klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

merhaba terazi,
ben bugun dr. gıttım muayene ettı ve yumurtan olusmus dedıı capını asıtanına not aldırdı bu aksam esınle beraber olun dedi ve 18 de tekrar gel dedı bu aksam yorgunum yogun bır ıs gunu gecırdım sabah ınsallah beraber olucaz ve 18 de yıne kontole gıdıcem benım merak ettıgım bu asamadan once doktorunuz sızden rahım fılmı ıstedımı yanı klomen kullanımından once rahım fılme cektıren varmı?

terazıcım
benım ılk bebegım olucak inşallah Allah verırsee,
bana catlatma ıgnesı vermedıı ama neden ıgne verılıyorkı yumurta kenıdsı catlamadıgı ıcınmıı acaba
budun doktora bıraz ruh halımden bahsettım ıyı hıssetmedıgmı soyledım kendımıı oda bana daha duur sen en basıt vakasın nelerı gelıyor 3.tup bebegını deneyıp bebek sahıbı olamayanlar var sen daha durr senın bıseyın yok rahat ol ama senın streslı olman butun bu cabalarımızı bosa cıkararı ıstersen bır uzmandan yardım al dedıı ... ben dusunuyorum bıraz daha ıerleyen zamanda psıkologdan yardım almayıı cunku kafama takıyorum cok hep aklımda ısde evde tv seyrederken banya yaparken ...bu nee boylee acaba benmı bu kadar kafama takıyorum yoksa arladaslar aynı seylerımı hıssedıyoruz?

isett,papatya merhabaa
senın dr senı kendı halıne bırakmıss bu boyle olmazkıı bak 5 gun kullanıp 5.gunun sonu ultrosonla kontol sonrasında gunaşırı ıkı kontol daha yapıyorlarr yumurtanın ne durumda oldugunu bakıyor ve esınle beraber olcagın tam gunu soyluyor boylelıkle bence sen dr konusunda daha emın ol arastır yada doktoruna sor

ZEHRACIMM,
Bendede kanama olmadı ama bunyeden bunyeye degısır tabıkıı,
senın ıkıncı yumurtlama takıbın umarım bu sefer bıze mujdelı haber verırısın
doktorum rahım fılmı ıstedımı senden ?
bende senın aynı asamadayım ama benım yumurtlama takıbım bu ay ılk eger bu ay hamıleleık olmaz ıse onumuzdekı ay rahım fılmı cekerız dedı doktorum
ama korkuyorumda cok bebek ıcın yaptırıcam mecbur aglaya sızlaya ama aramızda yaptıran varmı arkadaslar şu rahım fılmını?

a.s.a.s.
benden rahim filmi falan istemedi ben tedavinin başından beri klomen ve çaytlatma iğnesi oluyorum bilmiyorum dr.öyle diyo bende senin gibi çok kafama takıyorum bu ayda olmassa aşılama isticem dr. klava:yeter artık 13 ay oldu benim eşimdede bende de allaha şükür birşey yok neden olmuyor bilmiyorum inş olur hADİ hayırlısı bakalım inş olurbebişlerimiz çok zorluyorlar bizi gelirse kıymetli olucaklar galiba hoşçkal canım kendine dikkat et

primeclasss canım meraba doktorum bende de çatlatma iğnesine gerek görmemişti gerek yok kendi gelişimi güzel demişti ayrıca doktorum klomene başlamadan benden rahim filmi istemişti. ben çektirdim ayrıca sen istediğin tedaviyi ol istediğin kadar ilaç kullan yöntemleri dene tüplerin kapalıysa zaten olmaz ki demişti. tüplerin kapalıysa ki inşallah değildir aldığın ilaçlar ve yaşadığın stres zarar yani sana....
bence biran önce çektir. birde ben bi prof.a gitmiştim eşime bir gebelik olmuyorsa ilk yapılacak iş senin spermlerine bakmak olmalı eğer spermlerde sorun yoksa ben sonra eşine bakarım demişti . eşindede yani bendede ilk bakılacak iş tüplerin açık olup olmadığını kontrol ederim dedi şimdi bizde eşimin spermlerine baktırcaz.

evt canım ya adam çatlaktı zaten.artık bu ay geçti diorum doktoru değiştirecem.bakalım işten fırsat bulup gidebilirsem ama ne zana gideceğimi bilmiyorum.adetten öncemi sonramı?

bence adet baslangıcında git,eğer bahcelıevler ve cıvarında oturuyosan hizmet hastanesını önerıyorum sana ...
adetın 3.gunu kan alıp hormon testı yapılıyor bu cok önemlı sana yapıldımı ??

evet yaptırdım canım hormonlarımda hiç bir problem yok.ya ama anlamadım adetime 8 gün var ama yumurtalıklarım çatlayacak gibi sürekli lavoboya gidiyorum.kendimi acayip hissediyorum bu ara

