- 11 Mayıs 2015
- 22
- 5
- 36
- 32
Zorlaniyorum ama bilmeden oldu nasip. Allahtan aile apartmani kaynanam var zorlaninca kizimi bi kac saat veriyorum annem bi ust sokagimda oda calismaktan firsat buldukca gelio saolsunlar ama genelde tekim alistim :)Maşallah canim Allah bagislasin ama iki cocuk arasi cok az olmus zorlanmiyor musun
Allah yardimcin olsun canim bu bir iki sene sikinti cekersin sonra rahatlarsin iyiki seninkiler yakin sana yardimci oluyorlarZorlaniyorum ama bilmeden oldu nasip. Allahtan aile apartmani kaynanam var zorlaninca kizimi bi kac saat veriyorum annem bi ust sokagimda oda calismaktan firsat buldukca gelio saolsunlar ama genelde tekim alistim :)
Ben klomen kullandigimda kist de olmadi cocukta ama ikinci klomen ve catlatma ignesi oldugumda.hem gebe kaldim hem de kist olusmus.ama doktor bunun bebege bir zarari olmadigini soylediIki aylik ugrastan sonra doktora gittim ve gebeligi cok istediğimi soyledim klomen verdi 5. Gun basla dedi besgun sonra da gel dedi . Kullanip hamile kalan var mi ise yariyor mu bode kist yaptgini okudum birkac yerde dogru mu
Cnm benimki zararsiz kistti bi zarari yok bebege veya sana demisti dogumdan sonra kist kalmamisti bendePeki canim kiste ne oluyor sonradan yok oluyor mu
Ben pkoluyum ve geçen ay klomen tedavisi gördüm ilk tedavimdi Allah bağışlarsa hamileyim
Yani yumurtlamadan sonra kacinci gunundu test yaptigindaEvet canm bende evliligimin 5.ayinda klomenle hamile kadim ama ben 5gun kullanmadim iki gun kullandim ve bana ilac cok agir geldi be yataga dustum ilaci icmedim hemen duzeldim dr gittigimde ikigun icmem bile yumurtami hazir hale getirdi ve iliski gunleri verdi onlara uyduk ve biay gecmeden adetime 1 gun kala idrar testi pozitif cikti
Ben okadarini hatirlamiyorum 1 seneyi gecti 2016da dogum yaptim ama klomenden sonra iliski gunleri bitti adetime 1 gun kala idrar testiyle ogrendim yani eger yumurtlama iki adetin ortasiysa yumurtlamadan 13 14 gun sonra yapmisimdir testi cunku 28 gunde bir adet oluyorumKac gun kala ogrendin idrarla mi yoksa kanda mi ogrendin
Yani yumurtlamadan sonra kacinci gunundu test yaptiginda
Kac gun kala ogrendin idrarla mi yoksa kanda mi ogrendin
Yani yumurtlamadan sonra kacinci gunundu test yaptiginda
Ben okadarini hatirlamiyorum 1 seneyi gecti 2016da dogum yaptim ama klomenden sonra iliski gunleri bitti adetime 1 gun kala idrar testiyle ogrendim yani eger yumurtlama iki adetin ortasiysa yumurtlamadan 13 14 gun sonra yapmisimdir testi cunku 28 gunde bir adet oluyorum
Evet canimSende kullandin mi klomeni canim
Evet canim
5.gun basladim sabah aksam gunde iki defa ondan snra 15.gun doktora gittim cumaydi hatta cumartesi pazartesi carsamba iliski olsun drdi ama vok sandcm oldu cumartesi feci akinti ve sanci . pazar gunu resmen yuruyemedim agridanKacinci gun basladin almaya peki canim bide diktor kacinci gun iliskiye baslayin dedi size
Yok hayir ben gittigimde yumurtam 18 mmdi doktor iki gune catlar dedi bir daha gitmedim bat bekliyoruz iste pazar pazartesi gibi catladi yumurtam zannedersem insallah hamileyimdirBende simdi aliyorum bugun ücuncu gun doktor 12. Gun gel dedi bana sen gec gitmemis misin doktora ? Bide doktora gittiginde yumurtalarinin catladigini gördü mu
Sen ne zamandir istysnBende simdi aliyorum bugun ücuncu gun doktor 12. Gun gel dedi bana sen gec gitmemis misin doktora ? Bide doktora gittiginde yumurtalarinin catladigini gördü mu
Yok hayir ben gittigimde yumurtam 18 mmdi doktor iki gune catlar dedi bir daha gitmedim bat bekliyoruz iste pazar pazartesi gibi catladi yumurtam zannedersem insallah hamileyimdir
Amin insallah tez vakitte cok umutluydum ama bugun test yaptm negatif cktiAyyy insallah canim yaa rabbim isteyen herkese verisin bebişlerr
Ben 7 aydir istiyorum ama iki ay once guatir ameliyati oldum daha once guatirdan olmuyordu sanirsam simdi gecrn ay denedik olmadi bakalim insallah bu ay olurSen ne zamandir istysn
Ama var daha umudunu kaybetme canim insallah icerde bir bebiş vardirAmin insallah tez vakitte cok umutluydum ama bugun test yaptm negatif ckti
Ben 7 aydir istiyorum ama iki ay once guatir ameliyati oldum daha once guatirdan olmuyordu sanirsam simdi gecrn ay denedik olmadi bakalim insallah bu ay olur
Ama var daha umudunu kaybetme canim insallah icerde bir bebiş vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?