Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanan ama faydasını görmeyen iğne tedavisine geçen var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hatticeee32

..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
1.865
891
73
36
Konu başlığından anlaşılacağı üzere 3 ay klomen kullandım sadece 2.ay 3 yumurtam olustu ama hamilelik olmadi. Bugun kontrolum vardı yumurtam yine oluşmamış adetim geldiğinde iğne tedavisine geçeceğiz. İgne tedavisi süreci nasil işliyor?? doktor kontrolü kaç gün arayla yapılıyor?? İğneleri kaça aldınız acıdı mı ( muhtemelen menagon olacak)

cnm benimde bgn 13 ve 15 cmlik iki yumurtam gelismis. sagda pcos olmus. hamile kalmam mumkunmu acaba

cnm benimde bgn 13 ve 15 cmlik iki yumurtam gelismis. sagda pcos olmus. hamile kalmam mumkunmu acaba
Kaçıncı gunundesin canım. Benim 13.gun tam senin yumurtaların gibi oluştu. Beş gün klomen beş gün menagon kullanmıştım çok işe yaramyaramamis. Merional verdi doktor üç gün de onu kullandım birazdan bakacağız büyümüş mu. Buyumusse çatlatma iğnesi yapilacak

adetin 11. gunu cnm klomen biteli 3 gn oldu
Aslında fena değil canım yumurtlama adetin 14.gunu gibi oluyorsa 18 i bulurlar sanki. Benim 13.gun senin gibiydi ek iğne kullandım şimdi şükür 20-21-17-14 şeklinde büyüdüler catlatma ignemi oldum bekliyorum. 11.gun için bence seninkiler fena degil

Ben varım benim yumurtalarım gayet iyiydi ama kimyasal gebelik yaşadım şimdi iğnelere başladık hergün iğne yaptırıyorum bakalım hayırlısı artık

Ben varım benim yumurtalarım gayet iyiydi ama kimyasal gebelik yaşadım şimdi iğnelere başladık hergün iğne yaptırıyorum bakalım hayırlısı artık
Benimde erken doğumdan sonra oluşmadı canım. İğne hangisini kullanıyorsun. Bu ay adetim üçüncü günü klomene başladım 5 gün kullandım. O biter bitmez 5 gün menogon kullandım adetim 13.gunu en büyüğü 15 civarı olan yumurtalar oluştu hiç işe yaramadı. Doktor bu ay dördüncü Hastamsiniz bu iğne ise yaramadi bir daha kimseye yazmayacağım dedi. 3 tane merional kullandım bugün kontrolum vardı 20_21_17_15 civarı yumurtalarim oluştu. Merional daha çok işe yaradi

Benimde erken doğumdan sonra oluşmadı canım. İğne hangisini kullanıyorsun. Bu ay adetim üçüncü günü klomene başladım 5 gün kullandım. O biter bitmez 5 gün menogon kullandım adetim 13.gunu en büyüğü 15 civarı olan yumurtalar oluştu hiç işe yaramadı. Doktor bu ay dördüncü Hastamsiniz bu iğne ise yaramadi bir daha kimseye yazmayacağım dedi. 3 tane merional kullandım bugün kontrolum vardı 20_21_17_15 civarı yumurtalarim oluştu. Merional daha çok işe yaradi
Menopour benimki canım klomenle birlikte kullanıyorum sonra da proluton diye bir iğne daha verdi onları kullanıcakmışım perşembe kontrole gidicem bakalım durum ne bende merak ediyorum

Kaçıncı gunundesin canım. Benim 13.gun tam senin yumurtaların gibi oluştu. Beş gün klomen beş gün menagon kullanmıştım çok işe yaramyaramamis. Merional verdi doktor üç gün de onu kullandım birazdan bakacağız büyümüş mu. Buyumusse çatlatma iğnesi yapilacak
Merhaba siz iğne tedavisi ile mi gebe kaldınız acaba

Back