- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.481
Uzulme cnm allah ne zaman isterse o zaman olck elimizden duadan baska caremiz yokGecikme yapabilir olursun dedi..çok kötüyüm kızlar minibusteyim ağlama derecrsindeyim ne umutlarla bekledim
ewet cnm bugun en az 200lerde olmasi gerekiodu off yhaaa benim umudumda kalmadiBilmiorum canım ama negatif
Doktor kesin yok dedi olsa değer yukselirmis :/ olurum 2 3 güne çok fenayim eve atam hemen kendimi
Topladiin anda gel cnmKızlar ben uzun süre aktif olamayacagım.. Sizler sağlıcakla kalın sohbet için gerçekten çok teşekkür ederim artık cocuk konusuna tahammülüm kalmadı...
kendimi toparlayınca en kısa zamanda Dönerim Size Hoşçakalın...
O ilaci iki defa devlet oduo iki den sonra dr yazsa da parayla aliosun ilk defa aliosan hastanede raporunu yazdir bosuna verme 68 liraKizlar yarin ben catlatma ignesi vurulucam evzaneye gitim almaya eczaci raporla yada para ile almalisiniz dedi siz nasil aldiniz ignenin adi ovit relliymis
İlk kez vurulucam o zaman esim sabah dr ile gorusun cok tsk ederimO ilaci iki defa devlet oduo iki den sonra dr yazsa da parayla aliosun ilk defa aliosan hastanede raporunu yazdir bosuna verme 68 lira
ewet rapor yazdırıyon ona ıkı defa oduyo ben hakkımı çok önceden doldurduum ıcın parayla alıyorumİlk kez vurulucam o zaman esim sabah dr ile gorusun cok tsk ederim
Gecikme yapabilir olursun dedi..çok kötüyüm kızlar minibusteyim ağlama derecrsindeyim ne umutlarla bekledim
Yaaaa bende kesin negatifim kizlar hadi cumartesi bende belli oluyum baslayalim aglamaya ekim ayi paklar bizi insallah
ccumartesı bende gelırım kara haberle 3ü bı arada oluruz
ne bılım kötu dusunmek dııl zaten ben heveslenmdım kendımı hıc alıştırmadım adet olunca da pek uzulmuycem ama moralımız bozuldu bu gercek ıkınız ıcın de cok umutluydum çok üzüldümbari sen kötü düşünme canım ya.
hadı bakalım yarın da bıtsın yarın test mı alsam bende bılemedım sımdı cıkıp alsam nolurkı en fazla negatıf çıkarsen hamile kalacaksın bitti.
ne bılım kötu dusunmek dııl zaten ben heveslenmdım kendımı hıc alıştırmadım adet olunca da pek uzulmuycem ama moralımız bozuldu bu gercek ıkınız ıcın de cok umutluydum çok üzüldüm
hadı bakalım yarın da bıtsın yarın test mı alsam bende bılemedım sımdı cıkıp alsam nolurkı en fazla negatıf çıkar
testte cıkmaz ya alsamda iş olsun :)test alma canım cumartesiyi bekle bakalım cumartesi ola hayır ola... İnşallah hamilesindir kuzum benim.
gelıcen kendıne yarın mutlu olcan hormon sonuclarını alınca eskı tempo devam edecezboşver üzülme canım. kendime geliyorum yavaş yavaş... bugün ağlayıp durdum. gözlerim şişmiş kimsenin yüzüne bakamadım.
testte cıkmaz ya alsamda iş olsun :)
gelıcen kendıne yarın mutlu olcan hormon sonuclarını alınca eskı tempo devam edecez
o yardım etmesse dayanamayız zaten cnm benım randevunu aldın mıinşallah canım inşallah allahım bize yardım etsin.
amannnn buyusu muyusu kalmadı kızzzz kaşarlandım ben nuyu sızde bıdahakı ay suprıuzlerle dolu olcakalma boşver büyüsü bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?