Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanacağım ancak kafam karıştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nelida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
293
279
33
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar… Öncelikle gebelik düşünen herkese sabır ve sağlık diliyorum. Allah isteyen herkese versin umarım en kısa zamanda. Benim konuma gelince…Bugün adet düzensizliğimden kaynaklı hormon testlerimi oldum ancak doktorum AMH değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (14,6)
Dolayısıyla bana Klomen yazdı. Gebeliği biraz iteklemek gerektiğini söyledi. Bu ilacın faydası tam olarak nedir? Yani yan etkileri var mıdır? Bir de ilacı 5 gün kullandıktan sonraki süreç nedir? Deneyimlerinizi yazarsanız çok ama çok sevinirim. Deneyimlerinizi bekliyorum…

Bu ay bende klomen kullandım günde 2 doz toplam 5 gün sürdü ilacım bittikten sonra doktorum kontrole çağırdı yumurtalıklarimin geliştiğini ve iki güne bir ilişkiye gir dedi ben gün aşırı girdim tutsun diye bu ayın 25 nde gebelik testi yapicam bildiğim kadarıyla bu ilaç yumurtalıkları geliştiriyor ve gebe kalmayı kolaylaştırıyor

Yan etkisini bilmiyorum ama ben ilaç bittikten sonra hormon dengemi bozduğu için anı ateş basmaları yaşadım ve inanılmaz derecede iştahım artmıştı oturduğum yerden ter döküyordum

Merhaba güzel sonuçlar olsun hepimize inş şuan bende kullanıyorum klomen inş güzel haberler alırız

Yan etkisini bilmiyorum ama ben ilaç bittikten sonra hormon dengemi bozduğu için anı ateş basmaları yaşadım ve inanılmaz derecede iştahım artmıştı oturduğum yerden ter döküyordum

Tahmin ediyorum klomende bu tarz bir şeylerin olabileceğini sonuçta hormonların şakası olmuyor Dilerim ilk klomen denememde hamile kalabilirim. Adetimi bekliyorum başlamak için ve henüz 27 gün var ama bir de bakmışım gerek kalmamış mucize olmuş

Maalesef ki benim klomen tedavim başarısız sonuçlandı dün doktorum femara başlattı bunu deniycez bu ayda.. inşallah sizde bı an önce gebe kalırsınız

Maalesef ki benim klomen tedavim başarısız sonuçlandı dün doktorum femara başlattı bunu deniycez bu ayda.. inşallah sizde bı an önce gebe kalırsınız
Umarım siz de bir an önce güzel haberler alırsınız sağlıkla inş… Peki sizde amh değeri normal mi?

Umarım siz de bir an önce güzel haberler alırsınız sağlıkla inş… Peki sizde amh değeri normal mi?
Açıkçası onu bilmiyorum doktorum birşey söylemedi ama benim sorunum yumurtalıklarımın gelişmiyor olması:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…