• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanan var mi ???

Canım bende pko luym bu ay klomen kullandim bittikten 2 gün sonra gittim doktora am a büyümemiş daha büyümez gelmene gerek yok dedi aradan 4 gün geçti yoğun bi akıntim var uzayan türden hemde sen yaşadın mı akıntı sorunu

Canim simdi aklima geldi sana sorayim dedim belki isine yarar gerci insallah hamile kalirsin da bunu yapmazsin ama olmasada aklinda kalsin yine arkadaşımda ilacla yumurtaları bir türlü buyumuyordular her türlü ilac tedavisi gördü ama olmadi yine en son incir ve havuç kürünü denedi şu an ikizleri var

Canim simdi aklima geldi sana sorayim dedim belki isine yarar gerci insallah hamile kalirsin da bunu yapmazsin ama olmasada aklinda kalsin yine arkadaşımda ilacla yumurtaları bir türlü buyumuyordular her türlü ilac tedavisi gördü ama olmadi yine en son incir ve havuç kürünü denedi şu an ikizleri var
Kuzum Allah razı olsun ne zaman başlanıyor ona bide nasi yapılıyor sen biliyormusun

Kuzum Allah razı olsun ne zaman başlanıyor ona bide nasi yapılıyor sen biliyormusun
Evet canim . Arkadasim bir su bardagindan fazla suya bir havuc atip 15dk kaynatiyordu inciri de dört tane kullanıyordu ayri ayri kaynatiyordu 15 dk sonra iki suyu karistirip iciyordu her gun taze olarak yapilmasi gerekiyor . Incir tek basina da zaten yeterli yumurtalar icin cok iyi

Evet canim . Arkadasim bir su bardagindan fazla suya bir havuc atip 15dk kaynatiyordu inciri de dört tane kullanıyordu ayri ayri kaynatiyordu 15 dk sonra iki suyu karistirip iciyordu her gun taze olarak yapilmasi gerekiyor . Incir tek basina da zaten yeterli yumurtalar icin cok iyi
Cok sağol Allah razı olsun canım benim adetime 1 hafta var adetin 2. Günü baslanio heralde

Kozlar bugün benim 17. Günüm ama cok fazla kasik agrim var oturup kalkarken ve yürürken bile rahatsix oluyorum. Yumurtalarim yeni mi catliyor acaba. Sizde boyle bir durum oldu mu

Kozlar bugün benim 17. Günüm ama cok fazla kasik agrim var oturup kalkarken ve yürürken bile rahatsix oluyorum. Yumurtalarim yeni mi catliyor acaba. Sizde boyle bir durum oldu mu
Merhaba. Klomen kullandığınız ay çatlatma iğnesi de oldunuz mu? Ve ilişki günlerini nasıl ayarladınız? Ben bugün ilaca başladım kist olur diye ürktüm biraz :(

Merhaba. Klomen kullandığınız ay çatlatma iğnesi de oldunuz mu? Ve ilişki günlerini nasıl ayarladınız? Ben bugün ilaca başladım kist olur diye ürktüm biraz :KK43:
Tatlim ilk ay igne yapmadim sobraki ay catlatma ignesi yaptim. Ilişki gunlerini doktor vermisti. 11 . Gün gittigimde büyümüştü. 11-12-13 üç gun üst üst sonra birer gün ara ile devam dedi

Arkadaşlar klomenin işe yaramadığı durumda ne kullanılıyor ?

Back