klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

slm arkadaşlar.geçen ay bende klomen kullandım.yumurtalarım oluşmuştu güzelce ama çatlamamış.bugün dr a gittim.yumurtaların büyümeye dvm ediyor kist oluşmuş dedi.yine ilaç verdi.moralim çok bozuk.sürekli ağlıyorum.kendime engel olamıyorum.

nayi üzülme diyeceğim ama bende çok üzğünüm bende bu ay başlamıştım doktorum 2 martta test yap demişti bende buğün yaptım dayanamadım negatif ....o kadar üzüldüm ki eşimin test yaptığımdan haberide yok bir yandan üzüntümü ona belli etmemeye çalışıyorum offf kiiii offff hiç belirtim yok 2 marta bakalım ne olacak....

merhabalar
bende klomen kullandım bana da sonuç yumrtalarım çok büyüdü ama çatlatma iğnesi hemşire tam yapmamış sonra yumurtalarımın hepsi büzüşmüş doktorun dediği.sonra ben 15 gün soğa suyu içtimondan sonraincir suyu içtim ve 7. günümde hamie olduğumun haberini aldım.sizede tavsiye ederim.herşey gnlünüzce olsun

Nayi26 geçmiş olsun üzülme inş düzelir.. bende klomen kullandım 5 gün içtim dün bitti .. pzrtsi hastaneye gel dedi ne olacak bilmiyorum gidince sonucu buraya yazarım..

Z3yz3 test yaptırdın öylemi hakkında hayırlısı olsun üzülme.. üzülme demesi kolay diyeceksin inan seni çok iyi anlıyorum doğrusu bende üzüldüm inş bebeğin kısa zamanda hayırlısı ile olur.. eşin test yaptığını bilmiyormu şimdi?

Ya kıslar bir şey diyim mi klomeni içmekle iyimi ediyoruz kötümü ediyoruz bilemiyorum:çok üzgünüm:..
deryecan tebrik ederim ALLAH CC.tamamınada erdirsin.
Bence her şeyin en güzeli doğal olanı.. bakalım benim sonuç ne olacak birde çok stres yapmamak gerekiyormuş acaba biz çokmu stres yapıyoruz?

Bilmiyor eşime söylemedim idrar testi yaptım çıkmadı. şimdi 2 martta tekrar yapıcam umarım bu sefer çıkar...

Bilmiyor eşime söylemedim idrar testi yaptım çıkmadı. şimdi 2 martta tekrar yapıcam umarım bu sefer çıkar...

üzülme hemen belki geç yumurtlamışsındır regl olana dek ümidini yitirme:teselli:bende şuan çalışma aşamasındayım ama benimde günüm yaklaşınca dayanamayıp erkenden yapıp testi kendimi üzüyorum aslında en iyisi hiç test yapmamak adet geçene kadara.s

bu ay yumurtlamam oldukça geç oldu tek ümidim bu zaten.. ilişkiden sonra buğün 10cu günüm başka bi doktora sormuştum en erken ilişkiden sonra 10 cu gün KAN testinde çıkar demişti ama ben idrarda yaptım çıkmadı. kendi doktorumda 2 martta yap idrarda demişti. 3günüm var bakalım ama hiç ümidim de belirtimde yokk

canım bu ay olmazsa öbür ay çalışmalara devam Allah inşallah sonunda bizede vericek birer tatlı bebiş ama inşallah bu ay olmuştur canın dualarım tüm bebiş isteyenlerin bir an önce kavuşmaları bebişlerine:Saruboceq:

tatlım testi çok erken yapmışsın.. gebelik olsa bile şu anda idrar çıkması mümkün değil. çünkü beta hcg kanda belli bir seviyeye geldikten sonra idrara geçiyor. hem geç yumurtladım demişsin. erkenden yapıp morlini bozmasaydın keşke.. çünkü gebelik oluşursa stres ve üzüntüden tutunması zorlaşıyor.. hem beta hcg döllenmeden sonra çıkmıyor hemen. 8-9 gün sonra döllenmiş yumurta rahme iniyor ve orda tutunuyor. ondan sonra yükselmeye başlıyor. çok meak ediyorsan yarın kan testi yaptır ancak ben yinede 2 martı bekle derim..

