• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

Gecikme yapabilir olursun dedi.. :KK43: çok kötüyüm kızlar minibusteyim ağlama derecrsindeyim ne umutlarla bekledim
Uzulme cnm allah ne zaman isterse o zaman olck elimizden duadan baska caremiz yok
Bilmiorum canım ama negatif
Doktor kesin yok dedi olsa değer yukselirmis :/ olurum 2 3 güne çok fenayim eve atam hemen kendimi
ewet cnm bugun en az 200lerde olmasi gerekiodu off yhaaa benim umudumda kalmadi

Kizlar yarin ben catlatma ignesi vurulucam evzaneye gitim almaya eczaci raporla yada para ile almalisiniz dedi siz nasil aldiniz ignenin adi ovit relliymis
O ilaci iki defa devlet oduo iki den sonra dr yazsa da parayla aliosun ilk defa aliosan hastanede raporunu yazdir bosuna verme 68 lira

ne bılım kötu dusunmek dııl zaten ben heveslenmdım kendımı hıc alıştırmadım adet olunca da pek uzulmuycem ama moralımız bozuldu bu gercek ıkınız ıcın de cok umutluydum çok üzüldüm

boşver üzülme canım. kendime geliyorum yavaş yavaş... bugün ağlayıp durdum. gözlerim şişmiş kimsenin yüzüne bakamadım.

Back