Bu arada bir konu daha var.Kız kardeşim 9 aylık evli ve 2 gün önce hamile olduğunu söyledi.sevinmem gerekirken sanki dünyam yıkıldı.çok ağladım.kardeşimi görmek istemedim.ve o günden beri kendimi toparlayamaz oldum sürekli aklımda kardeşim hamile diye.ve kendimi çok mutsuz hissediyorum çokkk
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen kullanan varmı aranızda???
- Konu Sahibi sedcan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar sitenize yeni üyeyim.2 senelik evliyiz ve hiç korunmadık bebğimiz olsun çok istiyoruz.tedavi gördük klomen ve progestan olmadı.daha sonra ilk aşılamamızı olduk tuttu ama doktor gideceğini tam tutmadığını söyledi ve nitekim olmadıda.Biliyorsun maddi açıdan zorlayan bi durum ve 5 aydır dr a gitmiyoruz.Ovalasyon testleri var onları evde yapıp uygulamaya çalışıyoruz ama yumurtalıklarım büyümüyor çatlama olmuyo görünüyo teste.bende geçen ay klomen kullandım günde bir tane ve yine olmadı.bu ayda düşünüyorum kullanmayı ama bu ilacı kullanırken muhakkak çatlama iğnesi yaptırmaya gerek varmı bilen varmı.teşekkürler
sedacım bende o evde yapılan ovalasyon testlerinden aldım ve bi faydasını görmedim o yüzden şimdi klomen kullanıp doktor yapıyo ovalasyon takibimi 2 ay kullandım ama hamile kalamadım.klomeni kendi kafamna göre kullanmayı düşünmüyosun dim sakın kullanma çünkü kist oluşabilirçoyüzden doktor yapsın..klomenle eğer yumurta kendiliğinden çatlamazsa iğne ile çatlatılıyo.ama herkeste böyle olmuyo tabi mesela ben hiç iğne olmuyorum kenliğinden çatlıyo.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz:teselli:
Arkadaşlar sitenize yeni üyeyim.2 senelik evliyiz ve hiç korunmadık bebğimiz olsun çok istiyoruz.tedavi gördük klomen ve progestan olmadı.daha sonra ilk aşılamamızı olduk tuttu ama doktor gideceğini tam tutmadığını söyledi ve nitekim olmadıda.Biliyorsun maddi açıdan zorlayan bi durum ve 5 aydır dr a gitmiyoruz.Ovalasyon testleri var onları evde yapıp uygulamaya çalışıyoruz ama yumurtalıklarım büyümüyor çatlama olmuyo görünüyo teste.bende geçen ay klomen kullandım günde bir tane ve yine olmadı.bu ayda düşünüyorum kullanmayı ama bu ilacı kullanırken muhakkak çatlama iğnesi yaptırmaya gerek varmı bilen varmı.teşekkürler
canım bende yeni doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş.Doktor gün aşırı ilşki önerdi çatlatma iğnesi vermedi.Doğal olsun diye. Şart değil yani çatlatma iğnesi..
kızlar doktordan geldim az önce hemen yazayım dedim.biliyosunuz klomeni bu ay ilk kullanışımdı.çatlama iynesinide olmuştum.dr kontrolde iki yumurtanda çatlamış dedi.zaten ikisininde çatladığını kendim az çok anladım.şu anda herşey iyi gerisi doğaya kalmış dedi.salı günü test yap hastalanmazsan dedi.zaten yumurtaların çatladığı için günün geçmez dedi.valla bu bi hafta geçmez şimdi.çok heyecanlıyım inşallah olur. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ay kızlar yumurtalarımı gördüm 2 tane biri sağda biri solda bi tuhaf oldum bu ilk ya ondan heralde.İnşallah tutar ya umutluyum ama............
canım yaa. ee ne dedi dr. kaç mm yumoşlar
Ne bilim arkadaşlar bu ayda kendim klomen içim dedim ama beni korkuttunuz.içip o ovalasyon testlerindende yapacaktım.ay ne bilimmmm (
sedacığım çatlama iğnesi şart değil tabi. ama şöle bi durum var yumurtaların gelişimi ve çatlama zamanını kontrol altına almak için klomen ve çatlama iğnesini öneriyo doktorlar.tabi yumoşların gelişim ve çatlamasında sorun yoksa iğne olmayabilirsin.önemli olan çatlama olmadan önce spermlerin orda olması.yani zamanlama çok önemli.ve bencede klomeni kendin dr kontrolü olmadan kullanma.
bende gecen sene 4ay kulladım klomeni ve cok stresliydim doktorumda hep olumsuz seyler soyleyınce benim yumurtalar büyüyecegi yerde küçüldü ve basarılı olunmadı bikac ay ara verdım ve baska doktora gittim oda klomen verdi ama cok tatlı dilliydi ve benimle güzel güzel konuştu beni motive etti oyle yumurta takibide yapmadı ayda sedece bir kere gidiyorduk ve 2.ayımda hamile kaldım çünkü stres yoktu herseyı oluruna bırakmayı basarmıştım ve sonunda bebişim bana geldi rabbim herkese nasip etsin dualarım sizinle sakın stres yapmayın
canım yaa. ee ne dedi dr. kaç mm yumoşlar
canım bugün gittim adetimin 11.günüydü 16mm olmuşlar doktor normal dedi yakında yumurtlarmışım ama bana çatlatma iğnesi vermedi ya!!! Gün aşırı ilişki önerdi. peki ya çatlamazsa bu yumoşlar?
E
erva15
Ziyaretçi
gecen ay benım 16mm ydı gıttığımde sonra 1gun gectı gıttım çatlamıştı dr erken çatlaşış dedı hamılelık olmayabılır dedı ve olmadı da bu ay adet oldum ve haftaya da tekrar senın gıbı yenıden gıdecem yumurta takıbıne ve suan yumurtamı destekleyıcı bı ılaç olan klomen verdı adetın 5.gunu 9. gunu arası onu içecem
bu ay da olmassa klomenle gelecek ay tekrar mı klomen verecek boyle bıkaç ay yumurta takıbıyle ılaçlarla deneyecek mı yanı başka bışey yapmaz değil mi
canım bildiğim kadarıyla en az 3 ay klomenle tedaviye çalışıyorlar.Sonrasında aşılamaya geçiyorlar.Belki hamilee kalırsında gerek kalmaz aşılamaya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada bu tedaviler sürerken folik asit kullanıyomusunuz.buda çok nemli bebek olmadan bebeğin oluşuğu yeri hazılıyor.bebeği omurga oluşumunu filan etkiliyormuş.doktara gittiğim ilk günden beri bana folik asit verdi 3 tane içiyorum günde.doktorlar bununla ilgili bişi konuştular mı sizle.