- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.181
bak ıkı resım koydum bak bakalım onlara benzıo muydu
Oy kuzum benim bende bakıyorum pozitif idrar testlerine
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ıkı resım koydum bak bakalım onlara benzıo muydu
hehehehe baksında acaba artısı boylemıydı cevap versın bıze yesım hanım :)Oy kuzum benim bende bakıyorum pozitif idrar testlerine![]()
sen kıtıne bakma artın boylemıydı ona bak markadan markaya degısır buyutlarıyok böyle değil benimki küçük kitlerden.
hehehehe baksında acaba artısı boylemıydı cevap versın bıze yesım hanım :)
ahhh ahh çekılmezmı :) ınsallah cumartesı pozıtıf çıkarsam pazartesı ıdrarda da test yapıcam çift cizgiyi görmek ıstıyorum :)Artı çıktı deyince çok sevindim dur bakalım :)
Bende pozitif idrar testlerine bakıp iç cekiom :)
hımmm o zaman bozuktu cnm sen artı deyınce bende bı heyecan yaptım kı![]()
bunlardandı ama ikinci çizgi yoktu ortasında uzun bir çizgi çıkıyordu sonra yok oldu gitti bozuktu test yani canım.
sen test alamıosun dı mı ayy yakın olsak alır gelırdım sana 3 5 tane valla zorla yaptırırdım![]()
bunlardandı ama ikinci çizgi yoktu ortasında uzun bir çizgi çıkıyordu sonra yok oldu gitti bozuktu test yani canım.
hımmm o zaman bozuktu cnm sen artı deyınce bende bı heyecan yaptım kı
ahhh ahh çekılmezmı :) ınsallah cumartesı pozıtıf çıkarsam pazartesı ıdrarda da test yapıcam çift cizgiyi görmek ıstıyorum :)
sen test alamıosun dı mı ayy yakın olsak alır gelırdım sana 3 5 tane valla zorla yaptırırdım
sen test alamıosun dı mı ayy yakın olsak alır gelırdım sana 3 5 tane valla zorla yaptırırdım
yanı aslında haklı bı bakıma da nerden anlıycak o senın hıslerını irkek diil mı :)eşim istemiyo bu sabah yaptırdım ya negatif çıkacak 4 saatte değişir mi sonuç boşver diyo kan testi yaptırdık ya diyo.
he ben dıger bebekte adetıme ıkı gun kala yapmıstım çıkmıstı ınce sılık cızgıBunun markası miratech :)
yanı aslında haklı bı bakıma da nerden anlıycak o senın hıslerını irkek diil mı :)
aynı aynı çok sevıozz onları ama oduncuklar onlar boyle hıslerden heyecandan anlamazlarerkek değil mi hepsi aynı![]()
aynı aynı çok sevıozz onları ama oduncuklar onlar boyle hıslerden heyecandan anlamazlar
he ben dıger bebekte adetıme ıkı gun kala yapmıstım çıkmıstı ınce sılık cızgı
neyse kan testı yaptırdın kesın çözum suphe göturmez sonuc hadı beklemedeyızanlamıyorlar ki zatengit al diyom gitmiyo
![]()
gecen ay kımyasal gebelık gecırmıs olmuyasın sen:) inşallah gene o çizgiyi görürsün. Ben geçen ay paraya kiydim 20 tl predictor aldım silik çıktı bir sevindik bir sevindik ama sonra regl oldum 10 gün geçmişti