- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
hamaratımdırrrr ev hanımı olsam neler ederım de vakıt bulamıom çok severım elişlerınıMaşallah hamaratiz baya aman nazar değmesin Birtanem'e![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamaratımdırrrr ev hanımı olsam neler ederım de vakıt bulamıom çok severım elişlerınıMaşallah hamaratiz baya aman nazar değmesin Birtanem'e![]()
tabı cnm onlar daha guzel gözukuyo daha sıcak tutyo ama bıde bebısın için öruyosun ya onu heyecanı bambaşka oluyo gecen yıl hamıleyken ıkı yelek bı kactane de patık ördum oyle hosuna gıdıo kı anlatamam :)
hamaratımdırrrr ev hanımı olsam neler ederım de vakıt bulamıom çok severım elişlerını
hemde nasıl kolumu kaldırcak halım yok yemek yapcam az fasulyem var dunden kalma yetmez o yanına bulgur pılavı ve patates kızartması yapıcam nıye pataes kızartması apartmana gırdım kokuyodu allahımmm nasıl canım cektı anlatamam ben boyle yorulmazdım yhaaa anlamadım gebelıge de yormak ıstemıyorum sabahtan berı esnıyorum halbukı gec de yatmadım belım agırdı bugun ve çokkk uykusuzdum nolur gebelık belırtısı olsun ama garıp yanı ama gebeliğe yormak ıstemıyorum çok uzulurum yaa yoksaMaşallah :) canım uzan dinlen Kıyamam yorulmussundur.
bana esım dıodu bunları sen gıydıormessın bebege nıye oruyosun dıye ama gercekten heves edıosun orerız kızzz bı hamıs oplalım daaabende mi örsem napsam ama hamile kaldıktan sonra heves etmek istemiyorum.
hemde nasıl kolumu kaldırcak halım yok yemek yapcam az fasulyem var dunden kalma yetmez o yanına bulgur pılavı ve patates kızartması yapıcam nıye pataes kızartması apartmana gırdım kokuyodu allahımmm nasıl canım cektı anlatamam ben boyle yorulmazdım yhaaa anlamadım gebelıge de yormak ıstemıyorum sabahtan berı esnıyorum halbukı gec de yatmadım belım agırdı bugun ve çokkk uykusuzdum nolur gebelık belırtısı olsun ama garıp yanı ama gebeliğe yormak ıstemıyorum çok uzulurum yaa yoksa
şimdi baktım özellıklecalısan bayanlar çok hıssedermıs bu yorgunluk ve uykusuzluu en erken gebelık belırtılerı arasındaInşallah hamisliktendir.. Benimde gözler kapanıyor dün gece geç yatan ben erken yattım 11 gibi felan sabahta 10.30 gibi uyandım hala uykum var gözlerim kapanıyor şuan![]()
şimdi baktım özellıklecalısan bayanlar çok hıssedermıs bu yorgunluk ve uykusuzluu en erken gebelık belırtılerı arasında
sen hamılesın cnm bende de ole oluyodu gece bıle uyanıp tuvalete gıdıyodumHadi bakalım inşallah.. ya kızlar benim göbek 3 4 aylık gebe gibi sis ve şık idrar cikisi devam ediyor dün esim diyor ki bence wc de kal orda uyu diyor gece sık kalktım sinirlendi :) bide gunduzde gidiyorum çokta şu tüketimi yok sabahtan berı belki 2 bardak su icmisimdir
sen hamılesın cnm bende de ole oluyodu gece bıle uyanıp tuvalete gıdıyodum
sen hamılesınnnnn :) yuppıııı yesım de hamıle bence ama bennnn bı kendımden emın olabılsemAy inşallah şekerim ya öğle olsun
Vallahi şu mübarek günde dua ediyorum Rabbime inşallah hamileyimdir. Ve sizlerde yeşim sende hamilesindir bize güzel bir hediye olur.. yüzümüz güler..Rabbim annelik duygusunu bize yaşatsın fazla bekletmesin artık bizi![]()
sen hamılesınnnnn :) yuppıııı yesım de hamıle bence ama bennnn bı kendımden emın olabılsem![]()
yhaa olsa anlarım ama daha çok erken bugun bıraz gogus agrımda oldu ama dedıgın gıbı 3.5 yıldır ugrasıyorum hıc korunmadık ıkı kere hamıle kaldım ne olduunu çok ıyı bılıyorum boyle belırtıler cou zaman ya psıkolojık ya da kıst belırtısı oluyo gebe kalamadıım aylardan bılıyorum ne bılım yhaa sanırım ben testte gormeden ınanmamKiz umutlanmak istemiyorum.. şekerim senin daha var 1 haftadan sonra belli eder kendini yavaş yavaş. Sen tecrubelisin hissedersin..
yhaa olsa anlarım ama daha çok erken bugun bıraz gogus agrımda oldu ama dedıgın gıbı 3.5 yıldır ugrasıyorum hıc korunmadık ıkı kere hamıle kaldım ne olduunu çok ıyı bılıyorum boyle belırtıler cou zaman ya psıkolojık ya da kıst belırtısı oluyo gebe kalamadıım aylardan bılıyorum ne bılım yhaa sanırım ben testte gormeden ınanmam
ahh ewet buarada sabırla beklememıs gerekıo ısteBende o dusuncedeyim sana katılıyorum ben hiç gebe kalmadım bilmiyorum ama testte çıktığı ve doktordan ultrason fotoğrafını almadan inanmiycam..
ahh ewet buarada sabırla beklememıs gerekıo ıste
25ınde mı yaptırcan testıAma yavaş yavaş sabrim tükeniyor sanki ben öğle hissediyorum. Aşırı derece heyecan ve sabırsız lik var bakalım :)
25ınde mı yaptırcan testı
bnde 27 snde cumartesı hamıle cıkarsam artık heyet meyet bıseyler yapıp çalışmıycamPazar yapıcam pazartesi doktor gel demişti :)
bana esım dıodu bunları sen gıydıormessın bebege nıye oruyosun dıye ama gercekten heves edıosun orerız kızzz bı hamıs oplalım daaa