- 23 Nisan 2008
- 12
- 0
merhaba terazi,
ben bugun dr. gıttım muayene ettı ve yumurtan olusmus dedıı capını asıtanına not aldırdı bu aksam esınle beraber olun dedi ve 18 de tekrar gel dedı bu aksam yorgunum yogun bır ıs gunu gecırdım sabah ınsallah beraber olucaz ve 18 de yıne kontole gıdıcem benım merak ettıgım bu asamadan once doktorunuz sızden rahım fılmı ıstedımı yanı klomen kullanımından once rahım fılme cektıren varmı?
isett,papatya merhabaa
senın dr senı kendı halıne bırakmıss bu boyle olmazkıı bak 5 gun kullanıp 5.gunun sonu ultrosonla kontol sonrasında gunaşırı ıkı kontol daha yapıyorlarr yumurtanın ne durumda oldugunu bakıyor ve esınle beraber olcagın tam gunu soyluyor boylelıkle bence sen dr konusunda daha emın ol arastır yada doktoruna sor
ZEHRACIMM,
Bendede kanama olmadı ama bunyeden bunyeye degısır tabıkıı,
senın ıkıncı yumurtlama takıbın umarım bu sefer bıze mujdelı haber verırısın
doktorum rahım fılmı ıstedımı senden ?
bende senın aynı asamadayım ama benım yumurtlama takıbım bu ay ılk eger bu ay hamıleleık olmaz ıse onumuzdekı ay rahım fılmı cekerız dedı doktorum
ama korkuyorumda cokbebek ıcın yaptırıcam mecbur aglaya sızlaya ama aramızda yaptıran varmı arkadaslar şu rahım fılmını?
Sağol canım az az ama gün içinde birkaç kere oldu. İnşallah önemli değildir. Benimde ilk kez böyle oluyor yarın öğrenicez inşallah..
Seninde çatlatma iğnen olmuş. İnşallah bu ay bebeğin gelir canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
sudem hoşgeldin umarım hamile kalısın bende ilk defa bu ay klomen kullandım olmadı gebelik yok ama hala regli olmadım 1 hafta sonra 2 ay olacak çok sinir bozucu bir durumdayımm...
kızlar bende yeniyim aranızda buay ilk defa klomen kullanıyorum 1 ,5senelik evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım buzamana kadar ilk defa gecen ay doktora gittim tahliller yaptı rahim filmi çekti eşimde sperm testi istedi herşeyimiz normal hiçbir sorun yok ve klomen verdi 5gün kullandım sabah akşam ve cinsel perhiz verdi 5gün tam yumurtlama günü başlayıp gün aşırı ilişki dedi şimdi beklemediyim dün adetimin günüydü 1gün geçti ama dün öglen az bir kanamama oldu hala birşey yok bugun beklemedeyim kesin yine bebiş yok yine hüsran allah sabır versin buarada doktor bana klomen verdi ama çatlatma ignesi falanda vermedi yumurtamın boyunada bakmadı adet olunca tekrar kullancam klomenı hayırlısı baklalım....