- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.461
canım iğneden 13 gun sonra test yaparsan guvenılır bı sonuc alırsınIgneden kacgun sonra test yapmak gerekiyo acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iğneden 13 gun sonra test yaparsan guvenılır bı sonuc alırsınIgneden kacgun sonra test yapmak gerekiyo acaba?
kist olmaması çok iyi cnm klomen kıst yapabılıo bazenKızlar kan verdim dua edin ne olur bu arada ultrasona girdim karın baktı kist vs yok tertemiz dedi
kist olmaması çok iyi cnm klomen kıst yapabılıo bazen
Hadi hayirlisi[/QUOTE]QUOTE="eylulruzgari, post: 37066998, member: 613447"]Kızlar kan verdim dua edin ne olur bu arada ultrasona girdim karın baktı kist vs yok tertemiz dedi
hadı hayırlısı cnm bekklıoruz burdaEvet gülüm sevindim çok şükür temiz :)
hadı hayırlısı cnm bekklıoruz burda
Kızlar kan verdim dua edin ne olur bu arada ultrasona girdim karın baktı kist vs yok tertemiz dedi
Az kaldi yarim saat napiosun su andaCatliycam valla :) hadi inşallah lütfen olsun artık gelsin kuzum
0.56 negatif kızlar
üzüldüm canım ya... Eee neden adet olmadın hala ? üzülme sen boşver sende bendensin gel. Ekim ayı artık umudumuz olsun.
Yaaaa bende kesin negatifim kizlar hadi cumartesi bende belli oluyum baslayalim aglamaya ekim ayi paklar bizi insallah0.56 negatif kızlar
Niye adet olmadin o zaman yhaaa