• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

Amin Birtanem hiç tatmadim nasip olmadı ama sağda solda duyduğumuz kadariyla bizde anliorduk ama artık kendimiz yaşamak istiyoruz. Dün eşim planlar yapiodu odayi söyle yapıcam böyle beşik alicam felan :)
ınsallahhh heveslerınız gercege donuscek en kısa zamanda bıtanem ben yasadım ama maalesef kaybetmesı de bı okadar agır oluyo yıkım oluyo ruhsuz tas gıbı oluyosun ama neyse uzucu seylerden bahsetmek yok onumuzde guzel gunler var

canım idrar testi yaptım geçen çıkmadı bu sabah da bir tane yaptım bozuk mu çıktı anlamadım testte artı şeklinde çizgi çıktı. ya hamile değilim yada negatif çıkıyor.
canımmm bazı testler oyle artı cıkıo bazılarında cıft cızgı cıkıo senınkı artılardan ıse yupppııı yasadık yanı :)

canımmm bazı testler oyle artı cıkıo bazılarında cıft cızgı cıkıo senınkı artılardan ıse yupppııı yasadık yanı :)

yok kuzum normalde c ve t de iki çizgi olması lazım artılardan değil kırmızı çizgiler yayılıp gidiyor artı şeklini alıyor bozuluyor ondan sonra.. . İdrarda var bir problem :D

yok kuzum normalde c ve t de iki çizgi olması lazım artılardan değil kırmızı çizgiler yayılıp gidiyor artı şeklini alıyor bozuluyor ondan sonra.. . İdrarda var bir problem :D
hıııı bende heyecan yaptım kız sakın sevıncımı kursaaamda bırakma eczane yakınsa alsana bı tane ay nası duruyosun canım yhaa :)

Back