırakalı,bidahaki ay başlarım doktoruma danışıyımda kararsızlığımın tek sebebi vakit kaybetmemek,cnm çok saol cevabın için:) umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız sende de pco mu var?
canım bende pko yok hatta benim hiç sorunum yok ama olmuyo işte
yares yumurta kendiliğinden çatlıyo demiştin sanırım. ama gününü kaçırıyo olabilirmisiniz acaba. klomenle bazen çatlaması gereken günden daha önce veya daha sonra olabiliyor. yumurta takibi sırasında sorun olabilirmi.yani gününü çok iyi ayarlaman gerekiyo.ve eşinin spermiyogrami test sonucuda önemli tabi.
canım benim iki günde bir doktora gidiyorum ve gün aşırı ilişki öneriyo doktorum ve yumurtlama olduğu zamanı anlıyorum eşim ameliyat olalı 9 ay oldu..ama kısmet rabbim nezaman isterse ozaman verir napalım
kısmet ben de bu ay kullandım ama adet oldum yumurta oldu ve çatladı ama olmadı eşimin morfoloji sorunu var dr önemsemedi ama ben keçiboynuzu deneyeceğim sayısı artarsa en azından sağlam sperm olur bide havuç kürü ibrahim saraçoğlu sitesinde var okuyun ben yapacağım inşallah eşim izin verir ve yapar rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
benimde adet tarihim 5 mayıs adet olunca bende klomen kullanmaya başlayacagım nasipsealkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldin aramıza canım allah emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq:
merhabalar
bende aranıza katıldım. bugünden itibaren klomen kullanmaya başlıyorum. hayırlısı hepimiz için.
bende pko var
hoşgeldin canımm...
- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
hoşgeldin aramıza canım allah emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq:
amin canım inşallah bu kez
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
diyebilirim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar burdan hep okuyordum klomen diye. kullanılıyor iğne yapılıyor yumurtam olmuş diye. doktorlar neden bana bundan vermiyor hep glukofen verip duruyor derdim. bugün dr a gittik.tedaviye başladık. ne kadar bu tedavi sürecek. ya olmazsa tüp bebekmi denenecek.tedavi sırasında nelere dikkat edeceğim.sizler neler yapıyorsunuz.daha acemiyim bu konularda.
bende pko vardı ama ultrasonda 2 tane çıktı bu sefer. birsürü kistim vardı hepsi gitmiş 2 tane kalmış.
bende pko vardı ama ultrasonda 2 tane çıktı bu sefer. birsürü kistim vardı hepsi gitmiş 2 tane kalmış.
bana da dr bua y klomen verdı gecen ay yumurtam 11.gunde catladı dr erken çatlamış dedi ve haftaya da yumurta takıbı yapacak tekrar bakalım hayırlısı
inş canım fazla bekletmez seni meleğin...
kızlar burdan hep okuyordum klomen diye. kullanılıyor iğne yapılıyor yumurtam olmuş diye. doktorlar neden bana bundan vermiyor hep glukofen verip duruyor derdim. bugün dr a gittik.tedaviye başladık. ne kadar bu tedavi sürecek. ya olmazsa tüp bebekmi denenecek.tedavi sırasında nelere dikkat edeceğim.sizler neler yapıyorsunuz.daha acemiyim bu konularda.
bak ne güzel işte kistlerin geçmiş.. tatlım tedavi için kimi doktorlar 6 ay kimi doktorlar 3 ay veriyo eğer o süreçte hamile kalınmazsa sonraki aşama yani aşılama oluyo.tedavi sürecinde sadece yumurtlama gününe dikkat etmen lazım zaten ikigünde bir doktora gidiceğin için doktorun seni yönlendirecektir.sonrada dua edip beklemekten başka çare kalmıyor canımcım :teselli:
çok heyecanlıyım kızlar.yarın sabah doktora gidicem.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol edicek.İnşallah hayırlısı olur. hepimiz için tabi. çok sabır isteyen bir süreçten geçiyoruz.Allah herkesin gönlüne göre versin.dr dan gelince sonucu yazıcam.
Canım bende yarın gidiceğim benimkine de bakacak bakalım hayırlısı
Arkadaşlar sitenize yeni üyeyim.2 senelik evliyiz ve hiç korunmadık bebğimiz olsun çok istiyoruz.tedavi gördük klomen ve progestan olmadı.daha sonra ilk aşılamamızı olduk tuttu ama doktor gideceğini tam tutmadığını söyledi ve nitekim olmadıda.Biliyorsun maddi açıdan zorlayan bi durum ve 5 aydır dr a gitmiyoruz.Ovalasyon testleri var onları evde yapıp uygulamaya çalışıyoruz ama yumurtalıklarım büyümüyor çatlama olmuyo görünüyo teste.bende geçen ay klomen kullandım günde bir tane ve yine olmadı.bu ayda düşünüyorum kullanmayı ama bu ilacı kullanırken muhakkak çatlama iğnesi yaptırmaya gerek varmı bilen varmı.teşekkürler