• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

evliyim 1 yıl 10 günlük çocuk çok istiyorum benle evlenenlerin oldu hatta yakın zamanda evlenen ark bile hamile ben değilim 6 aydır istiyorum ilk evlendiğim zaman tedavi gördügüm için korunduk

Anladım canım Allahım bir an evvel sana ve bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

amin inş.
son bir aydır psikolojimde bozuldu en ufak şeyde ağlıyorum çocuk görünce hamile görünce dayanamıayıp ağlıyorum
eşimlede son zamanlarda çok sık tartışıyorum

amin inş.
son bir aydır psikolojimde bozuldu en ufak şeyde ağlıyorum çocuk görünce hamile görünce dayanamıayıp ağlıyorum
Esinle tartisma cnm bebekti hamileydi tamam da en cok sikio bunaltiyo insani stres yaparsan yumurta gelismio bebek tutunamio hep pozitif olalim ki pozitifler bulsun bizi

amin inş.

Bizlerde üzülüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor canım Allahın bir lütfu. Bu ay inşallah yüzümüzü güldürür. Eşinde tartışma en çok yanında olacak olan o sana destek verecek o. Eşlerimizden başka bizi kim koruyup kollayacak. Onuda anla anlayış göster. Pozitif ol bu ay olacak de olsun :)

Back