- 15 Ağustos 2014
- 75
- 12
- 18
- 36
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.521
saol cnm bugün saat 11 de vurulucamKOLAY GELSIN CANIM NE DURUMDASIN IGNEYI NE ZAMAN OLMUSTUN SEN
ve iğneyide para ile aldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm bugün saat 11 de vurulucamKOLAY GELSIN CANIM NE DURUMDASIN IGNEYI NE ZAMAN OLMUSTUN SEN
rapor yazduıramadınız mı ılk defa vuruncam demıstın hadı hayırlısıyla catlar yumurtan ınsallahhsaol cnm bugün saat 11 de vurulucam
ve iğneyide para ile aldık
eşim dr ile görüştü dr demişki özel hastane old için biz rapor veremiyoruz onu devlet hastanesinden alıcaksınız demişrapor yazduıramadınız mı ılk defa vuruncam demıstın hadı hayırlısıyla catlar yumurtan ınsallahh
e bende özel hastane de yazdırmıstmm raporu allah allah belkı degısmıstır inşallah dollenıolar da canım tutnamıolar yhaa progestan ya da duphaston verdı mı sanaeşim dr ile görüştü dr demişki özel hastane old için biz rapor veremiyoruz onu devlet hastanesinden alıcaksınız demiş
inş.çatlar döllenir
bebegın tutnması için ama vermedıyse gerek gormemıstır ne kadar az ılaç o kadar doğal yollla bebk sansıhayır vermedi bu ilaçlar ne için
bana önceki kontrolumde ilaç vericem demişti ama son kontrolde hatırlattım dedi ki gerek yok rahim duvarı güzelbebegın tutnması için ama vermedıyse gerek gormemıstır ne kadar az ılaç o kadar doğal yollla bebk sansı
progesteron ıcerıolar canım eger bebıs varsa tutnmasını saglıo yoksa adet olmanı saglıobana önceki kontrolumde ilaç vericem demişti ama son kontrolde hatırlattım dedi ki gerek yok rahim duvarı güzel
acaba bu ilaçlar rahim duvarı kalınlığı için mi
selam eylül rüzgarı hergün bu siteye girip takılırum bu sabh tüm yazşmalarınızı okudum cok heyacanlandım. sabırsızlandım dayanamıorum .hamilemisin
ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim.6 aydır düşünüoruz bebek.2 aydır dr ğidiorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.yan tarafımda belimmi desem böbrekmi desem agrım oluo ara ara.az önce dr aradım aramaz olaydımm kendimee cok hakaret ettimm.morelimm cokk ama çok bozukk.dr dedimki:sol tarfta agrım var nedendir ilaç kist yapmış olabilir çatlamıştır dedi. yumurtlamamdan sonraki 10.ğünüm kan testi yapsam çıkarmı dedim.azarladı ğibii. neden bu kadar sabırsızsın dedi.kendini zorlaştırıosun dedi bende iğne vuruldum bide hap içinde umutlandım yumurtam 20 cmdi dedim.ben iğneyi herkeze veriorum hapıda bunda bişey yok dedi. tup bebek olsan neyse dediamaaa morelim sıfır olduu.
((amannnn olsada kurtulsak şu dertteenn sıkıldım umut etmekten.