Klomen ile şişlik

Boynuz mu puahaha..
Aynı kadına mi gittin şekerim sen tecrubelisin bakmadin mi kurban olduğum ultrason ekrarina?
yok cnm şimdi içerıyı muayene edıo ya çok pimpirikli en ufak bıseyı bıle gözardı etmıo fazla tecrube de ıyı dııl anlaşılan aynı doktora gıttım cnm ama bunun dr la bı işi yok ben bu arada bı rızeye gıtmıstım 5 gunluune ordada ıkı dra muayene oldum onlarda gebelık falan gormedıler

bısey vardı orda bende gordum hatta bak şu yolk kesesıne benzıo dedı ama çok kucuktu yanı olsa bu aydandır ınsallah gecen aydan sa da allah korusun zarar gormemıstır ınsallah zarar gorse dusuk yaparım cunku ay 3. yu ıstmıom yhaa çok zor oıluyo dusuk

Bence bu aydan var ozan tatlım sende bakmissin belli olur zaten hadi bakalım yarını nasıl bekliyecez :D

bu doktor kör mü canım demek ki görmüş ki söylüyor. bence kan testi yaptırmalısın yada cumartesiyi mi beklesen napsan
yaa gıtgıde ıcımde ıyı hısler olusmaya başladı benım hıslerımkuvvetlıdır bı sorun olmuycak dıo ıcınmden bısey cumartesıyı beklesemmı acaba

hemde nasıl ısırcam teyzesı yalnız eger varsa bebek çok gulerım haa en gec ben tedavıyı oldum sız benden bı hafta oncesınız ama ilk ben öğrenmıs olcam sonrada sızzzzzz :) ama varsa tabı

olsun be canım :) topiğimizin ilk bebişi şimdiden gösterdi kendini :) bu bize yeter... hayırlısı gülüm hayırlısı. Allah ol derse bizim de olur. Ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok :) ama sana çok sevindim. İnşallah kanda da belli olur da :D çıkınca benim içinde totosunu ısırırsın :)

Bence bu aydan var ozan tatlım sende bakmissin belli olur zaten hadi bakalım yarını nasıl bekliyecez :D
ayy ne bılım bnede eve geldım çokk yorgun hıssedıom ayaklarım da bı turlu ısınmadı yhaaaa yattım kaldım kalkıp supurge tutmam lazım bın de buzdolabı kırllendı onutemızlıycem ama su mesajları bıle zor yazıorum yerımden kalkamıorum kı yorgun hıssedıyom bıde çok asırı heyecan yaptım sabah onun etkısı epey bı sure gecmez bende

olsun be canım :) topiğimizin ilk bebişi şimdiden gösterdi kendini :) bu bize yeter... hayırlısı gülüm hayırlısı. Allah ol derse bizim de olur. Ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok :) ama sana çok sevindim. İnşallah kanda da belli olur da :D çıkınca benim içinde totosunu ısırırsın :)
ınsallah canım bakalım belkı de yoktur heveslenmeyelım yıne de :(

ayy ne bılım bnede eve geldım çokk yorgun hıssedıom ayaklarım da bı turlu ısınmadı yhaaaa yattım kaldım kalkıp supurge tutmam lazım bın de buzdolabı kırllendı onutemızlıycem ama su mesajları bıle zor yazıorum yerımden kalkamıorum kı yorgun hıssedıyom bıde çok asırı heyecan yaptım sabah onun etkısı epey bı sure gecmez bende

Kız bunlar gebelik belirtileri Ayy :) Kıyamam yat dinlen sonra yaparsın izin mi aldın bugün sekerim

Cumartesiyi beklerken eğer bu günlerde dikkat et ama kendini yorma balım tamam mı
yarın fakulteye gıdıım ben bı baktırıyım ordakı aletler de ıyı gebelık testını de yaparlar öğrenırız ne olduıunu hem kötu bı durum varsa cumartesıyı beklemez zaten kanamam baslar

ınsallah cnm sağlıklı dıılse duser zaten saglıklıysa ve varsa ınsallah daha ne ısterım

Inşallah kuzum sen takma olurmu dinlen sadece.. Bu arada guzellerim ben az temizlik yapıcam ama useniyorum şimdi uyuyacam valla ama ev beni bekler dinlene dinlene yapıcam kaçtım ben opuldunuz :)

Inşallah kuzum sen takma olurmu dinlen sadece.. Bu arada guzellerim ben az temizlik yapıcam ama useniyorum şimdi uyuyacam valla ama ev beni bekler dinlene dinlene yapıcam kaçtım ben opuldunuz :)
bız de senı öptuk bu arada yuzlerınız merak edıyorum ben :)

Back