Son düzenleme:
Çok üzgünüm çoook olmadı olmadı bu ayda olmadı hastalandım çok kötüyüm moralim sıfır silbaştan başla şimdi ya offffffffffffffffffffffffffff:1no2::1no2:

iyi geceler
z3yc3 kardeş sen idrar tahlilini çok erken yapmışın.çünkü daha zannerdersem adet gününde geçmemiş (ki önce adet günü geçtikten sonra kanda çıkıyo) sonra 1 hafta sonra idrarda çıkıyo.keşke bu tahlili yapıpta kendini kötü hissetmeseydin.bugün büyük gün senin için ben bi kaç gündür takip ediyorum seni.inan senin için çok dua ettim.herkes için dua ediyorumda:)yanlış anlaşılmasın.bende 7 martta tahlil yaptırıcam.bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bakalım ne olacak.yarın okuldan gelir gelmez netin başına oturucam ve senin haberini bekliyor olucam.hayırlısı olsun senin için:)Allaha emanet olun.

terazi_5 kardeşim üzülme hakkına hayırlısının böyle olduğunu düşün.dualarını eksik etme.ve kafandan atmaya çalış biliyorum söylemesi kolay diyeceksin yada belkide bana kızacaksın ama(açıkçası biriside bana bunu söylediğinde bende çok bozuluyorum :))) ama netten yaptığım araştırmalara göre gebeliğin oluşmasını büyük ölçüde etkileyen bi faktörmüş.allah hakında hayırlı olanı versin.sana ve hepimize.Allah yar ve yardımcın olsun

teşekkür ederim iyi niyet düşüncelerin için üzülmemek elde dğil eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama olmuyor anlıyor oda üzüldüğümü bir sene oldu tam olmuyor az değil bir sene dr.geçen ay başladım bu ay da gidicem hakkımızda hayırlısı bakalım :)))))

merabalar herkese
z3yc3 hadi okuldan geldim hayırlı haber vermen ümidiyle gelir gelmez açtım bilgisayarı bekliyorum netin başında
inşallah hayırlı seni çok mutlu edecek hayırlı haberler verirsin bize

Meraba Sevval güzel haberler vermek isterdim ama test yapmadım kan testi yaptırma imkanım yoktu idrardada yapmak istemedim. başka bir doktor idrar için erken dedi kendi doktorumada çarşamba gidicm inşallah o zaman güzel haberler veririm

meraba z3yc3 doktor kan tahlili için erken dediyse evde idrar tahlili yapma sakın
sana yazdığım açıklamayı okudun mu

slm lar buğün gene dr.gittim klomen verdi bitince 4 gün sonra gel dedi bakıcak bakalım hakkımızda hayırlısı hamişlerin haberlerini bekliyorum z3yc3 özellikle nsenin aramızdan sen hamiş ol barii hakkımızda hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versin

:CüvCüv: hepimiz böyle olalımmmm :ecrin_bebek:

slm kızlar keşke güzel haberler verebilseydim size
buğün doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi belki bebek belkide hasta olucaksın dedi
ama benim ümidim falan yok belirtimde yok zaten olsa çıkardı heralde 35 gün oldu.
doktor bana progestan diye bir ilaç verdi içinde 30 tane var günde 3 tane al bitince bebek yoksa 2-3 güne kadar regli olursun dedi
o zaman da regli bitiminde gel dedi.
bu ilaçın bi zararı yok dedi gebelik varsa bebeğin tutunmasında yardımcı olur yoksa da regliyi düzenler dedi.
öyle işte sizlerde durum ne?

üzülme bende de bu ay bişey yok olmadı dr.başladım gene aynı haplar aynı iğne devam bakalım hakkımızda hayırlısı gelecek bakalım ne zaman bebişlerimiz hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…