Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen kullanan varmı aranızda???
- Konu Sahibi sedcan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba arkadaşlar ben reglimin 12. günü doktora gittim aslında mantar için gitmiştim. Yumurtalarada baktı. Reglimin 12. günü bir tane 11 mm yumurta vardı. 15. gün tekrar çağırdı. İlaç falanda kullanmadım. Bu büyüklük normalmidir?
canım biraz küçük galiba yumurtaların.Benim 11.gün gittiğimde 18mm di.Ama korkma ona göre doktorun ilaç falan veriri sana
merhaba arkadaşlar ben ade imin 5. günü klomen iç im 5 gün yumurlama olması için iğne olunması gereklimi
canım iğne dediğin çatlatma iğnesi mi eğer o ise doktorun vurmayabilir benimkendiliğinden çatladığından doktorum vurmamıştı.Ama eğer yumurtlama için olan iğneleri soruyosan doktorun sana hap vermiş o yüzden öyle bi iğne yapmaz sanırım, çünkü hap da işe yarıyo.
canım aslında ben doktora gittim ama bana ağustosa kadar bekle dedi bende artık dayanamadım ve kendim klomen içtim ama yumurtayı çatlatmak için iğne şartmı gerekmiyorsa ortalama ne kadar süre sonra çatlama oluyor bilmiyorum ne olur yardım edin
canım o zaman sende çatlama ne kadar süre içinde olducanım iğne dediğin çatlatma iğnesi mi eğer o ise doktorun vurmayabilir benimkendiliğinden çatladığından doktorum vurmamıştı.Ama eğer yumurtlama için olan iğneleri soruyosan doktorun sana hap vermiş o yüzden öyle bi iğne yapmaz sanırım, çünkü hap da işe yarıyo.