• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

çok mınık daha ama belkı 16 hucresı vardır rabbım guc versın ona sımsıkı tutunsun bıde progestan ıcmeye basladım o da tutunmasını kolaylastıryo yatıyorum da artık kromozomlarında bı problem yoksa ınsallah tutuncak

inşallah canım inşallah yat sen. yorma kendini de bir de bişi dicem cumartesi doktora gidicen demi haberdar et unutma meraklanırım bende çok

bende aynıları var kuzum goguslerım çok hassas uclarında o tomurcuklardan var sızlıolar dokununca agrıyolar bacaklarım agırıyo batma var sol kasıgımda basım donuyo bıde agzımda demır tadı var hıc gecmıo

demir tadı nasıl oluyor ya ? onu anlamadım benim ağzımın tadı yok :D

inşallah canım inşallah yat sen. yorma kendini de bir de bişi dicem cumartesi doktora gidicen demi haberdar et unutma meraklanırım bende çok
tabı canım gıtmezmıyım kılıt gun o gun ve sabah 08:40 da randevumu bıle aldım sımdıden aman kalmaz nolur nolmaz dıye :) ılk basta kan verırız 2 saat sonra bakar ne var ne yok yalnız kadına helal olsun ona guvenmekte haklıymısım 5 gunluk bebegı nasıl gordu buldu kucuk mınık bı nokta gosterdı bana kendı de sasırdı ama nasıl bu kadar erken dıye benımde bu sanah aklıma bısey geldı acep ıkız mı kı ????? ıkızler erken gorunur

tabı canım gıtmezmıyım kılıt gun o gun ve sabah 08:40 da randevumu bıle aldım sımdıden aman kalmaz nolur nolmaz dıye :) ılk basta kan verırız 2 saat sonra bakar ne var ne yok yalnız kadına helal olsun ona guvenmekte haklıymısım 5 gunluk bebegı nasıl gordu buldu kucuk mınık bı nokta gosterdı bana kendı de sasırdı ama nasıl bu kadar erken dıye benımde bu sanah aklıma bısey geldı acep ıkız mı kı ????? ıkızler erken gorunur

Olabilir mi acaba yoksa yoksaa ikiz mi :KK57:
:KK53: Ay vallahi kadına helal olsun 5 günlük bebek ultrasonda nasıl gördü :)

Olabilir mi acaba yoksa yoksaa ikiz mi :KK57:
:KK53: Ay vallahi kadına helal olsun 5 günlük bebek ultrasonda nasıl gördü :)
gördu yanı ne dıyım o yuzden oda sasırdı ya bu kadar erken olmaz acaba gecen hamıleydın de farkedemedık mı dıye kafamı allak bullak ettı ertesı gun sabahı zor ettım koşa koşa saglık ocagına gıttım valla ıkız olursa da tek yumurta ıkızı olur cunku bı tane yumurtam vardı ıkız olmasın yhaa allah bılır ama ben bı cocuugu tutamıom rahmımde ıkı tane nasıl tutarım

gördu yanı ne dıyım o yuzden oda sasırdı ya bu kadar erken olmaz acaba gecen hamıleydın de farkedemedık mı dıye kafamı allak bullak ettı ertesı gun sabahı zor ettım koşa koşa saglık ocagına gıttım valla ıkız olursa da tek yumurta ıkızı olur cunku bı tane yumurtam vardı ıkız olmasın yhaa allah bılır ama ben bı cocuugu tutamıom rahmımde ıkı tane nasıl tutarım

Canim benimde tek yumurta tek şans.
Valla canım geleceği varsa bu dünyaya emin ol Rabbim korur gelir. Valla allahın gücüne gitmesin ama bende düşünmüyorum ikiz bakımı vs. Genede alinda ne yazilmisa o.

ınsallah canım ınsallah beklemekten baska caremız yok ay sıkıntısı da bı turlu bıtmıo haa ben sımdı cumartesı yı sabırsızlıkla beklıorum offff

Evet tatlım. Daha ne heyecanli bekleyisler yasiycaz ultrason du kalp atısiydi. Bebek görüntüsü yok cinsiyet vs uzun süreç var daha :)

Canim benimde tek yumurta tek şans.
Valla canım geleceği varsa bu dünyaya emin ol Rabbim korur gelir. Valla allahın gücüne gitmesin ama bende düşünmüyorum ikiz bakımı vs. Genede alinda ne yazilmisa o.
aynen allah kımseye kaldıramayacagı yuku vermez bız ıkımızde calısıoz kayınvalıdem çok yaslı dııl ama ıkı taneye bakamaz rabbım hepımıze hayırlısını versın ıkız olursada napcaklar valla karı koca bakarlar bırı bırırne bırır bırıne

Evet tatlım. Daha ne heyecanli bekleyisler yasiycaz ultrason du kalp atısiydi. Bebek görüntüsü yok cinsiyet vs uzun süreç var daha :)
çok uzun bugunden daha cok sabırsızlıkla beklıycez o kontrol tarırhlerını bıde özluyosun yhaaa gıdıp bebegımı goreyım dıosun anmlatamam o duyguyu kalp atısını hareketlerını yasamak laızm onları rabbım bu ay hepmıze tattırsın bu heyecanlı bekleyıslerı :)

çok uzun bugunden daha cok sabırsızlıkla beklıycez o kontrol tarırhlerını bıde özluyosun yhaaa gıdıp bebegımı goreyım dıosun anmlatamam o duyguyu kalp atısını hareketlerını yasamak laızm onları rabbım bu ay hepmıze tattırsın bu heyecanlı bekleyıslerı :)

Amin Birtanem hiç tatmadim nasip olmadı ama sağda solda duyduğumuz kadariyla bizde anliorduk ama artık kendimiz yaşamak istiyoruz. Dün eşim planlar yapiodu odayi söyle yapıcam böyle beşik alicam felan :)

Back