klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

Aynen öyle canim ilişki olsun ve yarım saat de beline yastık koy bekle inşallah tutunur bebeğin. Bu mübarek gün hurmetine Rabbim gonlumuzden gecen duaları hayirlisiyla kabul etsin insallah
hımm o zaman bu mübarek günde birleşme olması lazım ilişkide mi koysam yastığı acaba belime

@kvsrcrn bugün bende gittim dr iki yum var ama 13 14 de kalmış gelişmemiş dedi cuma tekrar gel dedi sence bişey yapayım mı yumların gelişmesi için hadi akıl ver bana

@kvsrcrn bugün bende gittim dr iki yum var ama 13 14 de kalmış gelişmemiş dedi cuma tekrar gel dedi sence bişey yapayım mı yumların gelişmesi için hadi akıl ver bana
Kaçıncı günün bugün canm. Benim de öyle kalmıştı. Bal corek otu incir yemistim ama gelişmedi benimki. Sen de ye istersen sana yarar belki canim. Bide bol bol dua et ,edelim inşallah:KK19:

hehe eşime diyorum ki bu gece mecbur yapacağız o da diyor bakarız :KK70: ohh erkek olmak varmış haaaaaaaaaaaaaaaaaa
Onlara hava hos valla canım biz olsun diye yirtinalim onlar bakarız der :) bide burda diğer topiklerde okudum eslerinize ovu gunlerinizi söylemeyin strese giriyolar dedi bi arkads .ne zman söylemedim o zman hamis kaldım diyor :)

Onlara hava hos valla canım biz olsun diye yirtinalim onlar bakarız der :) bide burda diğer topiklerde okudum eslerinize ovu gunlerinizi söylemeyin strese giriyolar dedi bi arkads .ne zman söylemedim o zman hamis kaldım diyor :)
hımm ben de son zamanlarda söyler oldum gerçi gerçekten de stres oluyor benim eşim de söylemeyeyim daha ya istediğim için olsun ay bebek yüzünden adamla birbirimizi isteyip istemediğimizi de anlamaz olduk

Kaçıncı günün bugün canm. Benim de öyle kalmıştı. Bal corek otu incir yemistim ama gelişmedi benimki. Sen de ye istersen sana yarar belki canim. Bide bol bol dua et ,edelim inşallah:KK19:
15.gün bugün canım hiç bişey yapmıcam yaa rabbim büyük inş. Büyür çatlar bol bol dua etcem bu gece

dün gece çok dua ettim tüm bebek isteyen arkadaşlarıma da ..
dün gece belim kasıklarım karnım çok ağrıdı

yok doktor kontrolünde alınması lazım yoksa bazılarında kist yapıyor canım sakın kendin kullanma
tamam canim tskler. Bende bi senedir nerdeyse hamile kalmaya ugrasiyorum iki kez düsük yasadim bir tanesi kurtajla alindi o günden beri hamile kalamadim artik ne duysam kulanim diyorum ;(

tamam canim tskler. Bende bi senedir nerdeyse hamile kalmaya ugrasiyorum iki kez düsük yasadim bir tanesi kurtajla alindi o günden beri hamile kalamadim artik ne duysam kulanim diyorum ;(

ama dr tavsıye etmeden kullanman yanlıs
dr gittiğinde 2 senedir olmadığını söyledinde senden tes film vs. bişey istemedimi?

ama dr tavsıye etmeden kullanman yanlıs
dr gittiğinde 2 senedir olmadığını söyledinde senden tes film vs. bişey istemedimi?
10 ay önce kurtaj oldum 13 haftalikti 2 ay korundum yani tam olarak 8 aydir hamile kalmaya ugrasiyorum kalamadim doktora cok kez gittim kontrolleri yapti bisey yok dedi zamanla olur dedi anca rahim toparliyor kendini dedi benim adetim cok düzenlidir aslinda son 2-3 aydir cok düzensizlesti nedendir sizce ?

adetinde düzenszlik varsa soğan suyu iç cnm adet dzensizline birebir
birde testere dişli aslan pençesi iyi geliyormuş

sogan suyunu ice bilecegimi dusunmuyorum :)) bakalim bu ay da eger hamile kalamazsam tekrar gidecem doktora Düzgün bir baksin kesin bi sorun vardir yoksa olurdu simdiye kdr

X