- 30 Haziran 2013
- 21.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.885
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.261
Sssssttbilmiyorum ama heycandan sanırım midem bulanmaya başladı. kusasım varrrr![]()
![KK11 :KK11: :KK11:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk11.gif)
Heyecn yookkk kizarim bkkkk
Saka saka ben daha heycnliyim su anda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sssssttbilmiyorum ama heycandan sanırım midem bulanmaya başladı. kusasım varrrr![]()
Ssssstt
Heyecn yookkk kizarim bkkkk
Saka saka ben daha heycnliyim su anda
Yavrum benimellerim buz gibi oldu valla...
kızma kızma
![]()
atasozu bizim karadenizde koca öküzü yedik kuyrugu bitmio derler yani cok az kaldi vakit gecmio manasinda sekerim:) derken ? :)
Sol Kasigim batmaya basladi sevindirik oldum
Valla beklioz yesim de yok oldu ortadanGeldim kızlar biraz uzun oldu da bendede var yesimcim seni beklioz He ade :)
atasozu bizim karadenizde koca öküzü yedik kuyrugu bitmio derler yani cok az kaldi vakit gecmio manasinda sekerim
Sol Kasigim batmaya basladi sevindirik oldum
Valla beklioz yesim de yok oldu ortadan
Insallah cnm Insallah oyledirbebişin seninle D:
yaş 26Kac yasindasin cnm
Geldim kızlar biraz uzun oldu da bendede var yesimcim seni beklioz He ade :)
Oyyy ben cok severim mercimegi 3 öğün. Onume koy yok demem napcan vakit gecircen bi sekildeyemek yapam dedimmercimek çorbası yapıyorum ya vakit geçmiyo bende yemek yapmaya verdim kendimi
![]()
Sen bi arasasnabekliyorsunuz da telefonda tık yok aramadı kadın beni unuttu mu naptı saf.
Oyyy ben cok severim mercimegi 3 öğün. Onume koy yok demem napcan vakit gecircen bi sekilde
Cok gencsin tatlim allah tez zamanda guldursun yüzünüyaş 26