• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanan varmı aranızda???

stresın bebek için çok onemlı olduğunu bıçok yerde okudum kesınlıkle stres yapmamalıyız bende dahil

selam kızlar yarın sabah klomene başlıyorum
hayırlı bir sonuç alırım inşallah
dualarınızı eksik etmeyin lütfennnnnnnnnnnn

bende klomen kullanmıştım 1 ay önce başarısız oldu 18 mm olması gerekiyormuş en az sanırm bende 14 mm di o yğzden iğnesinşide olamadım anlıyacağınız başarısız oldu bugün tekrar başlayacağım bakalım neler olacak..

kızlarrr bende başladım klomene şimdi takipteyim yumurtam 18mm olmuşş ve gün aşırı ilişki dedi doktorum hayırlısı inşallah

bugünde gittim doktora yumurtam 21.7mm olmuş yani çatlama aşamasında kaydirigubbakcemile2 allahım inşallah bu ay tutar :CüvCüv:

Merhaba bir sorum olacak. Benim reglim düzenlidir. Bir iki kez gecikti. Son bir yılda bir keresinde 15 gün birinde 5 gün gecikti. 2 3 gün geciktiğide oluyor. Herneyse. Genelde düzenlidir. Ben ameliyat geçirdim. Laparoskopide doktor yumurtalıklarımın iyi olmadığını söyledi. Baka bir doktorda bu şekilde ilaçsız çok zzor hamile kalırsın dedi. Bi kere hormon tahlili yaptırdım. Hepsi normaldi. Bunlar 3. gün olanlardı tabi. 21. günleri yaptırmadım. Reglim genelde düzgündür. Pkoda yok. Yumuralarım iyi olmaması bana garip geliyor. Böyle olan varmı?

canım benım de reglım çok ama çok duzenlıdır ama ben de 2 aydırr yumurta takıbı oldum ve ıkısınde de erken çatladı klomenle bıle erken çatladı ve hamılelık olmadı valla ben sağlıkçıyım ama ınan bende artık anlayamıyorum kafayı yıyeceğim

ben klomenin faydasını hiç görmedim.bu aralar hayıt tohumuna başladım.bakalım umuyorum her şey güzel olacak

bu ay klomenın ben de işe yarayacağını hiç sanmıyorum umudum yok ne bıleyım

yumurtanın 18 mm olduğu gün vuruldum iğneyi..biraz erken mi olmuş acaba??? çatladığını farkedebiliyormusunuz bedenen..iğneden sonra 2-3 gün kasıklarımda hafif ağrı oldu..çatladığını mı gösterir sizce??

canım benim iğnesiz çatlıyo yumurtam ama ben anlıyorum çatlama olduğunda kasıklarım ağrıyo ve yumurta akı kıvamında akıntım oluyo.ve genelde 21mmde fln çatlıyo.sana doktorunmu söyledi iğne olcağın günü

Back
X