- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.141
yhaa metal tadı yhaa sankı metal yalıomusum gıbı anlıosun onu acı bı tat agzında sureklı baktım netten tukurukte metal oranı artıomus ondan oluomus bu
fazla mı sende :)anladım canımtükürük oranı fazla
ınsallahhh heveslerınız gercege donuscek en kısa zamanda bıtanem ben yasadım ama maalesef kaybetmesı de bı okadar agır oluyo yıkım oluyo ruhsuz tas gıbı oluyosun ama neyse uzucu seylerden bahsetmek yok onumuzde guzel gunler varAmin Birtanem hiç tatmadim nasip olmadı ama sağda solda duyduğumuz kadariyla bizde anliorduk ama artık kendimiz yaşamak istiyoruz. Dün eşim planlar yapiodu odayi söyle yapıcam böyle beşik alicam felan :)
fazla mı sende :)
ıste bak bu da gebelık belırtısıhe ağzımda bir tomar tükürükçüksanki salyalarım akıyo akmıyor da ağzımın su oranı fazla
he ağzımda bir tomar tükürükçüksanki salyalarım akıyo akmıyor da ağzımın su oranı fazla
ıste bak bu da gebelık belırtısı
Canim idrar testi de alıp yapsaydin merakıni gecirirdin bir nebze olsun 5 e kadar geçer mi saat :)
canım idrar testi yaptım geçen çıkmadı bu sabah da bir tane yaptım bozuk mu çıktı anlamadım testte artı şeklinde çizgi çıktı. ya hamile değilim yada negatif çıkıyor.
çok akıntım varr tuvalete bir gittim günlük pedimi değiştirdim su gibi geliyor akıntı bembeyaz da günlük pedim bitmiş bile
Fotosunu paylassana bakalım merak ettim markasi ne + çıktı diyorsun
canımmm bazı testler oyle artı cıkıo bazılarında cıft cızgı cıkıo senınkı artılardan ıse yupppııı yasadık yanı :)canım idrar testi yaptım geçen çıkmadı bu sabah da bir tane yaptım bozuk mu çıktı anlamadım testte artı şeklinde çizgi çıktı. ya hamile değilim yada negatif çıkıyor.
O bendede var benimki koyu kıvamlı beyaz rakı beyazı :)
bozuk dııl kız o pozıtıf allah senı neetmesın :) eneee yavrucaaam benımne bileyim dün eşim aldı eczaneden iki çizgi çıkmıyo artı şeklinde çıkıyo bozuk sanırım. attım çöpe be kuzum.
buda gebelık belırtısı :)çok akıntım varr tuvalete bir gittim günlük pedimi değiştirdim su gibi geliyor akıntı bembeyaz da günlük pedim bitmiş bile
canımmm bazı testler oyle artı cıkıo bazılarında cıft cızgı cıkıo senınkı artılardan ıse yupppııı yasadık yanı :)
hıııı bende heyecan yaptım kız sakın sevıncımı kursaaamda bırakma eczane yakınsa alsana bı tane ay nası duruyosun canım yhaa :)yok kuzum normalde c ve t de iki çizgi olması lazım artılardan değil kırmızı çizgiler yayılıp gidiyor artı şeklini alıyor bozuluyor ondan sonra.. . İdrarda var bir problem
ne bileyim dün eşim aldı eczaneden iki çizgi çıkmıyo artı şeklinde çıkıyo bozuk sanırım. attım çöpe be kuzum.
hıııı bende heyecan yaptım kız sakın sevıncımı kursaaamda bırakma eczane yakınsa alsana bı tane ay nası duruyosun canım yhaa :)
hıııı bende heyecan yaptım kız sakın sevıncımı kursaaamda bırakma eczane yakınsa alsana bı tane ay nası duruyosun canım yhaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?