- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
olsun sabırlı olucan cnm ağlamıycan yasın cook genc daha bak ben senden on yas buyugum hala mılletın bebk seslerını duymaya calısıyorum dun gece de benım alttakının 3 oğlu var en kucugu hasta mı oldu ne ağlıosdu bende ısterdım kendı bebegımın aglamasına uyanmayı ama daha vaktı gelmemıs dedmekkı
onlara hiç aldırıs etme cnm ıstısna onlar tamamen saglıklı bı cıftın bır ayda gebelık elde etme sansı %25 canım bız normalız onlar ıstısna :)Off of. Rabbim günah yazmasın ama sitemde etmiyorum. Artık olsun akrabamiz tek ilişkiyle hamile kaldı hemde korunmuslar sadece evlilik yıl dönemlerinde öğle denemiş tuttu kızı oldu hem oğlu daha yaşında değilken.. teyze kızı evlendikten 1 ay korundu 2 ay korunmadi hemen gebe kaldı millet kalır biz neden kalamioruoz anlamadim
hadı masallah olur canım senın bu ay 3 yumurta catlamıs bırı tutmassa dıgerı tutar allahın ıznıylebugün dr.gıttım solda ikisi çatlamış sağdada bitane.2 gün sonra hasta olmam gerekiyo olmassam bayramın ılk günün test iste3di.hayırlısı..
inşalla sindel.allahtan adet tarıhime 3 ğün var.çok beklemıyecem...olursa sıze dönecem zaten :*hadı masallah olur canım senın bu ay 3 yumurta catlamıs bırı tutmassa dıgerı tutar allahın ıznıyle
onlara hiç aldırıs etme cnm ıstısna onlar tamamen saglıklı bı cıftın bır ayda gebelık elde etme sansı %25 canım bız normalız onlar ıstısna :)
bugün dr.gıttım solda ikisi çatlamış sağdada bitane.2 gün sonra hasta olmam gerekiyo olmassam bayramın ılk günün test iste3di.hayırlısı..
eylülcüm hiç belli olmaz ben zaten ümitli değilim.bende 8 tane yumurta vardı.3 catlamış ama.ben sadece catlatma iğnesinden sonra bır kere ilişkiye ğirdim..çok ümitli değilim yaniMaşallah şans yüksek sende benim tek yumurta tek şans
eylülcüm hiç belli olmaz ben zaten ümitli değilim.bende 8 tane yumurta vardı.3 catlamış ama.ben sadece catlatma iğnesinden sonra bır kere ilişkiye ğirdim..çok ümitli değilim yani
boşverr gulum keyfıne bak bence bu ay alıcan guzel haberı daha oncekı aylarda boyle belırtıler yasamısmıydınAh ah biz neden istisna olamadık
boşverr gulum keyfıne bak bence bu ay alıcan guzel haberı daha oncekı aylarda boyle belırtıler yasamısmıydın
Masallah masallahhh buyurler cnm hic tasalanma doz artinca buyuyolar[/QUOTE]Evet canim 10 eylulde adet oldum 3.gunden itibaren tekrar klomen kullanmaya basladim 5gun bu sefer dozu artirdi doktorum gunde 2tane iste pazartesi yumurta takibine gitcem insallah bu ay buyumuslerdir
evet canım bugun gıttım 14 mm olmus sag tarafta bır yumurta olusmus bunu takıp etcez dedı doktorum persembe tekrar cagırdı 17 18 mm olursa ınsallah catlatma iğnesi vercek hayırlısıyla bu ay olur insallah gecen ay buyumemıslerdı bu sefer gayet ıyı dedı soldada varmıs olgunlasan ama sagdakını takıp etcek daha buyuk oldugu için bakalım artık[/QUOTE]Masallah masallahhh buyurler cnm hic tasalanma doz artinca buyuyolar
demekkı bu ay bı farklılık var mınık tosbaa var belkıde bulantı psıkolojık evet 6. haftadan once ortaya cıkmıo zateenYani canım psikolojik olarak bulantı felan hep hissediyordum ama negatif bu ay gögusler alarm veriyor sanki bide böyle uykum gelmezdi
hadı ınsallah canım benım bı tane solda buyudu gecen hafta pazartesı 19.1 mm oldu hemen çatlatma ıgnesını verdı[/QUOTE]evet canım bugun gıttım 14 mm olmus sag tarafta bır yumurta olusmus bunu takıp etcez dedı doktorum persembe tekrar cagırdı 17 18 mm olursa ınsallah catlatma iğnesi vercek hayırlısıyla bu ay olur insallah gecen ay buyumemıslerdı bu sefer gayet ıyı dedı soldada varmıs olgunlasan ama sagdakını takıp etcek daha buyuk oldugu için bakalım artık
hadı ınsallah canım benım bı tane solda buyudu gecen hafta pazartesı 19.1 mm oldu hemen çatlatma ıgnesını verdı
he canım gebelık belırtısı özellıkle koku hanı rengı ıctıın seylere veya ıdrarını tutma sıklıına gore degısır de kokusu bı acaıp oluyo yhaa tarıf edemıom kı degısık yanı
Kızlar dün gece ağlayarak dua ettim ve dedim ki allahım hamileysem rüyamda göster değilsem hamile olmadığımı göster biliyim çok zorlanıyorum nefes alamıyorum.. rüyamda test pozitif çıkmış diyorum yok ya olamaz felan eşimle sarılıp aglasiyoruz.. bide otururken gece aşağıdaki komşu 5.ci çocuğu dünyaya geldi bebek gülme sesi geldi nasıl ağladım eşimin omuzumda oda söz hayatım söz çocuğumuz olucak dediçok fena oldum artık çocuk sesine tahammulum kalmadı yoldan geçen her çocuğa içli içli bakıyorum dışarı çıkasim yok sağımda gebe görüyorum solumda çocuklu insanlar bebekler falan
amınnn ınsallah canım benddebı ruya gordum çok anlamlıydıHem biliyor musunuz dün gece rüyamda hamileydim ultrasonda bakıyordu bebek görünüyordu sonrada bir bebeğin ağlama sesi geldi duydum dinledim bebek ağlıyordu sanki erkek bebek sesine benziyordu ama bilmiyorum. Allahım inşallah tez zamanda verir bize de bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?