• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanan varmı aranızda???

Merhaba arkadaşlar ben reglimin 12. günü doktora gittim aslında mantar için gitmiştim. Yumurtalarada baktı. Reglimin 12. günü bir tane 11 mm yumurta vardı. 15. gün tekrar çağırdı. ılaç falanda kullanmadım. Bu büyüklük normalmidir?

canım valla bılemıyorum ama benım 12.gunde çatlsmış oluyor yumurtam 10.gunde 11mm falan oluyor benımkısı 2 aydır yumurta takıbıne gıdıyorum cunku ama belkı senınkı de normaldır

Bence biraz yavaş büyüyor yarın sabah tekrar bakacak iyice belli olur ne olduğu çok merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ben reglimin 12. günü doktora gittim aslında mantar için gitmiştim. Yumurtalarada baktı. Reglimin 12. günü bir tane 11 mm yumurta vardı. 15. gün tekrar çağırdı. İlaç falanda kullanmadım. Bu büyüklük normalmidir?

canım biraz küçük galiba yumurtaların.Benim 11.gün gittiğimde 18mm di.Ama korkma ona göre doktorun ilaç falan veriri sana

merhaba arkadaşlar ben ade imin 5. günü klomen iç im 5 gün yumurlama olması için iğne olunması gereklimi

merhaba arkadaşlar ben ade imin 5. günü klomen iç im 5 gün yumurlama olması için iğne olunması gereklimi

canım iğne dediğin çatlatma iğnesi mi eğer o ise doktorun vurmayabilir benimkendiliğinden çatladığından doktorum vurmamıştı.Ama eğer yumurtlama için olan iğneleri soruyosan doktorun sana hap vermiş o yüzden öyle bi iğne yapmaz sanırım, çünkü hap da işe yarıyo.

mrb kızlar bende klomen kullanmaya başladım bu ilk ayım 5gün kullanııcam bugün 4 günün 1 haziranda dr gidecem bakalım yumurtalar olmuşmu nasıl çok merak ediyorum.aramızda hamile kalan varmı klomenden sonra ??? :teselli:

canım hayırlı olsun tedavin. Günde kaç tane içmiştin. Kontrolden sonrada mm değerlerini de yaz burdan.

canım aslında ben doktora gittim ama bana ağustosa kadar bekle dedi bende artık dayanamadım ve kendim klomen içtim ama yumurtayı çatlatmak için iğne şartmı gerekmiyorsa ortalama ne kadar süre sonra çatlama oluyor bilmiyorum

canım aslında ben doktora gittim ama bana ağustosa kadar bekle dedi bende artık dayanamadım ve kendim klomen içtim ama yumurtayı çatlatmak için iğne şartmı gerekmiyorsa ortalama ne kadar süre sonra çatlama oluyor bilmiyorum ne olur yardım edin

canım iğne dediğin çatlatma iğnesi mi eğer o ise doktorun vurmayabilir benimkendiliğinden çatladığından doktorum vurmamıştı.Ama eğer yumurtlama için olan iğneleri soruyosan doktorun sana hap vermiş o yüzden öyle bi iğne yapmaz sanırım, çünkü hap da işe yarıyo.
canım o zaman sende çatlama ne kadar süre içinde oldu

canım iğne şart değil doktorum bu ayda bana çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlıyo. Ama keşke kendin içmeseydin. Şimdi içtiysen de adet olunca muhakkak doktora görün çünkü bu ilaçlar yumurtayı aşırı büyütüp kist yapabiliyo, baksın kist var mı diye.

ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ordan biliyorum bide gün aşırı ilişkiden dolayı farketmiyo ne zaman çatlıyacağı ama dün sol kasığım bugünde sağ kasığım çok ağrıdı sanrım çatladılar. Dünkü ovulasyon testide pozitif çıkmıştı zaten.

Kullandım bı kere canım ınŞallah ters bırŞey olmaz sen ovulasyon testını nerden alıyorsun eczanelerı araŞtırdım ama bulamadım ben

Eczanelerde bulunmuyo canım ben internetten sipariş veriyorum, eve teslim parasınıda kapıda veriyorum. Demin yine yapyım yine pozitif çıktı bu da diğer yumurta için herhalde.

Back
X