• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanan var mi ???

Maşallah canim Allah bagislasin ama iki cocuk arasi cok az olmus zorlanmiyor musun
Zorlaniyorum ama bilmeden oldu nasip. Allahtan aile apartmani kaynanam var zorlaninca kizimi bi kac saat veriyorum annem bi ust sokagimda oda calismaktan firsat buldukca gelio saolsunlar ama genelde tekim alistim :)

Zorlaniyorum ama bilmeden oldu nasip. Allahtan aile apartmani kaynanam var zorlaninca kizimi bi kac saat veriyorum annem bi ust sokagimda oda calismaktan firsat buldukca gelio saolsunlar ama genelde tekim alistim :)
Allah yardimcin olsun canim bu bir iki sene sikinti cekersin sonra rahatlarsin iyiki seninkiler yakin sana yardimci oluyorlar

Iki aylik ugrastan sonra doktora gittim ve gebeligi cok istediğimi soyledim klomen verdi 5. Gun basla dedi besgun sonra da gel dedi . Kullanip hamile kalan var mi ise yariyor mu bode kist yaptgini okudum birkac yerde dogru mu
Ben klomen kullandigimda kist de olmadi cocukta ama ikinci klomen ve catlatma ignesi oldugumda.hem gebe kaldim hem de kist olusmus.ama doktor bunun bebege bir zarari olmadigini soyledi

Ben pkoluyum ve geçen ay klomen tedavisi gördüm ilk tedavimdi Allah bağışlarsa hamileyim :KK16:

Kac gun kala ogrendin idrarla mi yoksa kanda mi ogrendin

Evet canm bende evliligimin 5.ayinda klomenle hamile kadim ama ben 5gun kullanmadim iki gun kullandim ve bana ilac cok agir geldi be yataga dustum ilaci icmedim hemen duzeldim dr gittigimde ikigun icmem bile yumurtami hazir hale getirdi ve iliski gunleri verdi onlara uyduk ve biay gecmeden adetime 1 gun kala idrar testi pozitif cikti
Yani yumurtlamadan sonra kacinci gunundu test yaptiginda

Kac gun kala ogrendin idrarla mi yoksa kanda mi ogrendin

Yani yumurtlamadan sonra kacinci gunundu test yaptiginda
Ben okadarini hatirlamiyorum 1 seneyi gecti 2016da dogum yaptim ama klomenden sonra iliski gunleri bitti adetime 1 gun kala idrar testiyle ogrendim yani eger yumurtlama iki adetin ortasiysa yumurtlamadan 13 14 gun sonra yapmisimdir testi cunku 28 gunde bir adet oluyorum

Ben okadarini hatirlamiyorum 1 seneyi gecti 2016da dogum yaptim ama klomenden sonra iliski gunleri bitti adetime 1 gun kala idrar testiyle ogrendim yani eger yumurtlama iki adetin ortasiysa yumurtlamadan 13 14 gun sonra yapmisimdir testi cunku 28 gunde bir adet oluyorum

Bende otuz bazen otuzbir oluodum bekarken simdi degisti ama doktor bu ay da oyle olur dedi yani iki uc gun var adetime ama cikmadi o zaman yokmudut ki

Kacinci gun basladin almaya peki canim bide diktor kacinci gun iliskiye baslayin dedi size
5.gun basladim sabah aksam gunde iki defa ondan snra 15.gun doktora gittim cumaydi hatta cumartesi pazartesi carsamba iliski olsun drdi ama vok sandcm oldu cumartesi feci akinti ve sanci . pazar gunu resmen yuruyemedim agridan

Bende simdi aliyorum bugun ücuncu gun doktor 12. Gun gel dedi bana sen gec gitmemis misin doktora ? Bide doktora gittiginde yumurtalarinin catladigini gördü mu

Bende simdi aliyorum bugun ücuncu gun doktor 12. Gun gel dedi bana sen gec gitmemis misin doktora ? Bide doktora gittiginde yumurtalarinin catladigini gördü mu
Yok hayir ben gittigimde yumurtam 18 mmdi doktor iki gune catlar dedi bir daha gitmedim bat bekliyoruz iste pazar pazartesi gibi catladi yumurtam zannedersem insallah hamileyimdir

Yok hayir ben gittigimde yumurtam 18 mmdi doktor iki gune catlar dedi bir daha gitmedim bat bekliyoruz iste pazar pazartesi gibi catladi yumurtam zannedersem insallah hamileyimdir

Ayyy insallah canim yaa rabbim isteyen herkese verisin bebişlerr:emir_bebek::dua::dua:

Ben 7 aydir istiyorum ama iki ay once guatir ameliyati oldum daha once guatirdan olmuyordu sanirsam simdi gecrn ay denedik olmadi bakalim insallah bu ay olur

İnsallah canim benimde yedi ay oldu

Ama var daha umudunu kaybetme canim insallah icerde bir bebiş vardir :emir_bebek::dua:

Aminnnnnn herhalde kimse beni tutamaz o zaman daha simdiden salya sumuk agliyorum bide olsa heralde hicc susmam melegm dgana kadar

Back