almanyadaki doktorundaacabaya receteyle mi aliniyor yoksa eczaneden ala biliyormuyum ben almanyada yasiyorum Burda da vardir heralde
stres sıkıntıdan olabilir canım bence sen doktorunla konuş iyice aşılma falan düşün benim bildiğim almanyada falan tüp bebek de ücretli değil sanırım10 ay önce kurtaj oldum 13 haftalikti 2 ay korundum yani tam olarak 8 aydir hamile kalmaya ugrasiyorum kalamadim doktora cok kez gittim kontrolleri yapti bisey yok dedi zamanla olur dedi anca rahim toparliyor kendini dedi benim adetim cok düzenlidir aslinda son 2-3 aydir cok düzensizlesti nedendir sizce ?
benim de sebepsiz 2 senedir olmuyor canım ne eşimde ne de ben de sorun yok ama ALLAH nasip etmesi henüz çok istedikçe de olmuyor bence moralini bozma sen hamile kalmışsın yani tüplerinde falan bir sorun yoktur büyük ihtimal ama kürtaj anında tüplerinden biri tıkanmış falan olabilir mi bazen kürtajda tıkanıklık oluşuyormuş yanii iyice konuş doktorunlasogan suyunu ice bilecegimi dusunmuyorum :)) bakalim bu ay da eger hamile kalamazsam tekrar gidecem doktora Düzgün bir baksin kesin bi sorun vardir yoksa olurdu simdiye kdr
Burda asilama tüp bebek yapamiyorsn ki bi Yas siniri var ve yalnis degilsem 5 senelik evli olman gerekiyor bizim akrabada o yüzden tr de yaptirdi ins ona kalmazdan hamile kalirim iki kez sonucta hamile kaldim 3. de olur diye dusunuyorum umut ediyorumalmanyadaki doktorunda
stres sıkıntıdan olabilir canım bence sen doktorunla konuş iyice aşılma falan düşün benim bildiğim almanyada falan tüp bebek de ücretli değil sanırım
hemen simdi arayip bi randevu alacam dedigin gibide ola Bilir en son bana bu ay da kalamazsin yumurtalama gününü belirleyelim demistibenim de sebepsiz 2 senedir olmuyor canım ne eşimde ne de ben de sorun yok ama ALLAH nasip etmesi henüz çok istedikçe de olmuyor bence moralini bozma sen hamile kalmışsın yani tüplerinde falan bir sorun yoktur büyük ihtimal ama kürtaj anında tüplerinden biri tıkanmış falan olabilir mi bazen kürtajda tıkanıklık oluşuyormuş yanii iyice konuş doktorunla
insallah seninde bebegin ve tüm isteyenlerin olur bir birimize dua edelim Allah isterse olurhemen simdi arayip bi randevu alacam dedigin gibide ola Bilir en son bana bu ay da kalamazsin yumurtalama gününü belirleyelim demisti
anladım canım kaç senelik evlisin bol bol dua et canım ama soğan suyunu ben de düşünüyorum içimizin temizlenmesi lazım kafana takmazsan biraz da rahat olursan olur ya çok stres yaptığımızdan olmuyor biraz daBurda asilama tüp bebek yapamiyorsn ki bi Yas siniri var ve yalnis degilsem 5 senelik evli olman gerekiyor bizim akrabada o yüzden tr de yaptirdi ins ona kalmazdan hamile kalirim iki kez sonucta hamile kaldim 3. de olur diye dusunuyorum umut ediyorum
evet git doktoruna iyice şüphelerinden bahset canımhemen simdi arayip bi randevu alacam dedigin gibide ola Bilir en son bana bu ay da kalamazsin yumurtalama gününü belirleyelim demisti
geç döllenme olmuş olabilir mi? Bir iki gün daha bekle tekrar test yap veya kan testi yaptır canım benceKızlar klomen kullandığım ay ovulasyon testide kullandım 22. Günümde çatladı yumurtam 14 gün sonra adet olucam diye düşünürken sadece lekelenme oldu ve ertesi günü hamilelik testi yaptım negatif böyle bir durum yaşayan var mı
Ovulasyon testinde çıkar demişlerdi onuda yaptım negatif zaten 22. Günümde yumurtam çatladı bunu biliyorum adet olmam gereken günde hafif lekelenme oldu adet oldum hamile değilim diye üzülürken hopppp oda yok zaten ilaçsız adet olamıyorum bu ne yaaaaageç döllenme olmuş olabilir mi? Bir iki gün daha bekle tekrar test yap veya kan testi yaptır canım bence
Ovulasyon testinde çıkar demişlerdi onuda yaptım negatif zaten 22. Günümde yumurtam çatladı bunu biliyorum adet olmam gereken günde hafif lekelenme oldu adet oldum hamile değilim diye üzülürken hopppp oda yok zaten ilaçsız adet olamıyorum bu ne yaaaaa
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra hamilelik belli olur testlerde diyolar ama bilmiyorum 17 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı çok moralim bozuluyor artık yaovulasyonda gebeliğe güvenme herkeste belli etmeye biliyor..kaç gün geçti peki adetin?
adet gecikeli 17 gün mü oldu canım dr gitmiyor musun sen yahu git bi baksın söktürücü filan verir nasıl duruyorsun yaaYumurta çatladıktan 14 gün sonra hamilelik belli olur testlerde diyolar ama bilmiyorum 17 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı çok moralim bozuluyor artık ya
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Kaç tane kullandin gundeMerhaba ilk defa klomen kullandım 5 gün 3 yumurtam var salı catlatma ignesi oldum insallah rabbim hakkımızda hayırlısını verie .
3 tane canım 5 gun kullandım doktora gittim 14 flandı3 yumurtam var iki daha ictim 3.gun gittim 20 falan olmus bir tanesi digerleri de 19 falan igne yaptirdim aksam 32 saat snra iliski dedi doktor dun sabah oldu biraz stresli oldu ama bakalim hayirlisi evde misafir vardi cunku :)İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Kaç tane kullandin gunde
Hadi hayırlısı canım o zman :) valla stresli ortamlarda olan ilişkilerde tutma olasılığı daha fazla diye bisey duydum ama3 tane canım 5 gun kullandım doktora gittim 14 flandı3 yumurtam var iki daha ictim 3.gun gittim 20 falan olmus bir tanesi digerleri de 19 falan igne yaptirdim aksam 32 saat snra iliski dedi doktor dun sabah oldu biraz stresli oldu ama bakalim hayirlisi evde misafir vardi cunku :)
Bende tam tersini duydum canım stres olunca hic olmuyormus hormonlari etkiliyormusHadi hayırlısı canım o zman :) valla stresli ortamlarda olan ilişkilerde tutma olasılığı daha fazla diye bisey duydum ama
Adet gecikeli 3 gün oldu yumurtam çatlayalı 17 gün oldu nolucak bilmiyorumadet gecikeli 17 gün mü oldu canım dr gitmiyor musun sen yahu git bi baksın söktürücü filan verir nasıl duruyorsun yaa