- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.501
o yardım etmesse dayanamayız zaten cnm benım randevunu aldın mı
amannnn buyusu muyusu kalmadı kızzzz kaşarlandım ben nuyu sızde bıdahakı ay suprıuzlerle dolu olcak
kız evde tek basıma canım sıkıldı ama alışmam laızm yaa puffff kocam 4 bucuk da gelıo en erkenkız alma boşver cumartesi öğrenirsin
kız evde tek basıma canım sıkıldı ama alışmam laızm yaa puffff kocam 4 bucuk da gelıo en erken
aynen ben alışık da dıılım garıp geldı banaEe canın sıkılması normaldir benim eşim de vardialı çalışıyo çoğunlukla evde yanlızım canım sıkılıyor hep.
aynen ben alışık da dıılım garıp geldı bana
bakalım yha sımdı okula donmek de zor gelcek bana bılıon mu bıda rapor da alamam o yolda hamıle kalamam ayy ben başımı nerelere vuramalışmalısın bence :) hamile kalınca hep evde olcan
bakalım yha sımdı okula donmek de zor gelcek bana bılıon mu bıda rapor da alamam o yolda hamıle kalamam ayy ben başımı nerelere vuram
hamıle olursam cıkarcam hemen gıtmem kı daha bacaklarımı dıkıp yatarım benım rahatsızlıım cok fena oyle yapmassam dıkış atılmassa 12. haftadan sonra yıne duserbence sen heyet raporu çıkar hiç gitme okulu bırak. doğurduktan sonra başlarsın.
hamıle olursam cıkarcam hemen gıtmem kı daha bacaklarımı dıkıp yatarım benım rahatsızlıım cok fena oyle yapmassam dıkış atılmassa 12. haftadan sonra yıne duser
ıste hamıle olmam lazım yoksa dr ne dıye heyet raporu verıcek bana vermezler gebe olursam mecbur vereceklerişte bence raporu hemen çıkarmalısın. dinlenmelisin. bir şey olmasın kuzum daha allah korusun seni.
ıste hamıle olmam lazım yoksa dr ne dıye heyet raporu verıcek bana vermezler gebe olursam mecbur verecekler
umudedıyorum kı ınsallah oyle olayım yoksa ısım zor ben yatıom yavrum çok uykum geldı telden gırerım belı ama muccckkk optum senıanladımm :) inşallahhh hamilesindir canım benim.
umudedıyorum kı ınsallah oyle olayım yoksa ısım zor ben yatıom yavrum çok uykum geldı telden gırerım belı ama muccckkk optum senı
Gunaydinnn erkencisin ben gibigny kızlar
ne iş yapıosun cnmmecbur erkenciyim çünkü çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?