• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

eşim dr ile görüştü dr demişki özel hastane old için biz rapor veremiyoruz onu devlet hastanesinden alıcaksınız demiş
inş.çatlar döllenir
e bende özel hastane de yazdırmıstmm raporu allah allah belkı degısmıstır inşallah dollenıolar da canım tutnamıolar yhaa progestan ya da duphaston verdı mı sana

bana önceki kontrolumde ilaç vericem demişti ama son kontrolde hatırlattım dedi ki gerek yok rahim duvarı güzel
acaba bu ilaçlar rahim duvarı kalınlığı için mi
progesteron ıcerıolar canım eger bebıs varsa tutnmasını saglıo yoksa adet olmanı saglıo

selam eylül rüzgarı hergün bu siteye girip takılırum bu sabh tüm yazşmalarınızı okudum cok heyacanlandım. sabırsızlandım dayanamıorum .hamilemisin

Selam canım yok malesef dün kan testim negatif çıktı :/ çok Üzgünüm dünü nasıl atlattim bir allah bir ben biliyorum o test sonucunu bakıp tekrar zarfa koyup tekrar açtığımi biliyorum hatta kayinvalideme dedim doğrmu mu negatif mi ağlayarak zor oldu toparlanmam eşim destek oldu sağolsun gece boyu hep ağladım çok umitliydim olmadı inşallah sizler gebe kalirsiniz sizlere seviniriz :(

ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim.6 aydır düşünüoruz bebek.2 aydır dr ğidiorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.yan tarafımda belimmi desem böbrekmi desem agrım oluo ara ara.az önce dr aradım aramaz olaydımm kendimee cok hakaret ettimm.morelimm cokk ama çok bozukk.dr dedimki:sol tarfta agrım var nedendir ilaç kist yapmış olabilir çatlamıştır dedi. yumurtlamamdan sonraki 10.ğünüm kan testi yapsam çıkarmı dedim.azarladı ğibii. neden bu kadar sabırsızsın dedi.kendini zorlaştırıosun dedi bende iğne vuruldum bide hap içinde umutlandım yumurtam 20 cmdi dedim.ben iğneyi herkeze veriorum hapıda bunda bişey yok dedi. tup bebek olsan neyse dediamaaa morelim sıfır olduu.

ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim.6 aydır düşünüoruz bebek.2 aydır dr ğidiorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.yan tarafımda belimmi desem böbrekmi desem agrım oluo ara ara.az önce dr aradım aramaz olaydımm kendimee cok hakaret ettimm.morelimm cokk ama çok bozukk.dr dedimki:sol tarfta agrım var nedendir ilaç kist yapmış olabilir çatlamıştır dedi. yumurtlamamdan sonraki 10.ğünüm kan testi yapsam çıkarmı dedim.azarladı ğibii. neden bu kadar sabırsızsın dedi.kendini zorlaştırıosun dedi bende iğne vuruldum bide hap içinde umutlandım yumurtam 20 cmdi dedim.ben iğneyi herkeze veriorum hapıda bunda bişey yok dedi. tup bebek olsan neyse dediamaaa morelim sıfır olduu.

Takma kafana gülüm hepsi aynı..
Banada dün normalmis gibi gayet negatif bu dedi dedim biliyorum. Dediki regl 3 günü gel bende tamam dedim çıktım hep para tuzağa özelde 400 tl tuttu yeminle ne eksik ne fazla gene tuzak ama gitmiycem doktora felan :(

Back