Canım sağol Allah hepimize nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
Canım biz geçen sene eşimle çocuk düşündüğümüz için doktora kontrole gittik muayeneden sonra bizden ilk önce rahim filmi ve eşimden spermiogram testi istedi. Ona göre tedavi uygulayacağız demişti. a.s Çok şükür herşey normal çıkmıştı.
Rahim filmi korkulacak birşey değil. Bana çekmeden önce ağrı kesici yapmışlardı. 1 saat içinde toparlanmıştım. Doktor bir senelik evli olduğumuz için doğal akışına bırakmıştı ama ayda 2 kere kontrole gidiyordum yumurta takibi yapmak için. 7. ayın sonunda hamile kaldım. Ben hamile kalamama sebebimizin strese bağlı olduğuna kesin inanıyorum ama düşünmedende yapamıyorum. İlk bebeğimizi kalp atışı olmadığı için 10. haftasında kaybettik canım. senağlama
Kürtaj sonrası yumurtlama sorunu yaşadım 40 günde bir adet oluyordum. Şimdi klomen tedavisine başladık bu 2. ayım evet. Birazdan kontrole gideceğiz umarım herşey yolundadır.
İnşallah bekletmeden gelir meleğinde film çektirmene gerek kalmaz..:Saruboceq:

amin inşaallah canım.
tşk ederima.s.

kızlar bende yeniyim aranızda buay ilk defa klomen kullanıyorum 1 ,5senelik evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım buzamana kadar ilk defa gecen ay doktora gittim tahliller yaptı rahim filmi çekti eşimde sperm testi istedi herşeyimiz normal hiçbir sorun yok ve klomen verdi 5gün kullandım sabah akşam ve cinsel perhiz verdi 5gün tam yumurtlama günü başlayıp gün aşırı ilişki dedi şimdi beklemediyim dün adetimin günüydü 1gün geçti ama dün öglen az bir kanamama oldu hala birşey yok bugun beklemedeyim kesin yine bebiş yok yine hüsran allah sabır versin buarada doktor bana klomen verdi ama çatlatma ignesi falanda vermedi yumurtamın boyunada bakmadı adet olunca tekrar kullancam klomenı hayırlısı baklalım....

sudem hoşgeldin umarım hamile kalısın bende ilk defa bu ay klomen kullandım olmadı gebelik yok ama hala regli olmadım 1 hafta sonra 2 ay olacak çok sinir bozucu bir durumdayımm...

sudem hoşgeldin umarım hamile kalısın bende ilk defa bu ay klomen kullandım olmadı gebelik yok ama hala regli olmadım 1 hafta sonra 2 ay olacak çok sinir bozucu bir durumdayımm...

malesef canım dün regli oldum yine hayal kırıklıgı bende ilk defa kullandım klomenı doktorumla konustum tekrar kullanacakmısım bu ay takıp yapacak sanırım yumurtalara ınsallah buay bebişler olur hayırlısı.. ayrıca bende 4 5 aydır reglimde 4 5günlük geçikme oluyordu bende geçıkme olmadı sadece gecen aya göre 1ün geçikti ama diger reglilelrim gibi degil çok fazla kanamam var çözemedim bende bilginiz varmı :1shok:

a.s.a.s.
slm canım hoşgeldin yumurtlama takibini yapsaydı keşke dr.run senin için daha iyi olurdu birdahaki sefere sen iste bari herşeyin yahırlısı diyorum bundada vardır bi hikmet diyorum artık benimde 14 ay oldu korunmuyoruz olmuyor 2 ay önce dr.başladım klomen arkasından çatlatma iğnesi verdi birde bişey ilgimi çekti klomen kullanırken cinsel perhiz yokki senin dr.niye öyle söyledi acaba şaşırdım neyse vardır bir bildiği inş.hepimiz bir an önce :CüvCüv: böyle oluruz gelsin artık bebişlerimiz yaakaydirigubbakcemile

selam kıslar ben dün kan testi vermeye gittim hamile değilim
hayırlısı .
terazi canım sen ne durumdasın?

slms ben daha beklemedeyim 28 de regly olmam gerekiyor bakalım hayırlısı ama kasıklarımdan karnıma felaket şekilde kasılmalı ağrı var olcam galiba bende hasta gibiyim koluma kaldırcak halim yok herşeyin hayırlısı be canım üzülme ben alıştım artık her ay hüsrana uğramaya sende üzülme dicem ama kendimden biliyorum genede çok üzülüyorum moralimizi iyi tutmak lazım gelicek bebişlerimiz ama sadece bizi üzüyorlar gelmemekle sabırla beklicez bizde onları bakalım hoşçakal canım kendine dikkat et :)

selam bende klomen kulandım 5 ay bakalım şimdi iğne tedavisine geçicez. sonrada aşılama diyor doktorum.

kızlar bende bi türlü regli olamıyorum ya son 3 reglim 1 buçuk ay 2 buçuk ay şimdide 4 gün sonra 2 ay olcak en son pregesten kullanmıştım o zaman doktorum ilaç bitsin 3 -4 güne regli olursun demişti ama 8 gün oldu hala yok bu ayın 11.inde kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. şimdide inanılmaz gögüslerim ve uçları hassaslaştı dokunamıyorum kasıklarımda ağrı var bu 4 gündür böyle her gece kesin sabaha regli olurum diye uyuyorum ama yok. acaba diyorum geç döllenme olmuş olsa 12 gün önce yaptırdığım kan testinde küçükte olsa belli eder miydi? (ayrıca kendi doktorum dışında bir prof.a gitmiştim regli olamamla ilgili bir problem yok bişi bulamadılar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…