test yaptın mıAdet gecikeli 3 gün oldu yumurtam çatlayalı 17 gün oldu nolucak bilmiyorum
Birkaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam negatif çıkarsa doktora gidicem artık napalımtest yaptın mı
Ben de 3ay sadece klomen kullandım tatlım. Bende faktor V ve pko luyum. Hic yumurtam olusmuyordu ilk aydan itibaren yumurta olismaya basladi. Gecen ay da ilacsiz deneyelim dedi doktorum ve artik kendi kendine yumurta uretebiliyomus vucudum. Catlamasinda bi sorun olmadigi icin igne vermedi. Ama yine husran yine bekleme modu benim icin bu ay da..MERHABA Arkadaşlar ; bu konuşmayı açmamın sebebi klomen kullanan bütün herkezin yaşadıklarını paylaşmaları ve ve hangi aşamalardan geçtiklerini bize aktarmaları ...Bu konuda birçoğumuzun aklında sorular var ve cvp bulamadıkça daha çok strese giriyoruz en azından bu şekilde merak ettiğimiz konuların bir kısmı hakkında bilgi edinilebiliriz.
Canim reglinin 5. Gunu baslayip 10. Gunu bitiriyosun ilaci. Ertesi gunu kan veriyosun e2hormonuna bakiliyor. 14. Gunu de ultrason cektirmen gerekiyor folikul olusup olusmadigini gormek icin. Ve 13,14,15. gunler iliski.. sonrasi da eger catlatma ignesi vermezse doktorun bekleme..Mrb arkadaşlar bende doktora gittim bana klomen verdi ama geri gel felan demedi ben bişi anlamadım herkes kullanıyor ve doktora kontrole gidiyor hapım Çarşamba günü bitiyor ne Yapacam ben yardımcı olursanız sevinirim
Canım ben eşimin görevinden dolayı küçük bir yerdeyim burda özel kadın doğum yok sadece devlet var ordada tek doktor ilgisizin teki zaten yani vay halimeCanim reglinin 5. Gunu baslayip 10. Gunu bitiriyosun ilaci. Ertesi gunu kan veriyosun e2hormonuna bakiliyor. 14. Gunu de ultrason cektirmen gerekiyor folikul olusup olusmadigini gormek icin. Ve 13,14,15. gunler iliski.. sonrasi da eger catlatma ignesi vermezse doktorun bekleme..
Canim ben de kicuk biyerdeyim ama ankaraya yakin oldugum icin sansliyim oraya gidiyorum takibe.. ovulasyon testlerinden dene istersen insallah bi seferde oolur canim cok yorucu cunku coookkCanım ben eşimin görevinden dolayı küçük bir yerdeyim burda özel kadın doğum yok sadece devlet var ordada tek doktor ilgisizin teki zaten yani vay halimeofff yani öyle aman yumurta takibi aman film felan hiç bişi yapmazlar baksana hapı verdi gönderdi gel bile demedi
İnşallah Can'ım benim rabbim isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun. Her ay ovulasyon testi alayım diyorum sonra unutuyorum ama bu ay bebiş olmazsa diğer aya kesin alacağım. Senin bebiş varmı Can'ım?Canim ben de kicuk biyerdeyim ama ankaraya yakin oldugum icin sansliyim oraya gidiyorum takibe.. ovulasyon testlerinden dene istersen insallah bi seferde oolur canim cok yorucu cunku coookk
Yok canim 1yillik evliyim. Bende faktor V ve pko var. Yumurtlama tedavisi goruyorum insallah rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eder kucaklarimizi meleklerimizle doldurur insallah...İnşallah Can'ım benim rabbim isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun. Her ay ovulasyon testi alayım diyorum sonra unutuyorum ama bu ay bebiş olmazsa diğer aya kesin alacağım. Senin bebiş varmı Can'ım?
Peki Nasıl gidiyor olumlu sonuçlar alabildinmi yenimi başladın tedaviye? İnşallah en kısa zamanda bebişin olur kıyamam ya bol bol dua edelimYok canim 1yillik evliyim. Bende faktor V ve pko var. Yumurtlama tedavisi goruyorum insallah rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eder kucaklarimizi meleklerimizle doldurur insallah...
8ay oldu tedaviye baslayali. Aslinda daha bebis fikri yoktu aklimda ama bi karin agrisi bunlari ogrenmemi sagladi ve bebis istegimizi de tetiklemis oldu aslinda. Bu zamana kadar yumurtlama yapiyordum ama pekte bi degisiklik hissetmiyordum. Bu ay hamileymisim gibi bi his vardi icimde ufak ufak pembe kanamalarim oldu yarin kontrolum var ogrencez bakalim neyin nesiymis.. Rabbim aratmasin ben her gun kendimle beraber evlat isteyen herkes icin dua ediyorum canim birbirimizin dualariyla evlat sahibi olcaz insallahPeki Nasıl gidiyor olumlu sonuçlar alabildinmi yenimi başladın tedaviye? İnşallah en kısa zamanda bebişin olur kıyamam ya bol bol dua edelim
Amin amin inşallah Allah'ın iziniyle bizde Melek'lerimize kavuşacağız. Regli ne Zaman senin geçtimi günün ? Ayyy hafi inşallah inşallah Allah duysun sesimizi ve bizi bebişlerimize kavuştursun aminnn8ay oldu tedaviye baslayali. Aslinda daha bebis fikri yoktu aklimda ama bi karin agrisi bunlari ogrenmemi sagladi ve bebis istegimizi de tetiklemis oldu aslinda. Bu zamana kadar yumurtlama yapiyordum ama pekte bi degisiklik hissetmiyordum. Bu ay hamileymisim gibi bi his vardi icimde ufak ufak pembe kanamalarim oldu yarin kontrolum var ogrencez bakalim neyin nesiymis.. Rabbim aratmasin ben her gun kendimle beraber evlat isteyen herkes icin dua ediyorum canim birbirimizin dualariyla evlat sahibi olcaz insallah
Pazartesiydi bat. O gun kanamam oldu cok asiri ve acik kirmizi. Ama o gun aksamustu kanamam kesildi. Hala temizim. Oldugum yerde hastane yok sehir disina gidiyorum kontrolum de yarin ogrencem insallah sebebini. Kotu bisi yoktur insallahAmin amin inşallah Allah'ın iziniyle bizde Melek'lerimize kavuşacağız. Regli ne Zaman senin geçtimi günün ? Ayyy hafi inşallah inşallah Allah duysun sesimizi ve bizi bebişlerimize kavuştursun aminnn
Ben bu ay kullandım Canm ilk kullanışım iğne vurulmadım bekliyorum batıKlomen konuları hep eski kalmış yok mu kullanan
Ne zaman aynı durumdayız. Ben de iğne olmadımBen bu ay kullandım Canm ilk kullanışım iğne vurulmadım bekliyorum batı