- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.893
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.221
Bise olmaz cnm kontrol sende olsun amaCanim vallah biz hemen hemen her Akşambişi olmaz herhalde sadece ilişki sırasında bazı şeyleri kisitladik okaaa
Bise olmaz cnm kontrol sende olsun ama
Biz riskliyiz cnm o normal gebelerde oluyo
Canim vallah biz hemen hemen her Akşambişi olmaz herhalde sadece ilişki sırasında bazı şeyleri kisitladik okaaa
maşallah maşallah bizde öyleydik de5 günün ardından bir bugün oldu :)
Ooo 5 gün nasıl dayandinizkonu cinsellige akıo ..
Dr da yasaklar zaten yasaklamasa bile vermem banane ne vercem enfeksion kaprsam yha kasilirsam nolcak ahh cok riskliyiz biz bi dogsun da saglikla bol bol yaparizanladım canım tamam bakalım doktoruna danış ama yinede bir :)
Sen kac yillik evlisin iki oldun muartık eskidik be gülüüm
Dr da yasaklar zaten yasaklamasa bile vermem banane ne vercem enfeksion kaprsam yha kasilirsam nolcak ahh cok riskliyiz biz bi dogsun da saglikla bol bol yapariz
Alisma ve hormonel meseleler bunlarOoo 5 gün nasıl dayandinizkonu cinsellige akıo ..
Sen kac yillik evlisin iki oldun mu
Biz bi kucagimiza alalim heleallahım ne güldüm yatamam bakalım bol bol yaparız demene güldüm canım
Biz bi kucagimiza alalim hele
Siz duramassiniz 5 gn kizz6 aylık kuzum daha :) eskiden bilmiyorum her akşam yapardık şu son günlerde bilmiyorum sanki böyle içimde bebeğim varmış da durmamı sağlıyormuş gibi.
Siz duramassiniz 5 gn kizz
5 gün dedim ama demin saydım 7. günümüz bugün sen düşünbak kaç gün olduğunu hatırlamıyorum o derece olmuşuz.
Olsun bu donemde ters bi hareket yaparsin bebis duser dur bi emin olalim oyle5 gün dedim ama demin saydım 7. günümüz bugün sen düşünbak kaç gün olduğunu hatırlamıyorum o derece olmuşuz.
Bend÷÷ee÷eeeeeeebencedeee :) sonucumu çok merak ediyorum.
Olsun bu donemde ters bi hareket yaparsin bebis duser dur bi emin olalim oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?