- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
ha ha benım uclarda oyle aynen ben de cumartesı beklıycem bakalım ama bı kac gune daha ben derım asıze hamılemıyım dııl mıyım bıraz daha netlessın belırtılerBen nasıl bekleyecem şimdi :) sık gidiyorum zaten bide goguslerimin uclari sert ve hep dik dolaşıyorm hahahaazmiş gibi
Benimde ne güzel cildim vardı
ewet lımonata gıbı sarı oluyo bı degısık kokuyo kendımden bılıom kesınlıkle gebelık belırtısı
sıvılce konusunu hıc bılmıom bak ıkı gebelıktede sıvılce olmadı bende ama gebelık cıltte de etkıler yaratıo hadı ınsallah bebıstendır :)
ha ha benım uclarda oyle aynen ben de cumartesı beklıycem bakalım ama bı kac gune daha ben derım asıze hamılemıyım dııl mıyım bıraz daha netlessın belırtıler
he canım gebelık belırtısı özellıkle koku hanı rengı ıctıın seylere veya ıdrarını tutma sıklıına gore degısır de kokusu bı acaıp oluyo yhaa tarıf edemıom kı degısık yanıkızzz benimde sapsarı gebelik belirtisi mi bu şimdiii
ben uclarına bakmak ıstıyom damarlanma varmı dıye ıkı gundur beklıom yok anam bı duzelmedıler kaklmıslar ınmıyolar :)Eşim görünce gülüyor bide 95 beden sungersiz kullanıyorum sudyeni otururken görüyor kahkaha atıyor :) bide ben krem sürüyorum gerilio çok uclari
bende 90 sungersız takıom :)Eşim görünce gülüyor bide 95 beden sungersiz kullanıyorum sudyeni otururken görüyor kahkaha atıyor :) bide ben krem sürüyorum gerilio çok uclari
ben uclarına bakmak ıstıyom damarlanma varmı dıye ıkı gundur beklıom yok anam bı duzelmedıler kaklmıslar ınmıyolar :)
hadı ınsallah ucumuzden de guzel haber gelıcekBenim damarlanma var tatlım bide Uçlar çıktı başımıza :)
hadı ınsallah ucumuzden de guzel haber gelıcek
canım yaptırcaksan kan testı yaptır ıdrar testıne daha bulaşmaInşallah tatlım ben şimdiden düşünüyorum kan testine gitsem mi diye aksama eşime danisicam
canım yaptırcaksan kan testı yaptır ıdrar testıne daha bulaşma
tamam anlaştıkkkkk hadı ınsallah guzel haberı alıcaz çarsambayı bekleKan canım idrar yapmiycam eşim dedi bir daha eve idrar testi almiycam ve gelmiycek dedi çünkü bazı aylar silik çıktığı halde kan negatif olup regl oldum yıkım oldu hep
tamam anlaştıkkkkk hadı ınsallah guzel haberı alıcaz çarsambayı bekle
sen bılırsın cnm dedıım kan testı yap varsa cıkar artıkÖğle yapayım diyorum ama sanki yapıp kurtulsammi diyorum bide alerji hastasıyım çok fena burnum dolu otuyor. Nefes alamıyorum 10 ay önce ömür boyu kullanmam gereken ilaçlarımi bıraktım gebelik için zorlanıyorum çok
canım yhaa üzülmeeee mutlaka olucak merak etme onların da baska dertlerı emın ol belkıdesana ımrenıolardır ben sana ınanıyorum olucak canımKızlar dün gece ağlayarak dua ettim ve dedim ki allahım hamileysem rüyamda göster değilsem hamile olmadığımı göster biliyim çok zorlanıyorum nefes alamıyorum.. rüyamda test pozitif çıkmış diyorum yok ya olamaz felan eşimle sarılıp aglasiyoruz.. bide otururken gece aşağıdaki komşu 5.ci çocuğu dünyaya geldi bebek gülme sesi geldi nasıl ağladım eşimin omuzumda oda söz hayatım söz çocuğumuz olucak dediçok fena oldum artık çocuk sesine tahammulum kalmadı yoldan geçen her çocuğa içli içli bakıyorum dışarı çıkasim yok sağımda gebe görüyorum solumda çocuklu insanlar bebekler falan
canım yhaa üzülmeeee mutlaka olucak merak etme onların da baska dertlerı emın ol belkıdesana ımrenıolardır ben sana ınanıyorum olucak canım
olsun sabırlı olucan cnm ağlamıycan yasın cook genc daha bak ben senden on yas buyugum hala mılletın bebk seslerını duymaya calısıyorum dun gece de benım alttakının 3 oğlu var en kucugu hasta mı oldu ne ağlıosdu bende ısterdım kendı bebegımın aglamasına uyanmayı ama daha vaktı gelmemıs dedmekkıAğlıyorum ya çok kötüyümgece yarısı milletin bebeğinin sesiyle değil kendi bebeğimin sesine uyanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?