Klomen kullanan var mi ???

İnsallah canim benimde yedi ay oldu

Aminnnnnn herhalde kimse beni tutamaz o zaman daha simdiden salya sumuk agliyorum bide olsa heralde hicc susmam melegm dgana kadar
Ayy kiz olsun da aglamak da olsun bisey olmazz yeterki olsun bebis yaa

Ben pkoluyum ve geçen ay klomen tedavisi gördüm ilk tedavimdi Allah bağışlarsa hamileyim
Canım bende pko luym bu ay klomen kullandim bittikten 2 gün sonra gittim doktora am a büyümemiş daha büyümez gelmene gerek yok dedi aradan 4 gün geçti yoğun bi akıntim var uzayan türden hemde sen yaşadın mı akıntı sorunu

Ben pkoluyum ve geçen ay klomen tedavisi gördüm ilk tedavimdi Allah bağışlarsa hamileyim
Merhaba çok sevindim bu ay bende başlıycam yurt dışındayım ilacın ismi farklı ama işlevi aynı merak ettim doktorun nasıl kullanmanı tavsiye etti kaçıncı gününde başladın ve dozu nekadardi ? Sitenin yeni üyesiyim mesajlar umut oldu

Insallah umudun gercek olur canim

Adetimin 3.günü başladım günde 2 lere sabah aksam 5 gün kullandım 10.gün ilişkiye girip 11.gün doktora gittm bikaç gün sonra da çatlatma iğnesi vuruldum sonra tekrar ilişki benimki boyleydi

Benim öyle bi sıkıntım olmamıstı yeteri büyüklüğe ulaşmıştı inşallah bidahaki ay en güzel haberleri alırsınız ♡

Adetimin 3.günü başladım günde 2 lere sabah aksam 5 gün kullandım 10.gün ilişkiye girip 11.gün doktora gittm bikaç gün sonra da çatlatma iğnesi vuruldum sonra tekrar ilişki benimki boyleydi
Cevap için teşekkürler bana 5.gun başla 12.gun gel dedi ilişki konusunda birşey söylemedi umarım ise yarar kist yaptığını da okudum o korkuttu birzumarım herşey gönlünüzce olur

Kzlar bisey sorcam ya sizde de ayni durum oldu mu kolmenden sonra ara ara sicak basiyor beni hararetleniyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…